Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (186)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

am apucat sa citesc numai pagina asta si ma intorc la treaba ca e multa rau!!!

DAR, vroiam sa-i spun neaparat roxanicai ca prietenele lui david nu stau la mii de km distanta si le poate revedea in w-end, macar din cand in cand! si asta pt aveti unde sa faceti nani, la noi adica anytime! numa' sa dai de veste!

Marc 1+ si Ianis 3+

Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113084" target="_blank">Nasterea lui Marc

Mananc deci slabesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danita spune:

salutare de acasa ,

revenit aproape in parametrii adika acum tati e la rand la baie . sigur a fost un microb , noi ceilalalti mai mici ne-am revenit .

roxanel : nu stiu daca reuseam sa facem drumul pana la SM , am vb cu asizoiul si era si ea disperata de drum :)

ktrinel: vreau la gradina zoologica punct !

sa va pove o faza scurta : la mare am fost intr-o seara la circ . cortul darapanat de ziceam ca va cadea pe noi daca bate vantul . pe jos pamant si talas amestecat. am laut bilet la "loja"(25 ron/pers) ca sa incapa si caruciorul . sa trecem peste faptul ca loja insemna niste scaune puse pe margine si numai a loja nu semana, dar am trait cateva momente de groaza. a fost un moment cuun tip care avea niste animale exotice : sarpe, si 3 crocodili ( unul mare care purta masca , unul intermediar si un pui) . cand dresorul isi executa numarul cu crocodilul numarul 3 si ceilalalti trebuiau sa fie hipnotizati, crocodilul mijlociu care avea in jur de 50 cm sau chiar mai mult a sarit peste postamentul scenei si s-a repezit intr-o "loja" vecina unde erau vreo 4 copii si o mamica cu un bebe in brate. dresorul s-a aruncat si l-a prins la timp dar mi-a stat inima efectiv . mai sarise inca vreo 2 baieti dar nu chiar in timp util. P nu cred ca a realizat pericolul doar ca era cam nedumerit. Asa ca NEVER EVER nu mai mergem la circuri improvizate !!!

revin si cu alte povesti ... mai happy ori ba

D

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deeaA spune:

danitavaaaai!ce groaznic! eu nu cred ca imi voi duce copilul la nici un circ,mie imi e o mila teribila de bietele animale,inchise si dresate fortat sa faca anumite lucruri,mai bine la tara,sa le vada in mediul lor...sau in carti(pt.cele exotice)la fel si la gradinile zoo,in ce custi stau...bine asta in scumpa noastra tara..ca ce frumos era la ktrinel!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

Mamicile mele minunate... m-ati dat gata ... atatea complimente...m-am emotionat, iar eu cand sint emotionata as manca un kil de inghetata.. va multumesc mult de tot...
Roxanica, iar cand te citesc pe tine imi dau lacrimile... off... imi pare tare rau ca au plecat cele doua fetite si sper din tot sufletul sa-si faca David prieteni noi...si ai mare dreptate cand spui ca simt totul: ieri, am luat o rosie de gradina de la o colega care fusese stropita cu nu stiu ce.. abia am ajuns acasa.. am crezut ca mor pe microbuz de crampe, ajunsa acasa Luca avea chef de joaca si eu eram rupta de durere.. s-a suparat la inceput pe mine, apoi a inteles ca mi-e rau dupa ce m-a auzit vomand la baie... a venit Danuta sa se joaca cu el si cu no-spa pentru mine... azi imi este mai bine...
A venit sefu'

Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006) varsta Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

Roxanica,
m-am trezit dimineata cu o stare de-mi venea sa-mi dau palme...,am deschis calc si prima melodie pe care am ascultat-o a fost www.youtube.com/watch?v=Q5uKa1bDtsk" target="_blank">asta apoi am dat de mes tau...iti dai seama ce combinatie plangacioasa a iesit...
traiesc aceiasi senzatie si te inteleg perfect...
mi-e greu c-o voi lasa pe Teo in parcul nostru drag...mi-e greu ca n-o s-o mai vad pe Diana...,pe Ruxandra,pe Raluca...am impresia ca plecand la C-ta imi iau 'La revedere' de la forum nu stiu de ce...,parca va pierd pe toate...si mi-e atat de greu s-o las pe mama trista...nu credeam sa spun asta...,abia asteptam sa plec,dar acum...mi se rupe sufletul in doua...

si cat de mult am asteptat momentul in care sa ne mutam singuri la casa noastra,cu copilasi nostrii... sa facem nebunii sa fim doar noi,cum n-am fost decat 6 luni in 7 ani de zile...
acum...mi-e atat de greu...,n-as fi crezut vreodata.........................................................

Mamica stralucitoare
27+ cu Raducu + Crinuta 1 Nov 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

dandusa, un singur lucru iti spun. atunci cand va iubiti, va apreciati si va respectati unul pe celalalt, veti avea ocazia de a va bucura de multe lucruri frumoase in voi, in familia voastra, in viata de zi cu zi... vei descoperi libertati pe care nu le aveai, pe care le vei aprecia cu siguranta, care iti vor aduce satisfactii de nebanuit. :) iar despartirea... nu are de ce sa fie despartire. doar o "modificare" de program sa zicem. distanta dintre bucuresti si constanta mi se pare o aruncatura de batz, zau asa :) e adevarat ca vei ajunge mai rar sa-ti vezi prietenele, dar sti... calitatea e mai importanta decat cantitatea. va vedeti mai rar si va bucurati mai tare, nu?

Marc 1+ si Ianis 3+

Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113084" target="_blank">Nasterea lui Marc

Mananc deci slabesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deeaA spune:

Mai fetelor,ce le mai dati la puiuti sa manance pe caldura asta?ca al meu pui deabea mananca 150 mil lapte,altceva nu mai vrea,am incercat si supa goala,adik fara legume,doar zeama si chiar de la frigi,sa se mai racoreasca,eu stiu,ce nu manca el da acu deloc..aaaa...si a mai baut 50 mil de suc de porto....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

quote:
citat din mesajul lui deeaA

Buna seara!
madaluta auzi la ea ,nu mai mananca noaptea de la 2 luni!!!!!!!!!!!!!!!!!!al meu si acu mai are o masa pe noapte
Chiar,sfaturi ceva sa scap de acea masa MACAR?????????

deeaA de DAVID IONUT 24.12.2006
pozedavidutz

of..stiu k ar trebui sa ma bucur de chestia asta, dar azi chiar m-am ingrijorat tare, tare... a dormit de aseara de la 11, pana azi la 12.45, fara trezire, fara mancare..fara nimic... tot mergeam sa o verific daca mai respira, daca nu are febra ceva, dar ..nimic..
o sa vorbesc si cu medicul sa vad daca e ceva normal la varsta ei...
cat despre metode de a scoate masa lui david nu am, caci si darius daca nu manaca bine seara, noaptea se trezeste si ori cere lapte, ori o taie direct in bucatarie si vrea banana...Asa k..sorry...

teutz: agenda de-asta am si eu si notez, dar voiam ceva mai evoluat,mai sigur si mai atractiv caci peste ani si ani cine stie pe unde va sta prafuita, aruncata sau pierduta....

Madalina+Darius Cristian (14.12.2006)+
Briana Amelia (08.05.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

of, of..numai despatiri si regrete pe aici??? mai ieri m-am intalnit cu daphna in parc si plangea dupa adeju...acum roxanica si marc plang dupa fetite..dandusa dupa bucuresti..bucurestiul dupa dandusa...off... grele sunt despartirile astea intre prieteni buni..
reunosc k e foarte greu sa iti faci prieteni adevarati..Eu sunt o fire foarte foarte sociabila, am nenumarate " prietene", dar nicio PRIETENA..daca intelegeti ce vreau sa spun...E tare frumos sa ai asa ceva chiar si la distante de sute sau mii de km decat deloc...

Madalina+Darius Cristian (14.12.2006)+
Briana Amelia (08.05.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danita spune:

buuuei diana : dau un tzonc asa ca tare scumpa esti !!!

yagmur : cica sprite e bun in cazurile astea ;)

madaluta : nu te ingrijora ca nu papa noaptea Briana , P pot numara pe degete de cate ori a mancat noaptea in viata lui .

a_deju: venim sa ajutam la arme si bagaje ?

roxanel: pupicioi

deea: pup , asa e ..... dar uite ca omul s-a facut stapan peste tot si toate .....

o zi frumo !
D

Mergi la inceput