Mamici norocoase de ianuarie-februarie 2009 (29)
Raspunsuri - Pagina 18
ioanara23 spune:
neatza burtici!
bun venit noilor fete, sarcini oshoare si bebelini zburdalnici prin burtica!
FETELE AM FOST AZI DIM LA DOCTOR, LA ECO, MI-A LUAT SI SANGE PT DUBLUTEST
....SE PARE CA VOM AVEA UN BAIETEL 90%

avem si filmuletele de la eco....
pliul nucal are 1,54 iar bebele are 6,92 (de la 4,2 acum 2 sapt)
VA POOOOOOOOOOP MULT!
ioana
12+
puiutza mica
tuchi123 spune:
Buna dimineata
Alina, frumos nume pt. fetita
Roxana, sper sa te faci bine pana sambata si sa fie totul OK
Just, f. frumos, cred ca este un sentiment minunat
Naty, azi ma duc la dr. ginecolog si am sa vad daca ma pune sau nu la masa daca nu ma pune ar trebui sa insist sau sa-mi vad de treaba mea
Carmen, Bily, eu am incercat acum cca o sapt. la mama cu stetoscopul si nu am auzit nimic, doar zgomotul meu din burtica
Fetelor, la varsta asta desarcina(15-16 sapt.) cum se numeste CRL-ul
caci eu p ultima eco. nu-l regasesc si mor de ciuda, nu scrie nici pe poze, nici pe CD, nici in istoric
PUP
toate mamicile
16s
Doamne ajuta
roxanaz spune:
tuchi cauta LCC - lungimea cranio-caudala - traducerea in romana. CRL ramane crl toata sarcina.. doar ca de la o anumita varsta incolo nu se mai poate masura pentru ca virgula creste piticania.
ioanara, felicitari pentru baietel!
Carmen_Marieta spune:
Tuchi ce e ala CRL? dar GSC?
ce ma enerveaza pe mine e ca la echo bb iese mai mic cu 2 sapt, dar fetele din sala de asteptare mi-au zis sa ma linistesc ca o sa se normalizeze ...
Ionara felicitari pentru baietel... sa va traiasca...
Edinutzaunde esti? Vreo veste ceva?
Poze ..
10+
Doamne ajuta-ne sa ne creasca mari si sanatosi bb-ii.
justme25 spune:
Mah fetelor...eu nu am nici un stres sa fac si control ginecologic. Practic eu fac d-asta in fiecare luna. Mai ales daca doctorul are mana usoara...chiar nu e nici un risc nici pentru bebe, nici pentru mamica. In plus, ia ganditi-va pe vremea mamelor noastre cand nu aveau ecograf cum credeti ca se verifica sarcina?
Eu zic sa nu va faceti griji. in plus..la mana se observa daca colul e deschis sau nu (asta nu se vede la eco ca lumea), cum e uterul. Deci eu zic sa nu evitati controlul ginecologic!
Justme
17+
http://bd.lilypie.com/sejIp3.png
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=justme25&year=2009&month=1&day=3&babycount=1
tuchi123 spune:
quote:
citat din mesajul lui roxanaz
tuchi cauta LCC - lungimea cranio-caudala - traducerea in romana. CRL ramane crl toata sarcina.. doar ca de la o anumita varsta incolo nu se mai poate masura pentru ca virgula creste piticania.
ioanara, felicitari pentru baietel!
Roxana-nu am niciunde trecut LCC
mor de ciuda nu alta, EFW=158g+_23g presupun ca inseamna greutatea bb-ului, nu
dar tot nu stiu cat are bb-ul lungimea
Dr. mea nu are eco. ca mai faceam una la ea, of...
16s
Doamne ajuta
edinutza spune:
Buna dimineata burticute!!!
Sunt tare incantata!!ieri m-am simtit cu adevarat Edina!!!
de dimineata m-am trezit am facut curatenie generala cu gemuri cu tot!am facut mancare buna buna si felul intai si doi,dupa aceea am coborat cam dupa 5 pe plaja ,nu am vrut sa intru in apa ca imi era teama ,dar m-am razgandit pt ca apa era super faina si am si inotat!pana la 7 jum am stat,cald a fost dar a batut briza marii si nu am simtit!dar vai ce rusine pe mine cand m-am dezbracat s-a reflectat soarele pe mine parca eram o oglinda
ca din iunie nu am mai fost la plaja ca mi-a fost tare rau!!!in fine seara am fst rupta!se pare ca si astazi ma simt bine nu greturi,nu cap nu oboseala sa vedem ![]()
!Am chemat o prietena la mine astazi sa imi faca gogosi ca numai pot de pofta si asa bune le face,de abia astept!
Felicitari Just!numai pot, ma imaginam in locul tau!cred ca este o experienta minunata!
Carmen_sa vezi cu stetoscopul ce am facut eu!am fost la niste spanioli acasa care sunt medici adica el ca ea asistenta si aveau un stetoscop eram singura in camera ,na sa vezi show!ma asezasem pe un fotoliu cu piciorele intinse si da-i si cauta si iara,cand colo imi aud bine intestinele cum lucrau asa ca am renuntat!nu se auzea nimic ca inca e prea mic![]()
apropo ai mancat chiftelute???
Naty ti-am vazut printesa,este o dulce,ca de altfel si mama!![]()
Alina ma bucur pt tine ca ti-ai gasit bona ,sa dea Dumnezeu sa nu te dezamageasca !mi-am facut si eu aia cu kg e interesanta!frumos nume Emma1eu daca o sa am fata habar nu am ,la baiat avem deja cateva ![]()
Roxana_cu inatrziere ca ieri nu am avut timp ii doresc puiutului tau in sincer la multi ani si multa multa sanatate si voua la fel,lasa ca pe sambata va faceti voi bine!
Miere
pt poster!bravo,dar na partea cu pasarea ce sa ii faci e si ea mama!
bine ca tu nu ai patit-o mai rau!
Iris super!si noi ne dorim f mult sa ajungem in Disneyland,dar acuma cred ca o sa asteptam pana creste bb mare ca sa priceapa!
Ledi_ma bucur pt tine ca ti-ai simtit bb!esti o mamii frumosa!
Salutare burticilor noi,bine a-ti venit ,va doresc sarcini usoare!
astazi sunt o
de 11 sapt fix!![]()
edi
justme25 spune:
Ioana felicitari pentru baietel! Hai ca poate anul asta va creste numarul de baietei pentru ca se pare ca in lume sunt mai multe femei decat barbati. Deci e nevoie de masculi fetelor!
Justme
17+
http://bd.lilypie.com/sejIp3.png
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=justme25&year=2009&month=1&day=3&babycount=1