Mamici de pepenasi de iulie - august 2008 (117)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ankuta_1982 spune:

buna fetele

ankuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileanna spune:

dia_filipas si eu am avut tentatia asta: sa-i dau noaptea bibe ca se rezolva mai repede iar eu oricum sunt rea de somn si cad cu nasul in tatza. Dar eu voiam sa ma mulg peste zi si sa strang un bibe cu lapte de-al meu. Bineinteles ca nu mi-a iesit.

Cat despre muls eu stiu ca mareste cantitatea de lapte (cu cat se scoate mai mult, cu atat se produce mai mult) si mai este folosit de fetele care au mai mult lapte decat suge bb ... ca sa nu li se umfle sanii.

diarux din cate stiu eu singurul avantaj la cezariana este ca are riscurile mult mai masurabile si determinabile in ceea ce-l priveste pe bb. Adica in timpul travaliului se poate intampla orice (de ex dilatatie insuficienta pt ore intregi, bb sa intre in suferinta si desteptii sa nu te bage la timp in ceza etc). Pe cand la ceza e simplu: in 10 min l-au scos fara sa se chinuie pe traseu. Si apoi dezavantajele: lactatia vine cam in 3 zile si stai cu emotii ... esti neputiincioasa si calcata de tren ...

mada deci nu e doar faima de infacolul ala daca zici ca l-ai testat pe 2 cupii ... Hm ... poate rog si io pe cineva sa mi-l aduca de afara.

mami de gandacel Vladut, 08.07.08

http://community.webshots.com/user/my_margaret

Mergi la inceput

Asa vad acum ca nu sunt moderata! Vreau sa va spun ca am prins o obsesie de saitul asta si de voi, vreau sa spun ca rad cu voi si ma depresez cu voi. Am citit cazul lui Camy si lui bb Darius si-mi pare asa rau pt ei dar sper sa le ajute DD sa treaca cu bine si peste asta! Eu mai am un pic si nasc adica ca sa fiu mai precisa o sa nasc miercuri cu cezariana din cauza ca m-am nascut cu luxatie cogenitala de sold , si vroiam sa va spun ca abia astept! Am incercat sa iau legatura cu Bujo ca stiu ca si ea a nascut unde voi naste si eu ,dar nu mi-a raspuns! Va pup si va urmaresc in continuare!

ankuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Diarux pai cam asa cum zice Ralu macar incerci cu inducerea ca in cel mai rau caz daca nu functioneaza ajungi la cezariana,dar se poate sa functioneze si sa nu ai nevoie si sa scapi de bisturiu. La inducere poate ori cu ovule ori cu perfuzie, depinde ce metode sunt in ro ca aici e diferit.
Ralu asa se recomanda si aici daca sunt prea plini sanii poti mulge putin cat sa inmoaie si sa poata apuca bebe bine.
Off mai Mona da oare de la ce ti-e asa rau oare sa fie numai oboseala si vremea nebuna?
Ileanna nu stiu daca merge la toate lumea la noi a mers si a fost f bun si moasa tot asta ne-a recomandat. Aici este f bine vazut infacolul. Dar na se poate intampla sa nu functionexe la unii bebeii stii cum e la unii merge la unii nu, la noi a functionat.

-----------------------------------------------------
Mada mami de Arianna Raisa si Amira Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Turtu da voi unde faceti botezul? Ca daca faceti acolo la biserica romaneasca iti face preotul molifta aia inainte de botez. Daca nu si vrei sa tio faca poti merge la o biserica greceasca sa intrebi daca face asa ceva.

-----------------------------------------------------
Mada mami de Arianna Raisa si Amira Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Ruxi si eu as alege tot inducerea, daca doar dintre astea doua as avea de ales! Desigur, este de preferat ca bebe sa vina cand este el pregatit. Dar daca tu te simti in siguranta asa, eu as lasa cezariana ca ultima solutie!(desi eu am avut o experienta neasteptat de faina cu ceza da' tot operatie invaziva e)

Mona mie-mi miroase a infectie ce povestesti tu acolo. N-ai cum sa mergi la un medic? Uof, si esti singura si la noapte?

Ileana acum am inteles ca raspunsesei la intrebarea cu vacanta. Sunt mai retarda uneori. Ahh, eu stiu ca infacolul are fix substanta pe care o are sab simplexul nostru. Acu' o fi asa, n-o fi asa...

Turtu am inteles. Pai ce sa zic...succes la negociere! Sunt convinsa ca va fi un nume frumos!

Boti si eu patesc de 24 de ore exact acelasi lucru:(. Doamna doctor a zis sa ma mai chinui 24 de ore si daca e la fel, bagam supliment, pt ca nu ne permitem sa-i zapacim stomacelul (si-asa zapacit de atatea antibiotice chiar la inceput de viata). Mai mult decat sa beau 6-7 litri de ceaiuri &stuff, sa mananc variat, legume, fructe, sa iau galafor si galactogil chiar nu stiu ce-as putea face. Sa speram ca si-or reveni la amandoua. Bravo pt masinuta...la cat mai multe plimbareli! Eu zic sa transferi banutii cat mai repede!

Dia nici eu nu ma mulg decat seara, ca sa-i dea tati la biberon inainte de culcare. Si cand vroiam sa vad cat scot...bla bla. Oricum mie nici nu-mi creste, nici nu-mi scade productia de la pompa. E...neutra. Fa cum ti-e tie cel mai bine...nu exista o regula generala!

Ma duc sa-i mai dau un fleoshcait lu' fii-mea...

SUN - mamica minunii luptatoare THEA-PATRICIA(16.06.2008)
Cand Dumnezeu saruta suflete...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clabur spune:

Fetelor,

m-au sunat de la Euroclinic sa ma intrebe daca sunt de acord sa declaez nasterea cu o zi adica sa nasc pe 31.07 in loc de 1.08. Doamne ce intrebare..... Le-am spus ca as naste si in seara asta daca s-ar putea, caci nu mai pot. M-au terminat caldurile astea si durerile...

Eu sper sa mai intru dar daca nu....va rog sa-mi tineti pumnii joi cand va fi marea intalnire pentru noi si Ilinca.

Salutare de la mare pentru toate burticile si toate mamicile.

Claudia mami de Ania (7.04.99) si in asteptarea Ilincai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta29 spune:

DIARUXULEEE ce faci maica ma parasesti si tu? Mey voi chiar vreti sa ma lasati singurica pe-aici? Oanasm , pe unde umbli, hai ca la tine mi-e baza sper ca nu ma parasesti si tu! Acu fara gluma daca as fi in locul tau cred ca as opta ptr inducere, as lasa cezariana ca ultima alternativa.
MONALAC, off nasol cu starile astea, cel mai bine ar fi cred s consultu un medic, uite un de la mine ca sa treaca.
CRISTINA, bafta maine la doctor!
Fetelor multumesc ptr raspunsurile legate de baita, ce m-as face eu fara voi, uite cate un pupic pentru fiecare!

Speranta moare intotdeauna ultima!

cea mai fericita35+ cu Alexandra Valentina
www.flickr.com/photos/26288269@N04/" target="_blank">in asteptarea unei minuni
mult asteptat
garderoba printesei
AMR 5 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Mai fetele ma baga si pe mine cineva in seama?

ankuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns turturica spune:

diarux, da, stiu ca sistemul e diferit in Ro, asa ca te inteleg ca vrei sa ai doctorita in apropiere. Si eu as zice inducere ca prima alegere. Oricum, cred ca cel mai important e sa discuti cu doctorita ta si sa vezi exact ce crede ea.

mona, nu prea suna bine ce zici tu, chiar nu poti sa mergi la un medic sa-ti faca un control? Oare nu gasesti pe cineva in orasul tau, un medic generalist de ex, ca sa nu trebuiasca sa bati drumul pina la bucuresti?

mada, nu facem botezul aici, stiam ceva de o biserica romaneasca prin zona, dar noi nu o frecventam. Am si eu pasaricile mele cu preoti cu har, de-aia vreau sa facem botezul acasa.

sun, voi ce-ati hotarit cu vacanta? Parca si voi planuiati Grecia pentru septembrie, mai ramine in picioare?
Petrecerea de botez unde o faceti? Poate imi dai si mie idee de restaurant, ca as vrea sa facem petrecerea la restaurant, acasa la soacra-mea nu e suficient loc. Nu c-o sa avem o gramada de invitati, o sa fie ceva intim, dar tot prefer ceva organizat.

violeta, stai linistita, ca si eu sint ne-nascuta prin zona.

claudia, tinem pumnii pe 31, o sa fie bine, sint sigura

hai ca ma duc sa pap neshte pepene

37+

Mergi la inceput