Mamici de pepenasi de iulie - august 2008 (117)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tuchi123 spune:

Intr-adevar...mare nenorocire pe capul acestei mamici, imi pare nespus de rau pt. bb. Darius si Camy, ma rog si eu pt. ei si am participat si noi acum cateva minute cu un banut.
Dumnezeu sa fie alaturi de ei si ne rugam pt. asta

Dumnezeu sa fie alaturi de toate si ne rugam pt. asta
15+Doamne ajuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Cand am citit despre CAMY nu mi-a venit sa cred... Nu mai pot sa comentez in plus, nu mai caut vreo explicatie, nici nu mai vreau sa ma gandesc... Atata doar ca mi se pare a fi un vis urat... Si tare cred eu ca mai degraba eroarea umana a dus la asta decat alte motive... Oooooffff.... sa fie totul bine pana la urma...

BOTI - abia azi mi-a luat Ovidiu marele salariu mediu pe unitate, asa ca diseara iti transfer banuti pentru Camy. Maine ii vei avea in cont. Eu zic sa mai stam macar pana maine, si apoi sa ii transferam fetei banii.
Cum merge machineta? Stii de cand nu am mai condus eu???? Ohoooo... de prin februarie cred... Acuma, ca nu mai avem decat o masina, adica a mea cica, zic "CICA" pentru ca deja e la al meu sot every day, ma tem ca o sa uit sa conduc...

DARA - la noi NU ESTE MASA fara sughit serios... Noroc ca am citit aici ca asta inseamna ca ii mai dau nitel laptic dupa o mica pauza, ca altfel lasam fata sa se zdruncine, sau mai stiu eu, ma luam dupa vreo sfatoasa.... A propos de cele 2 picaturi de lamai.... Chiar o colega mi-a spus ca ei i-a indicat MEDICUL sa faca asa. Eu sunt de parere asa cum au zis fetele si au aflat de la curs, ca e un chin inutil pentru copil.

RALU - la noi, buricelul a cazut putin dupa 2 saptamani. Pe 1 facem o luna si el INCA mai are ceva cojite pe acolo, dar acum o las in pace, nu ii mai pun nimic la buricut. Uneori, dupa baita, mai sterg putin cu o compresa si putin alcool alb, daca mi se pare mie ca e cam mozolit...

ILEANNA - eu prefer sa scot laptic cu pompita si sa fac rezerve decat sa ii dau formula. Din cauza asta, bebe cam oboseste la san, mananca la inceput, ba chiar i se umple gurita si se cam mozoleste, dar nu mananca suficient. Tu esti sigura ca nu ai laptic suficient??
Am incercat si eu sa nu ii mai dau biberon, dar imi sta numai la san, din ora in ora, ne ametim amandoua programul. Asa ca am revenit la formula san+bibe si fara formula...
Eu am im plan urmatoarele iesiri:
- in a doua saptamana a lui august ( bebe = 5 saptamani ) plecam la Constanta la ai mei, ca vreau sa fac si eu niste plaja.
- in prima sau a doua saptamana a lui septembrie (bebe = 2 luni) plecam la soacra-mea (pana la ei avem cam 5 ore cu masina... cam mult...)
- in a treia saptamana a lui septembrie, vreau sa plecam intr-un mic concediu, ori in Grecia (cu avionul) ori in Bulgaria (cu masina)

Revin

Anca mami de Eliza si Erika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

mi e somn de crap..sunt trezita de la 4,caci s a trezit cris plangand,ca l doare piciorul..pai daca sare din toate paturile si de pe toate bancile...asta dupa ce ma culcasem la 2 30...apoi,la 5 biberonul lui bebe si a urmat apoi frichineala lui bebe,10 minute somn,apoi urlete si tot asa..la 7 30,s a trez cris in niste urlete ca iar il doare piciorul...da i nurofen,fa i masaj..la 11 am iesit cu ei in fata blocului ca bebe nu se mai potolea din urlat..l a luat somnul la mine in brate,dar dupa o ora de stat,cris se baga intre banci si si prinde piciorul..face pipi pe el de durere...nu stiu cum sa l las pe bebe,unde,pana la urma il las direct pe banca sa i scot piciorul lui cris...pana in casa ma scap si pe mine de la diaree..mai vreti?

Mergi la inceput

CRIS,MADA,necroza n a trecut si estimez ca nu va trece nici peste o luna..acum are o coaja mare...,iar dedesubt sunt locuri unde se vad adancituri..oricum,nu ma mai doare asa rau,nu mai fac febra,semn bun,zic eu..sper sa nu ma insel...

ANKA,din pacate,n am mai fost la control,din lipsa de bani si pt ca n am cu cine sa las copiii..iar sa i iau cu mine pe caldurile astea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pica1 spune:

Diarux chiar astazi am cautat documentatie despre inducerea nasterii pentru ca dctorul meu mi-a zis "fiind prima sarcina nu recomand inducerea nasterii si mai bine facem cezariana". Stiu ca inducerea nasterii se face cu o substanta care se numeste oxitocina. Pe contul de iulie.august de pe google si ai sa gasesti un document "protocolul de administrare a oxitocinei", in docs. Dupa ce citesti documentul cred ca vei putea sa iti faci singura o opinie. Eu mi-am facut deja una, dar nu vreau sa-ti influenez alegerea. SUCCES!!!

37 si SEBASTIAN zis BEBI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

DIARUXULE - eu as paria pe inducere. Nu cezariana neneeeee... Deci poate am eu o problema legata de taierea burtii, parca ma tot gandesc la lupul din Scufita Rosie....
Nu stiu cum e cu efectele... La Eliza am patit doua chestii, dar nu stiu daca au fost de la inducere neaparat:
- am murit de durere da' nu de tot - fara epidurala...
- bebe a avut apgar 8 si apoxie sau asa ceva ca au pus-o la oxigen cateva ore. N-am auzit-o tipand dupa nastere...
- cand mi-au pus-o pe burtica eu credeam ca doarme, asa eram de drogata, si dupa nastere, vreo doua zile am mers tinandu-ma de pereti.

Totusi, nu INDUCEREA cre' ca a fost problema, ci ca s-a facut PROST! Ca m-a taiat ca pe o vita si am pierdut o tona de sange si ca mi-a bagat pe perfuzie toate bazaconiile, doar doar nasc, adica... bang oxitocina, bang algocalmin, bang oxitocina, bang algocalmin, bang alte treburi....

BAI NENE CE NERVI AM!!!!! acum a venit Ovidiu cu pachetelul cu poze de la posta (ca eu printez poze in America frate, ca e mai ieftin ca in Ro...) si e FLEASCA pachetul!!!! Idiotii naibii, pai daca a plouat zilele astea, ei tin coletele in aer liber mai???? Sau l-au aruncat in vreo masina, aiurea??? CUM NAIBA????? 150 de poze!!! !!!

Anca mami de Eliza si Erika

Mergi la inceput

ANKA,voiam sa te intreb,de unde se iau banii aceia,prima pt nastere?ca sotul meu s a dus sa ia banii de trusou si nu i au dat si prima...se iau din acelasi loc>?
si ca sa fac dosarul pt indemnizatie,ce mi tb de la ult loc de munca?doar cartea de munca actualizata sau si altceva?

despre cris,ce sa spun?mi a mancat zilele si nu stiu ce metoda sa mai adopt..tipa cand doarme bebe si l trezeste de fiecare data,fuge prin casa non stop,ii pune mana lui bebe pe fata exact dupa ce a mangaiat vreun catel sau s a jucat in praf,lista ar putea continua la nesfarsit...poate ca ar fi tb sa mi ascult sotul si sa ramanem la un sg copil,caci simt ca o iau razna pe zi ce trece..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diarux spune:

ILEANNA pe mine nu ma incanta cezariana deloc, dar daca e sa se ajunga acolo...asta e! ce o sa facem.

ANKUTA, CLABUR, nasteri usoare si asteptam vesti de la voi.

MADAasa ma gandeam si eu. Nu stiu cu ce se face inducerea la mirobolantul nostru spital, am sa o intreb duminica. Atunci voi putea sa vad ce efecte are negative si vedem ce hotaram impreuna.

SUN ma ingrijoreaza, asta e problema. Da ce sa fac? nici fara doctorul meu nu m-as duce sa nasc ca sunt niste dromaderi pe aici....Acuma...poate il apuca si pe BB harnicia si vrea el sa iasa mai devreme ca sa nu ne mai stresam atat amandoi. Daca n-o fi capos ca tacsu!
Si vb cuiva, partea buna e ca nu il mai fac fecioara, ci leutz!
Asta ca sa mai fac haz de necaz.

VIO, ms de sprijin. Pai nu ziceai si tu ca nasti mai re3pede? de aia magrabesc si eu, sa nu raman singura aici.

TURTUda, abia astept sa o intreb pe doctorita. da mi se pare asa de mult pana pe 4 august..De aia mai intru si eu si mai intreb pe aici.

MONA cat mai ai si tu de tras! si ce rau ca esti singurica si cu doi bebei mici. nu stiu cum rezisti, zau!

Ruxandra 35+ in asteptarea lui bebe Andrei Tudor

AMR 5 SAPTAMANI

poezici pentru mamici si pepenasi

www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankuta_1982 spune:

mersi diarux! ma fetelor m-au apucat niste impunsaturi pe jos sper ca sta bb cuminte ca mai are doar un pic pana miercuri

ankuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diarux spune:

PICA asta fac si eu acum, caut pe forum. bineinteles ca nu poti decat sa iti faci o parere, pentru ca fiecare isi spune punctul de vedere in functie de experienta avuta. depinde cred, cel mai mult de organism! unele spun ca au nascut repede si fara dureri exagerate iar bebeii au fost super ok. altele, dimpotriva, nu ar mai face asa ceva. depinde si de doctor...Acuma stiu ca a mea e cam vestita pentru induceri...Oi vedea ce spune. daca nu sunt sigura...las si nasc cand o vrea DD.
Cu oxitocina am citit si eu ca se fac cele mai multe. dar am inteles ca mai sunt metode. deci ramane sa vad ce zice doctoresa.

ANKALAURA si eu ma gandesc ca depinde mult si de doctor si de felul in care se face inducerea.Reactia corpului poate fi diferita de la caz la caz.
Eu va multumesc mult ca v-ati spus parerea si ati povestit din experiente. imi va fi de ajutor cand voi lua o decizie.
Ce m-as face fara voi???
M-am gandit sa fac ca la OTV statistica prin esemes! credeti ca elodia traieste? DA sau NU. Asa si eu Inducere Da sau NU?
E clar, am luat-o razna.

MONALAC bine ca ai intrebat de prima. Si ANNABABY intrebase acelasi lucru si am zis ca ma interesez. din pacate nu am aflat nik. poate o fi aflat ea intre timp.

Ruxandra 35+ in asteptarea lui bebe Andrei Tudor

AMR 5 SAPTAMANI

poezici pentru mamici si pepenasi

www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase

Mergi la inceput