Mamici norocoase de ianuarie-februarie 2009 (29)
Raspunsuri - Pagina 5
justme25 spune:
Pai eu am acasa..o sa pun si eu diseara daca e...
Justme
17+
http://bd.lilypie.com/sejIp3.png
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=justme25&year=2009&month=1&day=3&babycount=1
jasmi spune:
quote:
citat din mesajul lui cristi_2003
mai fetelor
petse tot zice ca ar trebui sa ne straluceasca pielea, sa radiem, sa avem o maciuca de par bogat si stralucitor...
la voi e asa ceva? ca io am tot asteptat sa radiez da nu vad nimic special16+ cu
Traian Carol
the greatest thing you'll ever learn is just to love and be loved in return
http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png

cristi, esti foarte tare!nici eu nu ma prezint cu nimic deosebit in plus.
atata ca nu-mi mai pot purta blugii ca-mi cad rau de pe mine, la curele tre sa-mi mai fac gauri. Mi-as lua alte haine, dar nu cred ca e momentul, ca parca vad ca peste o luna-doua imi raman stramte. Asa ca in ultima vreme merg pe strada cu mainile bagate adanc in buzunare, sa mai ocupe din spatiu
Jasmi
11+way to go
BB
yashy spune:
Vreau si eu sa va vad burticle!!
Unde le vad? Tin minte ca a deschis cineva un album on line, ma insel?? Vreau si eu useru-ul si parola. Multumesc anticipat!!

Eu nu am cu ce burtica sa ma laud... doar cu sunculite... asa ca mai tarziu cand creste buburuza.
![]()
Adina
& Luka
& bobita din burtica
obraznicatura lu' mami
cristi_2003 spune:
eu imi fac poza diseara ca vreau sa am amintiri sa i le arat lui bebe cand o sa fie mai mare si o pun pe net - nu stiu de albumul comun...
io parca stiam ca am 14 saptamani - hihi, trece repede timpul
16+ cu
Traian Carol
the greatest thing you'll ever learn is just to love and be loved in return
http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png
Naty spune:
Hello!
M-am intors si eu din concediu!
Nu am apucat sa citesc nimic din uma, sper ca sunteti toate bine, la fel si puiutii.
Noi am stat 12 zile la mare, a fost super bine, am facut plaja, baie (doar cateva bai eu, ca in primele zile a fost cam rece apa), am dormit mult, ce mai, ne-am relaxat.
Pe drum mi-a fost insa cam rau, la dus am avut contractii iar la intors mi-a fost o greata de a trebuit sa oprim de vreo 5 ori ca sa nu vomit in masina.
Acolo m-am simtit bine cu exceptia unei zile si nopti cand m-a durut burta rau, era cat pe aci sa ma duc la spital, dar nu m-am dus fiindca nu stiam ce sa fac cu Ioana care nu ar fi ramas singura cu ta-su. In fine, nici acum nu stiu daca erau contractii sau dureri de stomac, cert e ca pana la urma au cedat la no-spa.
Azi ma duc si eu la eco, apoi la control, fac si TT. Am niste emotii ...
Raluca, mami de Ioana - Alexandra (10.10.2004) si
12+
Ioana la 3 ani
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI
Carmen_Marieta spune:
Salutare burtici,
Am venit de la dr. de unde L_AM VAZUT PE "FLUTURAS" 

De cand asteptam asta... si acum sa povestim... avem un medic nou, ca dr. Niculescu ne-a pasat acum, tot e bine decat il luna 9-a, il cheama Cristescu Ciprian, si mi-a raspuns la toate intrebarile. Mi-a dat nr. de tel. de acasa, de la spital si de mobil.. Mi-a dat sa fac un set de analize, si a fost foarte dragut.... Sper sa ne intelegem ok...
Eu am burtica.....dar pt ca am plecat cu cateva kg in plus in sarcina... cam 8-9..
...
Selene pentru clinica Fortis: este mai sus un pic de Manastirea Casin, adica mai mergi spre agronomiei, dar nu mai stiu daca a doua sau a treia straduta pe partea cu Facultatea de Agronomie este. Se numeste strada Constantin Sandu Aldea, la numarul 86. E o vila. Eventual cauta pe net strada in hartile online pentru Bucuresti , ca eu asa am procedat ca sa-mi dau seama pe unde este.Mie nu mi-au cerut trimitere sau altceva, dar le-am spus ca eu vreau sa fac echo de 12 sapt, ca sa vad pliul nucal... si pe bb...
Sper ca ai inteles ceva din tot ce-am scris...
Poze ..
10+
Doamne ajuta-ne sa ne creasca mari si sanatosi bb-ii.
flowerbee spune:
Bine ai revenit Naty!
E tare bine in vacanta. Ne relaxam si noi si bebe.
Bee
13+
http://bd.lilypie.com/6jfFp3.png
edinutza spune:
Buna ziua ,fetele!!
Ce faceti,cum sunteti?eu astazi se pare ca mai bine,cu exceptia ca am un somn in mine de numai pot!astazi am fost la dentist s-a uitat la mine in gura si zis doar ca perfect si ca ma astepata pe 7 noiembrie sa imi faca o curatire,mi-a recomandat o perie mai moale si o pasta de dinti speciala(inca nu m-am dus sa le cumpar)!
Carmen _ma bucur mult pt tine,vai abia astept si eu azi intr-o sapt am programarea !hai mai spune-mi cum arata acuma?cat este de mare? te pup si te felicit!
Dark_f dragutza mobila,imi place si mie!si eu tot la lemn m-am gandit,lasa ca e bine ca le-ai cumparat ai mai scapat de o grija!
Crsti_ eu ce am observat la mine e ca am unghiile mult mai tari si cresc mai repede,parul la fel il spal la 1 zi jumate doua+si asta creste mai repede!la fata ma vad mai deschisa!in rest ma balonez ca o broasca in gusa...groaznic cum bag ceva in gura hop si burta!cu toate ca nu m-am ingrasat nimic,dar na asta e!
Naty bine ai revenit!
Roxana?Veronica?ela?pe unde umblati?![]()
Smaranditza cum esti?ti-ai revenit?asteptam vesti de la tine!
10+
edi
edinutza spune:
A si am si eu o intrebare putin stupida,dar ma intereseaza,o adresez celor care stiti deja ce aveti in burtici si celor care au copii!![]()
Este adevarata faza ca daca ai tzitzica stanga mai mare este fata s daca e dreapta baiat?sau daca dormi pe stanga e baiat si daca pe dreapta fata?nu radeti de mine am citit si eu aici pe site si ma gandeam sa vad daca e asa!asta la mine ar insemna sa am fetita
!
va multumesc inainte pt raspuns!
Bee_stai linistita nu te stresa fara rost si cel mai bine e sa numai citim si noi de boli si de toate astea,ca in loc sa ne zideasca ne darama!
Tuchi_ma bucur pt rezultatele tale!!
10+
edi