Bucurii de sept-oct 2006 (136)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Crisnemes spune:

Buna dimineata!
Ramo zi Carmen multam de ceai si cafea ! Sunt super delicioase.

Victor s-a trezit azi dimineata cu febra 39. I-am dat un supozitor cu novocalmin si astept sa vad ce se intampla - dar el e tare vesel.

Mirabela - pentru ajutorul dat lui Sebicu si lui Mexxa .

Sephora- Doamne prin ce-ai trecut .Bine ca s-a terminat cu bine.

Ignatica gandestete ca ai dat o super petrecere cu noi. Pentru ca pe toate ne-au trecut fiorii si am fost cu gandul la voi.

Xandrutza sa stii ca mi-am cumparat impaturitorul de haine si e super ok.

Cristina si Dragos (31.01.2004)+Victor(19.09.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/victornemes" target="_blank">Album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramomar spune:

quote:
citat din mesajul lui princess

Rares are diaree,5-6 scaune moi pe zi, cam de o saptamana! Fara febra sau stari de voma! Partea proasta este ca nu ii trece nici cu regim, nici cu tratament (smecta, biotics, loperamid). Sunt foarte suparata din cauza asta, mai ales ca nu sunt obisnuita cu el bolnavior, n-a mai racit de aproape un an, scaune moi la fel, nu mai stiu de cand nu a mai avut...

Alina mami de RARES NCHOLAS - 20 septembrie 2006

RARES are ...

princess imi pare tare rau sa aud ca Rares e bolnavior. Multa sanatate! La medic ati fost? ce zice? e ciudat ca il tine de atatea zile si nu ii trece nici cu regim, nici cu medicamente.
Un ic sa treaca supararea si sa revii cu vesti bune!

Ramo si PATRICIA MARIA (06.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns princess spune:

Neatza!

Ramo, am vorbit cu pediatra lui, mi-a zis ca daca nu face febra, nu varsa si starea lui este buna, sa il tin pe regim si sa ii dau biotics baby, smecta si hidrasec! Asta fac acum, dar parca tot nu se indreapta situatia! Merci ca te-ai gandit la noi!

Xandrutza, ma bucur ca ai gasit antidotul greturilor! Hai ca nu mai este asa de mult pana la finish!

RARES are ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns itzy-bitzy spune:

Xandrutza, Ramo, Mephala daaa ma mancau deshtele aseara rau de tot si mi s+a blocat calculatorul...sa innebunesc de nervi! M-am lasat pagubasa

Si taman ce voiam sa ma laud si eu cu papusica mea...ca merita din plin:

- de o saptamana nu mai are suzyyyyyyyy! A fost mai usor decat credeam...ma mir ca nu mi-a venit ideea mai demult...

-de 5 zile am scapat de pampersi...nu mai foloseste decat 2 / zi,la culcare, unul la pranz si altul seara la culcare.

Sunt extrem de incantata. Aseara dupa lapte incerca sa adoarma si se foia in pat ...pana la urma mi-a spus ca face pipi si am dus-o la baie la olita...a facut si apoi s-a culcat.

In rest...cu ale mele...ieri mi-am scos o masea de minte...am ramas fara minte de-acum...i-am tipat dr. prin cabinet d ecred ca nu ma mai primeste saptamana viitoare...nu am apucat sa stau nici macar o zi linistita acasa in astea 2 saptamani...De luni revin in forta d ela serviciu....unde avand calculatorul in fata toata ziua e mai usor sa ne conversam...acasa nu se termina niciodata treburile de rezolvat

Va pup

---------------------------------------------------------------------------
Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns itzy-bitzy spune:

Princess si Crisnemes...sanatate multa lui Rares si Victor...offf tare greu e sa fii mamica...grijile astea ...

---------------------------------------------------------------------------
Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns princess spune:

Alina, pentru urare si pentru ca "ai ramas fara minte"! Un special pentru Papusica ta cuminte si desteapta! E fetita mare, fara suzi, fara pampers ... Bravo ei!

RARES are ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana01 spune:

buna, matusici!

pe double speed, va scriu:

Princess, multumesc mult pentru toate explicatiile legate de hidrocel! multa sanatate!

Scumpik, sarbatorire frumoasa, chiar daca la distanta! principalul e ca suflettele sa va fie alaturi.

Sephora, m-am cutremurat cand am citit ce-ai scris. am o mare frica de intamplari din astea si, oricat de atent ai fi, doar o clipa daca iti ia Dumnezeu mintile si dezastrul poate fi aproape.

Itzy, cand ai timp ne vedem. multumesc!

si despre noi: aceleasi vechi povesti, nu mai am timp nici sa respir. dar am mare incredere ca se vor mai linisti lucrurile. in plus, m-am cam certat cu mama, care maa ajuta cu copiii. atat se plange ca nu are timp pentru ea, ca din cauza noastra nu merge la doctor, ca o bat la cap, tot felul de din astea. asa m-am saturat sa ii ascult lamentarile, mai ales ca i-am spus de fiecare data cand avem astfel de dicutii ca sa-mi spuna cand are treaba ca ma descurc eu cumva. dar nu, ea se frustreaza singura, zice ca din cauza mea nu are timp, dar nici nu sufla o vorba ca ar avea treaba. offf, nu inteleg de ce trebuie sa fie asa un mare sacrificiu sa-ti ajuti copilul si nepotii. mai ales ca parintii mei sunt divortati si mama e pensionata, asa ca locuieste singura, fara alte obligatii.

hai, c-am zis ca nu ma lungesc si tot am facut-o
va pupam

Roxana, mamica fericita de Victor Andrei (23.06.2008) si Daria Elena (06.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Buna dimi!
Ramo, m-am conformat dupa ce am terminat cafeluta ta.
Mephala, merci pentru ceaiul verde.
Itzy, felicitari pentru progresele Papusicai! Bravo ei!!
Princess, multa sanatate lui Rares!
Crisnemes, sanatate lui Victor! Ma bucur ca impaturitorul e ok.

Alexandrina 31+ si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)

poze cu noi

Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Roxana, sper sa va impacati cumva, tu cu mama ta; ma gandesc ca poate e putin frustrata, poate se simte singura si de aceea tot iti spune tie lucrurile astea, ca nu are cui, eu cred ca de nepoti ii e drag sa aibe grija.
Nu cunosc situatia, mi-am dat doar cu parerea, citind cele spuse de tine.

Alexandrina 31+ si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)

poze cu noi

Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

Nu consider ca am facut mare lucru pt. Andreea si Seby, nu am vorbit cu cine trebuia de la inceput si ajutorul a venit mai tarziu... e bun si asa pt. ca ei vor avea nevoie si pe viitor de dr asta... bine ca am reusit pana la urma... mai multe ati facut voi, ati fost toate alaturi de ei, foarte mult a contat pt. ea asta, nu mai spun fetele care au mers la spital. E mare lucru sa stii ca te ajuta cineva in momente critice, sa nu treaca nimeni prin asa ceva.

Ramo merci de intrebare, ne-am luat aparat de aerosoli si facem pt. raguseala care e pe fond alergic, rosu in gat a trecut. Se pare ca are si o rinita alergica cu care probabil va ramane. In rest suntem bine, si noi avem crize de personalitate si incapatanare care sper ca fie trecatoare.

Itzy felicitari pt. progresele papusicii, ai realizat ceva in concediu asta, asa-i?

Am vorbit cu pediatra si mi-a zis pt toamna sa incepem imunizarea cu Singulaire si sa facem Prevenarul.

Revin.

*****************************************Mirabela, mamik de pitic www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank">DAVID STEFAN (21.09.2006)

Mergi la inceput