Bucurii de sept-oct 2006 (136)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

seara buna

Mira, aparat Salin are si verisoara mea, ca a avut baiatul ei probleme cu o bronsolita si a descoperit ca e predispus si la astm si i-a fost recomandat si am inteles ca e f.bun, cel putin pt.ce au ei nevoie

Alina, felicitati pt.progrese, nu mi-ai spus la telefon, doar te-ai plans de ce ti-a facut doctorasul sper sa ne vedem zilele astea, ca nu mai pot de dorul vostru

SI noi am scapat de suzy, am trimis-o la culcare si nu a mai revenit pe la noi pe acasa , dusa a ramas
in schimb cu olita,maaare probleme, nu vrea nene pe olita nici pe wc, l-am si certat intr-o zi ca a facut kk pe perna

am reusit sa-i decalotez de tot Doamna Putza yupeeee
a urla de usturime cand a facut pipi, dar asta, e, trebui-e s-o rezolvam si p-asta

Roxana, imi pare rau sa aud ca nu te intelegi cu mama ta, si eu am mai avut meciuri cu mama in ultima vreme, ca cica nu merg pe la ea, eu n-am timp nici sa dorm, dar ea nu ma intelege, offf

Sephora, am citit ce ati patit cu Mati, offf,

Lilina & Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
poze cum s-a nascut, site-ul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

Neata, hai la o gura de de la Iasi.

Gety bine ai revenit, cum a fost?

Roxana nici eu nu prea ma inteleg cu mama mea, mai degraba cu soacra... nu stiu cum o sa fie cand va sta cu David. Sunt bunici care nu vor sa accepte ca viata lor se rezuma doar la a sta cu nepotii si de aici apar probleme. Lasa ca va impacati voi, trebuie sa faceti copromisuri amandoua.

*****************************************Mirabela, mamik de pitic www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank">DAVID STEFAN (21.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Buna dimi!
Mira, multumesc pentru cafea, am suplimentat si eu cu ceva.
Gety, bine ai revenit!!

Alexandrina 31+ si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)

poze cu noi

Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisnemes spune:

Buna dimineata!

Ma duc si eu sa beau cafeaua servita de Mirabelac si Xandrutza.

Victor aseara nu avea deloc temperatura iar azi dimineata iar a facut o temp mare- n-am mai stat sa o masor ci i-am dat novocalmin direct si l-am lasat sa doarma in continuare. Cand s-a trezit avea 38.4 in fundic. Dar a fost o noapte de chin cu multe zvarcoleli si miorlaituri.

Cristina si Dragos (31.01.2004)+Victor(19.09.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/victornemes" target="_blank">Album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eunice78 spune:

Va citesc, cat apuc. Eu maine ma duc la copii, mi-e un dor de ei de nu mai pot. Asa ca in we nu o sa am net.
Eu am aparat Salin de vreo 2 ani, sunt ff multumita de el. Are un bazait dar m-am obisnuit, nu ma deranjeaza, si respir muult mai bine si eu si copii de cand il am. L-am achizitionat dupa ce l-am nascut pe Toma, eu aveam o sinuzita netratata din timpul sarcinii. In prima saptamana ma trezeam de 2, 3 ori pe noapte sa imi suflu nasul, dar apoi nu am mai avut dureri de cap.Era si un subiect la Parinti intreaba cu apartaul Salin.
Multumesc de cafea.
Itzy, bv pt progrese!
Lilina, Petru la 1 an si 5 luni era curat, nu mai purta pampersi deloc, nici noaptea. Toma e altfel, dar nu ma streseaza acestr aspect. Ma gandesc ca pana se va insura scapa si el de scutece .
Eu "vizionez" bone in continuare..
Mi-a expirat timpul...Poate mai intru mai pe seara...
Va pup!

Eni, mama de baietzi - Petru (14.08.2003) si Toma (29.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Buna tuturor.
Am dormit cam mult azi-noapte, vreo 3 ore asa, si acum ma simt fresh. Maria a adormit pe la 3.45 (pana la ora aia am facut cu schimbul eu si taica-sau s-o adormim) si pe mine m-au apucat niste dureri de am crezut ca mor. Dar nu ma intrebati ce m-a durut ca nu stiu sa va spun.Ori ficatul, ori ovarul drept ori rinichiul drept. Era o durere raspandita, nu stiu cum sa ma exprim. In fine am scapat de ea cu o pastila contra durerii, o gura de sirop Liv 52 (era singurul medicament din casa despre care stiam ca e bun la ficat) si o perna la spate.

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Pozele noastre din concurs sunt www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=&folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec" target="_blank">ana1 si ana2 Va plac?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisnemes spune:

Am si eu o intrebare ?
Ce stiti de cipul contraceptiv?

Cristina si Dragos (31.01.2004)+Victor(19.09.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/victornemes" target="_blank">Album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Crisnemes, cred ca Tasia te-ar putea ajuta cu informatii.
Lexi, pentru asa dureri e bun No-Spa-ul. Durerea iti cobora si in picior? Daca da, se pare ca ovarul e de vina.
Eunice, spor la vizionat bone, sper sa si gasiti o super nanny.

Noi trecem la regim, dupa cele doua scaune diareice de azi; alte simptome nu-s.

Alexandrina 31+ si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)

poze cu noi

Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Xandrutza, da, intr-adevar ma durea toata partea dreapta de la ficat in jos, pana in varful degetelor. O fi tot de la cistita asta pacatoasa care inca nu mi-a trecut. Zilele trecute mi-a dat o colega Piafen si 2 zile n-am mai avut nimic. Ieri seara a inceput sa ma doara din nou iar noaptea a fost crunt. No-Spa nu am aici, dar o sa-mi cumpar din Bucuresti. Multumesc pentru sugestie.
Crisnemes, intr-adevar Tasia avea unul de vanzare.

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Pozele noastre din concurs sunt www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">ana1 si ana2 Va plac?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

Niste poze de la mare, asta cat ne-am simtit bine si n-am fost bolnaviori.

*****************************************Mirabela, mamik de pitic www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank">DAVID STEFAN (21.09.2006)

Mergi la inceput