Mamici si Burtici de Baia Mare (9)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Malinka spune:

ok fetele...da' eu vreau sa nasc natural, nu cezariana...:) saptamana viitoare marti merg la control si o sa-l intreb pe doctor daca e recomandata purtarea centurii...sa vad ce parere are...si va spun...

noapte buna...eu n-am somn si nici nu o sa vina mos ene prea devreme ca sunt singurica acasa si nu sunt chiar in apele mele...nu-mi place deloc sa dorm singura...:( abia astept sa treaca noaptea...

Viitoare mamica 36+ bebe Marc-Alexis in burtica
http://community.webshots.com/user/malinka14

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AdrianaSM spune:

Fetelor...
Cam bate vantul azi pe-aici...poate din cauza caldurii astea sufocante...sper ca sunteti toate bine, si bebeii la fel...
Sa aveti o zi frumoasa...

AdrianaSM 30+ Estera Iarina

http://community.webshots.com/album/564152856xZtBmU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Sa va dau si eu datele......nascuta pe 21.09.1974.
Patti a avut 3.645 gr si 53.5 cm, nascuta la 40 sapt.

Poze de tot felul
Patricia Alexia - la 6 luni

PATRICIA ALEXIA Atata sunt de mare !!!03.IAN.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Malinka si eu am avut o nastere naturala (vaginala) si dupa am incercat sa port o bustiera cu tot cu ciorap pt.partea de sus a picioarelor si solduri, dar nu am reusit, ma durea , dar eu am avut altfel de probleme. Normal nu ar trebi sa ai dureri dupa nastere si sa poti purta bustiera.

Poze de tot felul
Patricia Alexia - la 6 luni

PATRICIA ALEXIA Atata sunt de mare !!!03.IAN.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodicamaries spune:

salut gagici

intru mai rar...si eu si Darius suntem bolnavi, raciti, Darius a fost mai rau, a vomitat, febra, muci, acum e putin mai bine.

asa ca poate va completez datele cam tarziu, sper sa nu va suparati.

despre centuri si alte chestii, si eu m-am strans, cu brau din ala elastic, dar burta nu s-a tras, si cand am mers la 6 sapt la control i-am zis la doctor de burta, a zis ca-s mituri astea cu stransul, e nevoie ca muschii abdominali sa-si revina, sa se contracte si asta NUMAI prin sport, asa ca am bagat abdomene la greu, si inca mai bag.
asta ma refer ce mi-a zis mie, la nastere normala nu la ceza...poate ca pentru operatie ajuta ceva sa fie strans, poate o protejeaza cumva.

pup

.....................................................
mamica de Dariusica (19 sept 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melly23 spune:

neata!!!
mai rodica mai da cum te-ai pricopsit cu raceala asta???si io care vream sa punem de o intalneala!!!offfffff!!noi va trimitem sanatate multa si un pupic mare!!!

Noi si fluturica Amelia

Mergi la inceput

rodica insanatosire grabnica amandurora...

fetelor, voi aveti vreuna rh-ul negativ si sotul pozitiv? la noi asa e, si, desi m-am tot documentat chiar inainte de a ramane insarcinata, parca tot intr-o dilema sunt...doctorita de familie m-a pus sa-mi fac de 2 ori analiza de anticorpi anti-rh, au iesit absenti si dc roman a zis ca nu e cazul sa imi fac griji si ca mereu vor iesi absenti pentru ca si grupele noastre sanguine sunt incompatibile, eu am B3 si marius A2 dar...dar totusi, chiar nu trebuie facut nimic? n-as vrea sa ma trezesc, la a doua sarcina, ca sunt probleme din cauza a ce? a prea putin interes...sau nu stiu...

o zi frumoasa...

Mergi la inceput

fetelor...de azi chiar incepe numaratoarea inversa pentru mine...luna asta se naste puiul meu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dflavia spune:

rodica sper sa va treaca cat mai repede raceala ca tare e nasol vara cu ea pupa Stefania pe Dariusica sa treaca repede de tot.
noi ne-am procopsit cu o constipatie, saracuta plange de durere de burtica, i-am luat Lass Baby si sper sa treaca ca tare se mai strange si chinuie. mamici voi cum ati procedat ca nici cu supozitor nu a iesit mai nimic si la cat mananca, de o saptamana cred ca s-a cam adunat
Malinka nu stiu ce sa zic de incompatibilitate ca noi suntem negativ amandoi si deci si pitica e asa. Eu stiam ca daca mama e negativ si copilul pozitiv exista riscuri in rest nu stiu. Si eu mi-am facut pe timpul sarcinii de 2 ori analiza pt anticorpi.

au venit caldurile fetelor, e de iesit la plimbarica

Flavia Stefania 11.05.2008
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melly23 spune:

flavia exact acu e si A melia constipata!!!ea e de 3 zile doar si aseara i-am pus supozitor cu glicerina si a facut azi dimi la 6 si inca odata la 9 deci eu sper sa se rezolve!!!de stimulat cu termomentru ai incercat???? de la noi pentru voi!!!

malika de incopatibilitate eu stiu ca daca unul e + si altul - se va face un vaccin la nastere dar sa nu treaca 72 de ore de la nastere!!!iar la analiza sa iasa absenti, eu asa stiu ca e ok.noi am fost amandoi -!!!cat despre nasterea puiului baga mare la plimbari prin parc, la market asta te va ajuta sa nasti mai usor!!! ca doar de aceea suntem aici!!!

fetele!!!oare ce o fi facand anca???mama esti bine, da???!!!

Noi si fluturica Amelia

Mergi la inceput