Bucurii de sept-oct 2006 (136)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

quote:
citat din mesajul lui Crisnemes

Am si eu o intrebare ?
Ce stiti de cipul contraceptiv?

Cristina si Dragos (31.01.2004)+Victor(19.09.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/victornemes" target="_blank">Album

Nimic, din pacate, dar ma intereseaza.

*****************************************Mirabela, mamik de pitic www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank">DAVID STEFAN (21.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Da, si pe mine m-ar interesa cipul asta.

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Pozele noastre din concurs sunt www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">ana1 si ana2 Va plac?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Sigur avea Tasia un cip contraceptiv de vanzare.

Am revenit de pe drumuri, mai exact de la dr. de familie si mi-a dat fisa cu vaccinari a Mariei. Pentru cresa. Iar ieri am umblat pe drumuri pentru noi, parintii, M.R.F-ul si R.B.W-ul.

Merg sa citesc din urma. Cat reusesc.

Mirabelac, frumoasa priveliste vazuta din hotel ati avut! Am retinut numele hotelului.
Papucei din aia am vrut sa-i cumpar si eu Mariei, dar aveau numai marimea 23 cea mai mica si-i fluturau in piciorusele Mariei.
In a doua poza ai iesit bestial, imi place tare mult!

Asa creste Maria Diana

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

Sephora, m-am ingrozit cand am citit ca l-ai pierdut pe Matti pentru 2 ore... nici nu vreau sa-mi inchipui ce a fost in sufletul tau! Situatiile astea-s cele mai periculoase, cand e multa agitatie, cei mari au treaba si copilul e in grija mai multor adulti, iar tu ai impresia ca cineva il supravegheaza, dar un minut de neatentie e suficient! Of, bine ca peripetia a avut un final fericit!

crisnemes, nu stiu prea multe. Nu e cumva un implant tot pe baza de hormoni? Da un search pe google. O sa caut si eu.

Mira, ce faine sunt pozele din vacanta! Pacat ca ati avut atatea neplaceri! David e un scump, mi-a placut poza "omul si marea" . Eu m-am gandit ca s-ar fi putut chema si "tanarul si marea" (ca o aluzie la romanul "Batranul & marea" ). A, si apusul ala de soare era superb!

Itzy, Lilina bagati repede sfaturi cum sa des-suzetez si eu copilul. In conditiile in care nu adoarme fara, apoi o scuipa, dar daca se trezeste o vrea iar. Cat timp a durat pana a uitat de ea?

Cu olita nu ma stresez nici eu deocamdata, desi parca vad ca ne intindem cu pampersii pana la 3 ani .

Si ai vostri imita tot ce vad la voi? Vladut parca a devenit o mica maimutica in ultima vreme. Vrea sa mature, sa stearga pe jos cu mopul, sa spele vasele, ma imita cum ma spal pe fatza dimineata, o data ne jucam si el, de exaltat ce era, m-a lovit de cateva ori si m-am prefacut suparata pe el, ei, de atunci cand face ceva interzis si-l cert se preface si el suparat cum a vazut la mine (pune manutzele la ochi, isi ascunde fatza), daca stau in pat si citesc dintr-o carte isi ia si el volumul "De-a v-ati ascunselea cu ratustele" si "citeste" foarte serios, daca ii cant canta cu mine...etc...

"Today is the tomorrow I was so worried about yesterday".

Andra si Vladut (14.10.2006)
puiul meu creste...

~*~My dear old pics~*~
~*~New old pics~*~

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

Gety am vazut si pozele voastre. Mi-a placut cea in care poarta bonetica alba si e intr-o barcutza. Se pare ca Mariei i-a priit grozav la mare.

"Today is the tomorrow I was so worried about yesterday".

Andra si Vladut (14.10.2006)
puiul meu creste...

~*~My dear old pics~*~
~*~New old pics~*~

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramomar spune:

am vazut doua bucurii frumusele la mare
Mira mi-a placut mult si mie a 2-a poza cu tine si David si apusul de soare. despre aparatul salin nu stiu ce sa-ti spun, dar din cate am citit acolo cred ca e foarte bun. Daca il iei si o sa constati imbunatatiri sa ne zici si nou.

Gety bine ati revenit. Tare dulce si pufoasa e Maria Dar cu tine de ce nu ne ararti nici o poza?

eloise, si Patry imita, dar nu foarte des si mai ales nu imediat ce ne vede pe noi. Pe mine cel mai mult ma distreaza cum citeste, zice cateva cuvinte pe intelesul nostru, dar apoi o ia pe limba ei si turuie ca o chinezoaica mica sau cum ma ia la dans, cum aude muzica ma ia de mana si trebuie sa dansam

pupici

Ramo si PATRICIA MARIA (06.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Foarte frumoase poze am vazut, David e un scump iar tu, Mira, arati super! Totusi cam putine poze. Mai vreau .
Cat depsre tiza noastra ce sa mai spun? E frumoasa tare, si mie tot poza cu bonetica alba imi place si-mi mai place si cea din carusel.

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Pozele noastre din concurs sunt www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">ana1 si ana2 Va plac?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Gonghy, pana la urma ati scapat de necaz? A fost de la canin sau de la altceva? Eu stiam ca, teoretic, si precizez teoretic, nu se face febra prea mare (peste 38,5) de la cresterea dintilor.

Lakioana, m-am bucurat sa citesc ca v-ati adaptat toti 3 bine in Canada. Am "savurat" si pozicile voastre. Mi-a placut mult "printesa" ta cu parul crescut frumos.

Princess, multa sanatate puiului tau! Tinem pumnii sa treaca cu bine peste interventia chirurgicala!

Maria79, am vazut ca baietelul tau e nascut pe 9 oct. 2006, ca Maria mea.
La intrebari:
1) Despre Nurofen eu stiu ca este antiinflamator, scade febra si durerea. Eu i-am dat cand a avut rosu in gat, sau cand a facut rubeola (la recomandarea dr.). Cam irita stomacelul. Nu i-am dat cand a facut enteroviroza.
Cand a facut enteroviroza (o singura data) i-am dat: Smecta, Biseptol, antitermice si mancare de regim.

Revin ca mi s-a trezit printesa.

Asa creste Maria Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria79 spune:

Buna, fetelor! Cate s-au petrecut in cateva zile...
Sanatate multa lui Sebi si copilasilor bolnavi! Razvan pare ca a depasit problemele- analizele ne-au iesit bune, le repetam.
LA MULTI ANI, DAVID! Iarta-ma ca iti urez cu intarziere. Iar parintilor, ce e mai frumos si mai bun in lumea asta, sanatate si putere de munca. Felicitari pentru centrala, sa o stapaniti sanatosi!
Ignatica, eram o burtica speriata, citeam din umbra forumul, in cautare de sfaturi, de ...incurajari si cand fetele ti-au anuntat nasterea am intrat in panica. Aveam si eu probleme cu sarcina, stateam la pat. Am si luat o pauza cu forumul. Ce mai, pentru ce emotii mi-ai dat atunci, dar si pentru cei doi ani impliniti, te nominalizez la sectiunea Mamica anului.

Mergi la inceput