Mamici norocoase de ianuarie-februarie 2009 (29)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Naty, bine ai revenit!

Carmen, am inteles, multumesc. Eu le-am zis ca vreau morfofetala, ca merg pe 19 saptamani.

cu un puiut de 18+
Sa stai cuminte in burtica, sa te faci mare, c-apoi cuceresti tu lumea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi_2003 spune:

edinutza - nu e nimic adevarat. in general creste prima tzitzi stanga si e mai mare

eu de ex dorm numai pe burta - si am baiat

acuma de fapt dorm pe dreapta ca in partea aceea e tvul... asa ca iti dai seama cata baza poti pune pe povesti din batrani

16+ cu Traian Carol

the greatest thing you'll ever learn is just to love and be loved in return

http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

Multumesc de primire!

Vad ca deja au aparut carucioare pe listuta !
Poate aflu si eu diseara ce e bebele meu.

Eu am o burtica ... mama, mama! Deja nu mai intru in aproape nici una dintre hainele obisnuite.

Raluca, mami de Ioana - Alexandra (10.10.2004) si 15+
Ioana la 3 ani
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI

Mergi la inceput

ce haine obisnuite naty - mie mi-a cumparat mama pantaloni de gravida si numai cu aia mai pot sa umblu ca restul ma strang rau de tot de ma doare

16+ cu Traian Carol

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina1976 spune:

Naty, bine ai revenit! Nasol cu greturile...imi pare rau.
Te asteptam diseara cu noutati de la eco! Sa nu ne ti in suspans pana maine :-)

Carmen, felicitari pentru ca l-ai vazut pe FLUTURAS. Sa traiasca si sa fie sanatos si sa-i dea multe bucurii lui mami! :-)

Edinutza, mare figura esti!!! nu am auzit de asa ceva...eu zic sa mai astepti un pic sa-l vezi pe bebe la eco si o sa-ti spuna si ce sex are pe la 13-16 sapt.

Apropo de luat in greutate...am avut curaj ieri si m-am urcat asa..mai cu frica mai cu un picior pe cantar . Si am remarcat ca am luat fix 2 kg in primele 4 luni. Ceea ce este cat de cat OK, zic eu.

Alina17+ cude ianuarie

Mami de printesa
BB2 e pe drum
Bebe din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

Edinutza nu pot sa spun cat e de mare, ca nu mi-a spus la masuratori, sau cat cantareste, dar l-am vazut, are manutele, piciorusele, inca nu am numarat degetele... asta o sa fac pe 15 august cand merg la Dr. Iosup. Aici la maternitate dr. care face echo nu prea da detalii, numai ca eu azi am fost inspirata si i-am dat banii de cum am intrat pe usa.. si normal ca omul a fost ceva mai entuziasmat... de
asta e,important e ca ii bate inimioara si ca exista acolo, pentru restul se roaga mami la Doamne-Doamne.

Selenefii optimista, totul va fi bine... ai sa vezi... mi-a dat si mie sa fac analizele toxoplasma, listeria, chlamydia, si cele uzuale..

Poze ..

10+ Doamne ajuta-ne sa ne creasca mari si sanatosi bb-ii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

dark benis lasa ca e tare fain ce ati luat...

billy potisa te programezi la Grall, au sediu pe fosta Unitatii, in sect 3 (aproape de metroul de la Dristor) 323.00 00 sau 255 31 27/69

flowerbee nu stiu ce reprezinta analizele, sper sa nu fie nimic serios... cat despre rotunjeala... hm, cre' ca am scris mai sus... eu am luat 1,5-2 kg, tot 13 sapt am si soacramea mi-a zis ca se vede ca am mai pus pe mine ca mi-a crescut bratul...

justme25 tu de ce mergi la 2 doctori odata?

alina1976 care sunt datele de contact de la aceea clinica? au site ceva sau ai tu telefonul?

cris_2003 la mine nici vorba de faimosul trim 2 in care te simti full de energie, radiezi etc... tenul si parul ca intotdeauna in schimb de o sapt juma ma simt ca naiba in fiecare dupa amiaza si seara si uneori imi vine imi pun dop la nas de cat de mult ma reranjeaza unele mirosuri (asta in cdt in care in sapt 0-12 m-am simtit relativ ok)

selene nu iti trebuie nici un fel de acte pentru morfofetala

naty bafta la eco si triplu test

Mergi la inceput

asta cu mirosurile o am si eu - simt si ce mananca vecinii. l-am pus pe saracul cristi sa-si manance conserva de peste in baie ca muream de la "duhoare". tot simt. dar de deranjat ma deranjeaza doar mirosul de mancare, putoarea de la gunoi (trebuie dus de 2 ori pe zi si spalata galeata) si mirosul de tevi de pe scara (de la nivelul tehnic)

lasa ca in curand ne mutam in ap nou si o sa fie totul nou si curat

stiti de ceva cos de gunoi care sa se inchida ermetic???

16+ cu Traian Carol

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micola spune:

fetelor, cum fac sa-mi apara si mie nr de saptamani la sfarsitul mesajului? cand incerc la profil personal sa introduc data nasterii nu ma lasa, nu-mi apare 2009. sau se face altfel?

have a nice day :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns justme25 spune:

Si eu tot 2 kg am luat pana acum...numai burta-i de mine

Justme 17+
http://bd.lilypie.com/sejIp3.png
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=justme25&year=2009&month=1&day=3&babycount=1

Mergi la inceput