Disney clasice-de unde?

Disney clasice-de unde? | Autor: RUXMAX

Link direct la acest mesaj

Buna
suntem la faza de desene animate, am vazut de sute de ori Cartile Junglei si Pisicile Aristocrate , dar ne dorim si restul desenelor clasice -Pinocchio, Bambi, etc.

Unde gasim aceste DVD-uri?
La preturi rezonabile, desigur.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns delsim spune:

In supermarket, de exemplu in Cora.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralcat spune:

Si in mediagalaxy. Dar ai grija ca sunt multe copii de multe tipuri si te poti pacali foarte repede. Cauta atent sigla Disney si sigur vei gasi. Noi am luat 101 Dalmatieni de curand, e fain ca sunt traduse in romana. Am vazut sigur Peter Pan, de restul nu-mi amintesc.

Copiii merita tot efortul nostru
Simona, Sonia,
Alex, Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Sau mai este varianta sa le iei de pe net, free.

Laura de shtrumphi gemeni, Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

Poveste cu shtrumphi , Cugetari gemene

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Off, si eu m-am temut sa scriu din prima sa nu ma urecheze vreun moderator. Da, deci de pe net, gratis, si apoi le scrii tu frumusel cu nero pe dvd-uri si le pui pan le tocesti. Cel putin eu asa fac ca ai mei sunt fani, cel putin Filip m-a disperat nici nu se rtrezeste bine ca vrea ba trenu, ba pisicile, ba baby einstein si cate si mai cate

Vacanta in Maroc cu POZE
Andreea mama de Filip si Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RUXMAX spune:

da' mura-n gura nu-s?
Adeca sa le vinza cineva si mie la pret redus ( luate de pe net sau..treaba lui de unde)...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Nu prea mai sunt d-astia ca s-a cam pus politia pe ei. Asa ca tragi tu un film acolo pentru placerea ta e o chestie dar au vrut sa descurajeze profitul scos din asta. Asa ca astia care faceau treaba asta au cam disparut.

Vacanta in Maroc cu POZE
Andreea mama de Filip si Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Daca nu sunt pe reteaua locala (din motive ca s-a pus politia pe ei), se gasesc (eu cred ca un pic de legal, din moment ce exista la vedere si foloseste toata lumea) sub forma de torrent pe site-uri din afara si se pot downloda cu BitComet de ex.

Laura de shtrumphi gemeni, Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

Poveste cu shtrumphi , Cugetari gemene

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IoaV spune:

Am vazut si strumfi in semnatura si mi-am adus aminte...
Desene cu strumfi unde gasesc?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoletag spune:

Am vazut reclama la TV, pe Prima TV, sambata 6 septembrie la ora 16.30 vor difuza Cartea junglei. Piticii mei abia asteapta, Radu ma intreaba in fiecare zi "mami azi e sambata?".

Nicoleta, mami de 2 nazdravani: Andrei (6 ani) si Radu (4 ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruscus spune:

da, deabea asteptam si noi sambata asta sa ne uitam pe prima tv, si din cate am inteles din reclama cartea junglei e prima, o sa urmeze o serie de filme de animatie disney

"daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele." R. TAGORE
florina, mamica lui thierry si dara

Mergi la inceput