Bucurii de sept-oct 2006 (136)
Raspunsuri - Pagina 15

GETY spune:
quote:
citat din mesajul lui xandrutza_76
macar avem plus la capitolul liniste si aer curat...
Alexandrina31+ si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)
poze cu noi
Bebe
care mi se pare foarte important.
Asa creste Maria Diana

GETY spune:
'Neata si de la noi!
Noi dupa amiaza mergem la tata la curte, ca acum avem program de .
In rest face numai obraznicii, numai cu jucarelele ei nu se joaca, in rest toate lucrurile le imprastie prin casa.
Important este ca-i sanatoasa, ca-n rest ne descurcam noi cu toate.
Asa creste Maria Diana

Ignatica spune:
Fetelor, va multumim din nou pentru urarile care au tot continuat sa vina. De-abia acum am reusit sa mai intru pe net.
Sephora ma bucur mult ca totul s-a terminat cu bine, e o sperietura groaznica sa nu iti poti gasi copilul chiar si 5 minute.
Andreea ma bucur mult ca ati ajuns acasa cu bine si ca previziunile sumbre de la Iasi nu s-au adeverit. Cel mai important este ca au salvat auzul lui Sebi. Va urez recuperare usoara.
ramo eu am luat post la 60 de km de Brasov, in Racos(comuna),la o ora de mers cu trenul. Ma voi duce acolo, cel putin anul asta si voi incerca un transfer sau o detasare mai aproape.
eunice bafta la bone. Am testat si eu bona saptamana aceasta, s-a descurcat bine, David s-a acomodat usor cu ea, Doamne ajuta, sper sa nu am suprize neplacute.
La mine mai dureaza cel putin pana in 20 august nebunia cu reparatiile in casa, nu stiu cum si cand voi mai intra pe net, va pup pe toata si va multumim ca ne-ati sarbatorit asa de frumos.
Ignatica - mamica de David (29 iulie 2006)
Nasterea sufletelului nostru David

maria79 spune:
Bine ati venit acasa, Mexxa!
Salutari, AdinaF si itzy-bitzy! E placut sa fii printre fetele de pe forum.
Gety, tot incerc sa pun poze sa va arat baiatul meu. Adica ce a mai gasit barza prin sac in ziua aceea.
Xandrutza76, am fost mereu atenta sa nu ii lipseasca lactatele lui Razvan. Iaurt si branza mananca in cantitati...industriale. Saptamana asta a primit treptat-treptat si formula de regim de la Humana (aproape 200ml seara). Imi e teama sa ii dau alt lapte, pana nu vad si celelalte rezultate la analize.
Am citit ce preocupari au copiii de pe-aici si ma intrebam daca mai este cineva atat de atras de masini, ca piciul meu. Le recunoaste dupa sigla in parcare, pe strada, in timp ce mergem cu taxi, se chinuie sa le numeasca (,,Matiju”, „Pejo”, „Audi”, „Leno”, „Dacia”, „Logan”, nu le incurca deloc pe ultimele doua, „Ople”, si preferata lui, „Coda”). Isi boteaza si masinile de jucarie, chiar si acelea facute din cuburi-lego...

maria79 spune:
Cine stie cat este perioada de proba, dupa care pot activa albumul de poze? Pentru ca in sfarsit mi s-a raspuns de ce nu pot posta...

xandrutza_76 spune:
Buna seara.
Gety, si la noi cam stau jucariile degeaba, mult mai interesante sunt lucrurile cu care umblam noi.
Ignatica, bine ca ai luat postul, poate obtii anul asta o detasare. Spor la treaba sa aveti!
Maria, Vladone al Lilinei cunoaste multe marci de masini, sau cel putin asa tin eu minte. Parca esti moderata primele 10 mesaje, de acum ar trebui sa fie ok.
Alexandrina 31+ si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)
poze cu noi
Bebe

xandrutza_76 spune:
La multi ani, Mira!
Iti doresc multa sanatate si fericire, realizari frumoase pe plan personal si profesional.
Flori pentru tine
Alexandrina 31+ si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)
poze cu noi
Bebe

GETY spune:
LA MULTI ANI, MIRABELA!
Multa sanatate, fericire si tot ce iti doresti! De toate sa ai parte!
Asa creste Maria Diana

Sephora spune:
Va pup fetelor!
LA multi ani MIRA!Multa sanatate,bucurii,fericire si tot binele din lume alaturi de cei iubiti.
Mexxa bine ai revenit acasa si printre noi,Ma bucur din toata inima ca Sebicu este bine si sper sa fie din ce in ce mai bine.
Roxana dupa cate stiu eu Infacolul se gaseste numai in Anglia,mie de acolo mi l-au adus cu toate ca am incercat si in Italia,Germania si Spania.Cand ai povestit de Victoras m-au trecut fiorii,asa era si M (doamne ce grea a mai fost perioada aia,nici nu vreau sa-mi mai aduc aminte) si la noi a functionat numai cu Infacol restu au fost vax.
Itzy felicitari,uau ce fetita mare si noi ne chinuim sa renuntam la Chilotii de hartie si sa trecem ca baietii mari la cei de bumbacel,merge dar mai avem de lucru.
Gety am uitat sa te intreb daca a ajuns la tine D3-ul,asa o rugasem pe Alipiticot.
AM ajuns la Bucuresti mai stam cateva zile si ne pregatim de "pecat cu anonu la Venetia in Italia,la nona Elsa" (asa zice M).Am o adevarata problema,cpilul meu nu mananca aproape nimic,bea ca disperatul cate 2 l de apa,ceai etc si 500 ml lapte ,ieri de exemplu a mancat un ou cu 2 cubulete branzica si jumatate de felie de paine si seara 5 (penne) pasta si atat mie una ami vine sa-mi iau campii.oare pot sa-i dau acum vara ceva vitamine (stiu ca nu prea se dau)?