Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (78)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cynthia_ spune:

salutare !!! azi am fost si noi la la vaccin( suntem amanati cu o luna) si ingrijorare mare pe dr mea ca Octi nu sta singur in fundulet, si a zis sa-i dau calciu 10 zile pe luna. Oare sa ma ingrijorez? e ager, nu sta cum nu ta apa, se joaca cu jucarii...

Mergi la inceput

Ce inima buna ai!!!Asa e si matusamea colectioneaza toti cainii de pe strada, in special pe cei raniti si ii duce la medic, se ataseaza de ei si la un moment dat avea vreo patru prin curte...

quote:
citat din mesajul lui Anandrei

Ma intorsei de la veterinar! Mi-e mila de el saracu' ca l-a cusut iar ca i se rupsese vreo 2 fire! Of Doamne, ce chin si pt un biet catel! Apropo, vrea cineva un maidanez cu ochi frumosi si 3 picioare? Dupa ce se vindeca, n-are nici o problema, nu e un caine cu nevoi speciale! Daca stateam la curte, l-as fi luat eu...asa sunt nevoita sa-l duc inapoi...of...si are niste ochisori asa frumosi...

Ana-Maria de David pufosu' (11.01.2008)si cel mai fericit tatic, Andrei
Albumul nostru: mama, tata si copilul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emabucuresti spune:

Anandrei ce bine ca ti-ai facut mila de sufletelul de catelus lovit, esti o inima mare!
saptamana asta ajung sa pun OP ul pt Sonia , o sa poti tu sa-mi confirmi apoi daca s-au primit, ca sa afiu sigura ca au ajuns unde trebuie?

Ema cu bebe Milan(07.02.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Ana, Roli, sint multumita de cum au iesit. le-a adus sotul azi de la magazin.

Cynthia, eu zic ca nu e cazul sa te ingrijorezi peste masura. da-i calciu daca a zis dr, si faceti exercitii in fiecare zi...citeva miutzele azi, citeva miine si va invata sa stea singurel.

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Am citit cam pe diagonala, ca nu prea am avut timp, am fost si cu al meu sot la urgenta cu o criza de rinichi, am avut si o gramada de treaba in concluzie a fost un week-end cam de kk plus ca a si pouat cu galeata. De aceea vin cu niste intrebari:

Voi ce iaurtel dati bebeilor? si nu mai stiu ce vroiam sa va intreb...

Avem si noi 8100g dupa cantarul de la dr, 8300g dupa cantarul de acasa(la un moment dat corespundau), de masurat nici vorba ca lene-i mare abia l-au cantarit.
Si faza dura ii face vaccinul si eu cu jucariile ma strambam sa nu mai planga la care aistenta : ''lasa-l sa planga sa pot sa-i dau si picaturile''
Initial am zis ca asa trebuie sa-l las sa planga, dar cand mi-am dat seama de ce vroia asitenta sa-l las sa planga ii venea sa-i zic vreo cateva....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emabucuresti spune:

Ginette m-am uitat si eu pe siteul lumea femeilor dar nu au revista in format pdf ca sa puteti vedea poza. Aha, va intalniti maine, eu nu pot veni caci e departe si am multa treaba dar va pupic pe toate si pe toti clopoteii ce vor fi prezenti!

Ema cu bebe Milan(07.02.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anandrei spune:

Sorry, acum am revazut mesajul si pozele se fac la DOMO! Eu intelesesem ceva demo

Mi-e mila tare de catel, mai ales ca e pui. Sigur murea din cauza infectiei daca nu-l luam. Dar n-aveti pe cineva la tara, pe undeva sa tine un caine in batatura? Stiu ca nimeni nu vrea un caine cu 3 picioare, dar incerc. Se descurca singurel sa stiti, merge si isi tine echilibrul Va rog frumos sa intrebati mai departe dc il vrea cineva.

Ma duc sa bag piticul la nani ca e obosit!

Ana-Maria de David pufosu' (11.01.2008)si cel mai fericit tatic, Andrei
Albumul nostru: mama, tata si copilul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Roxana tocmai l-am vazut pe Razvi in varianta feminina.Oare numai mie mi se pare?Da eu asa o vad pe Adelutza, parca e Razvi.Numai ea parca are ochii mai mari. A! Si noi avem minge din aceea moale, exact culora aia.In ce ai pus-o, in tarc?

Fetelor, mi-e mi s-a dus domnia.De azi s-a intors sotu la lucru, si taaaare mult ii simt lipsa. M-a ajutat foarte mult cat a fost acasa, 3 saptamani.Acu parca nu mai pot sa fac nimic singura.sper sa imi revin repede.

Cinthya stai linistita, da-i calciu si gata, nu e chiar mare problema.

Oare ce am mai vrut sa spun?Aaaaaa
revin

Mami de Razvan-Matei,09.01.2008

POZICI CU RAZVANICI de la Moneasa

Mergi la inceput

Anca sprijinit sta, si in scaunul de masa sta, uneori sta si singurel daca este concentrat la raclame sau la desene, plus ca se arunca dupa tot ce vede sa i-a in mana. Multumesc de raspuns. Te referi la ex de gimnastica?

quote:
citat din mesajul lui anca.b

Ana, Roli, sint multumita de cum au iesit. le-a adus sotul azi de la magazin.

Cynthia, eu zic ca nu e cazul sa te ingrijorezi peste masura. da-i calciu daca a zis dr, si faceti exercitii in fiecare zi...citeva miutzele azi, citeva miine si va invata sa stea singurel.

Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

quote:
citat din mesajul lui anca.b

Pfuu!!! Tocmai am terminat o tura de juma de ora de pilates. i'm really out of shape! da' imi revin eu. bine ca m-am apucat. si mi-am promis ca voi face zilnic. ca mai am 4 kg de dat jos pina la greutatea de dinaite desarcina. plus inca 10 ca sa ajung unde vreau...adica la 70kg

Ema, felicitari pentru baiatu' de revista!!

Monicaa,
succes la ortoped. dd sa fie bine!

Virgo, Stefan sta in fund singur doar de doua saptamini. la inceput statea f aplecat in fata, treptat s-a indreptat si a inceput sa stea mai mult timp. o sa o faca si Cazimir, cind va fi pregatit.

Povestea Nasterii

anca, cred ca glumesti .. tu nu ai 80 si ceva de kg .. pe bune!! nu arati!!! m-am mai uitat la pozute .. cred ca ai cantarul stricat!

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

BITZI CRESTE MARE

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

CLOPOTEI SI ZUZE

Mergi la inceput