Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (186)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

a_dejule, de abia astept mutarea in casuta voastra, sa fie intr-un ceas bun si sa aveti parte de multa fericire!
Mey, da la piata aceea libera nu aveau si aparate foto la vreo 20 de lire? Ia mai mergi si joia aviatoare, ca trebuie musai sa va vedem, sa vedem si noi mutarea, caruciorul, cum a crescut motanul... pai iti pui toate sperantele intr-un singur aparat foto? Hai ma baga unu'!

Ktrinel, ce planuri aveti de long week-end?

Beeey, se vede ca imi merge netul? Oricum, in curand plec de acasa, asa ca o sa ma mai uit cum merge mai dupa amiaza.

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

Donia, ahhaaaa...acum imi pica fisa...de-aia zicea Almo ca poate vine pe aici weekendul asta ..pai sunteti liberi ...dada, sunteti, ca noi nu suntem ...ete, de data asta sunteti mai cu motz...noi am fost liberi pe 24 iunie..so, no plan...is a good plan indeed

a_deju,vai imi amintesti de perioada aia faina, cand aterizezi si iti aranjezi casuta, faci planuri, ..mergi la talcioc ..isn't it a flea market?

edit . stii cum ii zice in franceza: marche aux puces

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

Crinuta doarme pe perna de cateva luni bune...nu mai stiu exact cate luni...
eu nu pot dormi fara perna si cum noi dormim numai impreuna ar fi fost chiar culmea sa nu incerce si ea sentimentul...a incercat,i-a placut si astfel pe una dormim impreuna...cu zulufii ei cand in gura mea cand in nas si cu cea de-a doua perna se inveleste...
asta este singura chestie care o accepta pe picioare...si o sa radeti da' pe canicula caniculelor la fel doarme...,doar ca ii mai strecor eu prospoul ud intre picioare si perna...pana adoarme ca pe urma iau perna de pe picioarele ei ca sa pot dormi si eu ca omul...,da' sa nu care cumva s afac miscarea asta cat este semi adormita ca iese scandal...musai sa dormim pe aceiasi perna ca altfel nu vine mos ene...

Adeju,
mor de drag sa fac cumparaturi pt casa...,asta am tot facut de cateva saptamani bune...si ultima data mi-a zis Claudiu sa-mi iau "la revedere" de la ikea ca nu mai pup curand...da' abia l-am anuntat ca am uitat cateva chestii f importante... si el cica "da' numai la ikea se gasesc?!" cam da...
ma bucur ca va mutati curand la casa voastra,sper din suflet sa va iasa si restul planurilor asa cum v-ati propus

Mamica stralucitoare
26+ cu Raducu + Crinuta 1 Nov 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

salutari mamici
gata, ne-am hotarat, ii facem camera lui dani. azi a venit nenea cu mobila, am dat comanda, sper sa iasa faina ca altfel ma impusc. si sper ca dani sa se simta bine in ea.

multumim de rasp cu perna. in seara asta fel, a cerut-o musai, poate reusim sa inlocuim suzeta (de care nu mai scapam ever....sau asa ma simt) cu perna. vom vedea.

a deju tare ma bucur ca esti ok si motanul....mai ales motanul si ca ii merge bine. carucior???? again? e al cincilea???? las' sa fiti voi sanatosi si sa mai faceti copii cate caricioare aveti

azi am ramas socata. m-a suparat si ii spun: "vezi ca iti dau bataie"....la care dani imi spune: "la popou". am ramas socata, pt ca nu credeam ca intelege notiunea....cred ca e a doua oara cand il "amenint". si il intreb: cum asa? si incepe sa se loveasca peste fundulet. si il intreb: da' cine te bate. el zice geta (bona). eu: te bate geta? el: da. oare asa o fi? oare zice constient acel da? ma intreb pt ca zice cateodata ca ne iubeste, altadata ca nu. zice ca vrea papa, zice da....clar, dar de fapt nu mananca.....si nu stiu ce sa zic. se vede clar ca o iubeste si se inteleg bine. voi ce ziceti? intotdeauna am spus ca o sa imi cred copilul, no matter what.....dar acum ce sa fac?????

va pup, fug si eu in pat
n buan

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

lauraaaaa nuuuu, nici un copil nu merita sa fie batut (si nici amenintat, btw, dar de asta vb noi mai incolo :) ), si, mai ales, nu trebuie umilit, adica exact scopul bataii. of mai laura, asa speram ca treaba aia veche cu bona a fost un accident... NORMAL CA IL CREZI. of, nu pot sa scriu mai mult acum, te sun maine

I'm not trying to be difficult...it just comes naturally.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teutz spune:

Ingeras, daca nu se poate duminica, poate ne vedem cand va veni Yagmur in Bucuresti, pe la sfarsitul lui august.
Danita, sanatate multa lui P!
A_deju, sa stapaniti sanatosi caruciorul si spor la amenajat casuta!
Laura, ceva trebuie sa fie, daca Dani a facut imediat legatura bataie-popou-Geta. Ori il mai atinge din cand in cand, ori doar il ameninta "iti dau bataie la popou". Eu as discuta cu bona.

Teutz de Alexia Iarina (10.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

donia, normal ca nu stam noi numa' intr-un aparat.. de-as avea si cu cine sa ma inteleg :)) ca mihaiul, spre un exemplu, nu m-a lasat azi sa cumpar strampi motanului, fin'ca costau 7 lire (5 bucati!!) si fin'ca (citez) "e vara, n-are nevoie" (..de 2 zile is maxim 19 grade la pranz :)) ). cu carutul, e alta poveste, era chiar o necesitate (da' stiu ca le-ai numarat bine, laura da' asta e numa' jumate in proprietatea noastra :)) ) ca de altele..nu prea ma lasa sa ma ating de nimic :) da' nu pleaca el pe 8... pana se-ntoarce, adio chirii pe urmatoarele luni :)))))))))))))) kiddin', obviously.. faza e ca nu stim inca exact ce-o sa ne mai trebuiasca prin casa, si avem banii calculati cam fix pe fix pt urmatoaree 6 luni (in caz ca nu incepe niciunul din noi sa munceasca pana atunci..), deci il inteleg perfect, si chiar are dreptate.. da'-i greu bre, tare greu, cu atatea tentatii si numa' salesuri prin jur :))) si cand zic salesuri, nu ma refer neaparat la haine... tot ce cu gandul poti gandi e in sales in aceasta perioada.. de la mobila, electrocasnice, gresie si faianta, cazi..tot frate.. n-am crezut ca exista asa ceva... cam tot orasul este in 50-80% reducere, si daca nu e in reducere, este in oferta de-aia gen "buy 1 get 1 free" sau "3 for 1"...si oricum, daca nu gasesti ce cauti nici la reducere nici in vreo oferta (dar e destul de imposibil :)) ), te duci frumusel la flea market (dap ktrinel, exact o astfel de puricaraie este :)) si din punctul meu de vedere, arata exact ca galeriile noastre de acasa, sau macar ca cele din constantam doar ca-s intr-o piata, in aer liber... ceva de genul tarabelor cu blugi de pe vremea imediat post-comunista, daca (mai) stiti :) ), si sigur faci o afacere buna :) in dupa amiaza asta m-am dus frumusel sa-mi cumpar portofel special de marunt, cu muuulte buzunarase, sa pun monezile pe caprarii (care monezi is niste aberatii...multe si foarte ne-logice...adica de ex moneda de 2p -nu va bateti capul..ceva infim..echivalentul a 2 bani la noi, sa zicem- e cat o roata de masina, si 1 lira e mica maruntica si pitica... si io asa ma bucuram ca aveam multe monezi de-astea mari si lucioase :))))) ). am zis hai sa fiu fata de treaba, si am luat doua, ca nici cumnata-mea n-avea... era 2lire unul, si pt ca am luat 2 si am zambit frumos (si pt ca romanu' e poet :))) si ramane roman oriunde :) ) le-am luat cu 3 lire 20 :)) deci pana si un astfel de rahat se poate negocia..
si apropo de casa si cumparaturi.. da' ce-are bre danduso claudiu cu ikea??? exista ceva mai ieftin (si mai fain) de-atat???? sau s-a plctisit saracu' de cate drumuri a facut pe-acolo? :))) acilea, daca poti sa crezi, exista si mai ieftin decat ikea (nush daca si mai fain, pt ca e un super-mega-store de unde comanzi numai on-line sau telefonic, sau ma rog, direct in magazin, dar pe baza de catalog..magazinul este un depozit urias, ei iti aduc produsul pe baza de cod, si tu pleci cu el acasa..nu exista show-room, nimic.. productivitate la maxim :)) argos se numeste), da' nu pot dom'le, pur si simplu nu pot, ma doare sufletu' sa iau din alta parte... stiu ca in general ikea nu e considerat cine stie ce magazin de mobila, sa ca reprezentand cine stie ce calitate.. da' io pur simplu il IUBESC :)

trecand peste acestea, laura, m-ai lasat masca cu faza cu dani... nu stiu sa-mi dau cu parerea, as tinde totusi sa cred ca-l mai atinge din cand, pt ca altfel nu cred ca ar avea de unde sa stie ce e aia (eu zic sa discuti cu bona)... eu insa nu-mi revin din cu totul alte motive... o astfel de conversatie cu copilul meu..poate peste cativa ani... intre gandirea lui dani si a motanului sunt ani lumina diferenta, din ce spui tu acolo... cred ca eric a ramas singurul si unicul care nu scoate nicio vorba (si nu stiu de ce, dar am impresia ca nu ma credeti... sau ca ziceti ca scriu io asa, ca sa fiu funny... dor..nope.. asta-i purul adevar).. cat despre intrebare-raspuns.. sa ma ierte dumnezeu, el se ia cu altele de la intrebarea mea "unde zboara avionu' mami?" si pana la ridicatu' deshtului catre cer :))) pe de alta parte, pun pariu ca niciunu' nu mai arunca mingea de handbal dintr-un colt al livingului in al'alt, cu tinta fixa (freza sau ochelarii mamesti) :) aa..nu mai rateaza la astea de cand avea un an :)) bine ca exista burse la facultati si pt sportisti :)))))

acestea fiind zise, va pupez, ma retrag ca scriu la 'ast mesaj de-o ora cel putin (cu un ochi in laptop si-al doilea in csi miami :) ). noapte buna !!

Deea, mami de www.onetruemedia.com/shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)

"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)" Groucho Marx

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

quote:
citat din mesajul lui a_deju

da' nu pot dom'le, pur si simplu nu pot, ma doare sufletu' sa iau din alta parte... stiu ca in general ikea nu e considerat cine stie ce magazin de mobila, sa ca reprezentand cine stie ce calitate.. da' io pur simplu il IUBESC :)

asta sant eu
deci intelege-l si pe sotul meu scump si drag ca a prestat ikea pana i-a iesit prin creieri...si-o sa mai presteze pana plecam definitiv la C-ta
nu-l enerveaza magazinul sau alte minunatii...,da' drumul pana acolo este groaznic...in conditiile in care noi stam fix in cealalta parte a Buc la periferie si Ikea stii si tu unde este...

Mamica stralucitoare
27+ cu Raducu + Crinuta 1 Nov 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danita spune:

salutare, ieri dupa 4\ ore si-a revenit si sper sa plece raul definitiv.

laura: noi avem o carticica cu un soricel care vrea sa fure din galeata mere iar alt personaj se uita amenintator la el iar bunica i-a spus ca soricelul primeste NA_NA daca fura si probabil i-a aratat ca peste mana , ei copilul de fiecare data dar absolut de fiecare data cand ne uitam la carticica aia imi spune de NA-NA ... acum ce sa ii fac ?? probabil intr-o alta viata o sa aleg alta bunica ;) sau astrele se vor aseza in asa fel incat sa nu mai patesc io nika si sa pot avea grija de el 100% desi nu se ezista asa ceva never ... pupici !

sper ca maine sa ne vedem cu asizoiul si cu denis si asa va pupez pe toti si pe toate !

D

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chinico spune:

flea market e flohmarkt pe la noi :)))..piata purecului adica :)) si am vazut sambata neste scaune super, d'alea cu gaura la mijoc numa buna de varat o oala de noapte in ea :))...da' cu picioarele sculptate pana la ultimul mm :))

in alte ordini de idei...
1.ploua la londra!! no doamne ajuta, m-am linistit :))
2.cu perna, super plata si dreptunghiulara, de la ikea :))..desi mobila ikeiana nu-mi place mai deloc, sunt incantata de pahare, farfurii si plici de muste :))
3.am cumparat o carte pt. beoaca...prima poveste e cu friedrich, cel care bate animalele cu biciul, pana apare un cane si-l musca...a doua cu o fetita care se joaca cu chibritele pana ia foc si arde scrum...a treia cu un baietel care-si baga destele in gura, si drept pedeapsa vine un nene si i le taie (inclusiv poza cu cioturi si picuri de sange cazand pe podele..) ...o alta e cu un baietel care nu vrea sa manance ce i se pune pe masa, si dupa 3 zile moare....
comentarii? ca eu m-am crucit de mi-am facut nod la maini..

Mergi la inceput