Mamici norocoase de ianuarie-februarie 2009 (29)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

edinutza chiar ca ai fost super gospodina ieri, bravo! hhmmm.. gogosi, ar fi bune, da nu merg la burticele stricate. asa ca le mai aman
just, intotdeauna au fost mai multe femei pe lumea asta, si tot dgeaba
tuchi eu zic sa nu te stresezi atat de un crl. las ca il masoara data aviatoare
Carmen tu nu trebuia sa pleci in grecia zilele astea? sau.. cand?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iris2002 spune:

Buna fetele,

Sunt acasa azi, insa si la internet un pic pt ca mai lucrez cite un pic cind Francesca doarme.
Daiopri, nu stiu cum e cu bazinele, si la mine e indoor si eu merg saptaminal cu Francesca, e plin de gravidute cu bebei.

Roxana si Edinuta, multumesc pt urari de distractie, dar mai am de asteptat, am bilete pentru de pe 14 pina pe 18 septembrie. Deci mai e.... intre timp cred ca merg intr-un miniweekend romantic cu Paul, adica doar doua zile si o noapte, si Pa (tatal lui Paul) vine sa stea cu gaza. Cred ca rezervam diseara si va fi undeva aproape, Belgia sau Germania, sa sarbatorim ca pe 26 august suntem casatoriti de 8 ani.

Ioana, felicitari pentru baietel.

Va pup pe toate si ma intorc si la munca un pic, cit mai doarme pruncuta....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

ioanara felicitari pentru baietel!

edinutza merci de aprecieri!
Ce bine de tine ca stai langa mare!

iris distractie placuta in weekend! Sunt tare relaxante iesirile astea, noi am fost in aprilie la Praga in "city break" si asa de bine a fost ...

Raluca, mami de Ioana - Alexandra (10.10.2004) si 15+
Ioana la 3 ani
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jasmi spune:

Iris, felicitari pt cei 8 ani de casnicie (ca poate pana in 26 august uit )
Edinutza, gogosi zici?

Jasmi 11+
way to go
BB

Mergi la inceput

Iris, buna ideea, mie mi-ar surade pentru relaxare o locatie in genul celor de la centerparks: www.centerparks.com .... tare frumos e acolo!
din ciclul ce face omul cand e prea obosit sa lucreze m-am apucat sa vad cam ce greutate ar trebui sa pun in sarcina asta.. si babycenter imi zice maxim 15lb, adica 6.8kg . nasol nasol . calculatorul asta de e DC e mai permisiv, cica pot sa ma duc pana la 76....e, nici chiar asa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

Edinutza wow ce gospodina... am mancat chiftelute, si ardei copti... saracii parintii mei... mama gateste pt fata iar tata le aduce... of de or trece greturile astea sa gatesc si eu.. ca imi este mila de ei.. mama aseara a ajuns la ora 8 acasa, si s-a apucat sa faca...
Eu stau cu soacra in casa, dar nu ma ajuta cu nimic... e poveste veche... si lungaaaaaaaaaaaaa, asa sunt unii oameni...
Roxana plecam in grecia pe 22 august.

Fetele am vazut ca CRL inseamna lungimea lui bb, dar la mine scrie 19.7 ce??? mm, cm??? off cu medicii astia nimic nu spun...
Dupa amiaza merrg la medica de familie, prima vizita... sa-mi dea analizele pe care mi le-a recomandat dr.ginecolog gratis mai putin cele care se platesc.
Mie de la laborator mi-au spus ca toxo, listeria, clamydia dureaza 3 saptamani pana vine rezultatul. Asa e sau depinde de laborator??
Va las ca ma pregatesc de plecare....

Poze ..

10+ Doamne ajuta-ne sa ne creasca mari si sanatosi bb-ii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jasmi spune:

quote:
citat din mesajul lui Carmen_Marieta

Fetele am vazut ca CRL inseamna lungimea lui bb, dar la mine scrie 19.7 ce??? mm, cm??? off cu medicii astia nimic nu spun...

Poze ..

10+ Doamne ajuta-ne sa ne creasca mari si sanatosi bb-ii.

La 10s, sigur e vorba de mm

Jasmi 11+
way to go
BB

Mergi la inceput

Carmen nu cred ca e 19, ptr ca 1.9cm la 10s e putin. a, pe 22 august... e ok.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRINA.C spune:

fratilor mai varsa cineva sau am ramas singura nebuna care se chinuie in zona?????noi am fost si la mare 4 zile , am varsat si pe acolo, am incercat de toate.Mai am putin si -mi dau foc ca moralu e in pioneze nu mai stiu ce sa fac...sunt o leguma...am tot lipsit de la serviciu(spital)...rau rau da cat oameni buni ca nu mai stiu de mine??

http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Irina&year=2009&month=1&day=21&babycount=1"

Mergi la inceput

Irina uff biata de tine. nu esti chiar singura, mi se mai intampla si mie dar mai rar... sper din suflet sa nu te mai tina mult. acu stiu si cazuri in care nu s-au oprit greturile decat cand a nascut....iti doresc din inima sa nu fie si cazul tau.

Mergi la inceput