Mamici si Burtici de Baia Mare (9)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Malinka spune:

buna fetele...

adriana...lenjeria de unica folosinta (pe pachet scrie chiloti de maternitate) am luat-o din cluj de la miniblu, deci s-ar putea sa fie si in satu mare, in somesul,la standul miniblu...sunt 4 buc in pachet si costa cam 16 lei...
caruciorul l-am luat din baia mare, de la mag materna, e 3 in 1 si a costat aprox 1200 ron, destul de ieftin, dupa parerea mea, dupa cate modele am vazut, acuma o sa vedem si cat de bun este...ne-a placut din prima (ce a contat pentru noi e ca e solid, e pe schelet metalic, manerul se poate ridica pe verticala si asta e important ca sotul meu e inalt rau, scaunelul de masina se poate si el monta pe scheletul caruciorului, asta pentru cand mergem in calatorie sa nu car tot caruciorul cu noi, desi landoul o sa-l folosesc relativ putin mi-am dorit mult ca atunci cand bebe e mic-mic sa nu stea in caruciorul sport)si l-am fi luat si daca costa cu 10 mil mai mult...modelele sunt pe rosu-visiniu sau pe albastru...nu stiu daca se poate fara scaunul de masina, dar s-ar putea sa scada din pret costul acestuia si sa fie ok...
un model asemanator, de fapt aproape identic, este la miniblu in satu mare, de la maxicosi(firma) dar costa 3000 ron...al nostru este pierre cardin (cunosc prea putine detalii despre firma dar se mai gasesc pe net modele de la ei)dar sincera sa fiu, putin imi pasa ce firma e, atata timp cat e ceva de calitate si sunt multumita de produs...
sper ca nu te-am incurcat mai mult...

fetelor...cred ca eu sunt urmatoarea pe lista "condamnatilor" la nastere, nu? adica...depinde ce face anca la cluj, desi are sarcina mia mica decat a mea cu 2 saptamani...

melly multumesc de informatia legata de vata...asa a zis si sotul meu cand am insistat sa-mi cumpar "tu chiar crezi ca nu o sa aiba ei acolo? " ...uneori ma amuz de indarjirea cu care tin cont de fiecare marunt detaliu in pregatirea lucrurilor pentru spital, pentru bebe, etc...de parca ar veni sfarsitul lumii si nu s-ar mai putea cumpara nimic...:)

o zi buna si tuturor

Viitoare mamica 35+ bebe Marc-Alexis in burtica
http://community.webshots.com/user/malinka14

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melly23 spune:

da draga mea sa stii sa stiu senzatia !!!eu de exemplu am avut un dita mai bagajul!!!din care am folosit foarte putine!!!statea acolo in dulap!!!fetele care vor sa nasca la euromedica am pus cred ca niste poze cu spitalul si camera, pe cine intereseaza!!!e in "amelia"!!!.cred

Noi si fluturica Amelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hozi24 spune:

buna sunt eva #351;i vreau sa ma treceti #351;i pe mine #305;n tabel am un baietel deniz care sa nascut pe 13 aprilie 2008 cu 52 de cm #351;i 3 kg 100
va pup pe toate mamicile din baia mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AdrianaSM spune:

Salutare fetelor!Sper ca ati avut o noapte linistita si burticile si mamicile!
Malinka, o sa merg sa vad la miniblue de lengerie de unica folosinta.Mi se pare o chestie super ok.Si de carucior o sa ma uit, am vazut unul identic cu al tau pe net la un magazin din Cluj,se poate da comanda, dar parca as vrea sa pun mana pe el inainte de-al plati...o sa ma uit si in BM cand merg la control.Unde e mag Materna?
Melly,am vazut pozele de la clinica.Totul arata foarte bine, ingrijit, curat.De fapt asta e ceea ce caut,conditiile de la noi de la Judetean lasand de dorit...
Nikolleetta, esti ca esti ok si te simti mai bine.Ce ti-a spus doctorul?Rares sper ca este ok si creste frumos...am vazut pozele tale...esti o mamica tare simpatica, cu o burtica frumoasa...
Hozi, bine ai venit...te asteptam cu mai multe detalii despre tine si baietelul tau...

un pentru toate...o zi minunata...

AdrianaSM 29+ Estera Iarina

http://community.webshots.com/album/564152856xZtBmU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodicamaries spune:

salut fetele

si eu mi-am dus camasutele mele la clinica, alea erau tare mari. si in plus am mai avut nevoie de servetele umede pt copii, alea ce mi le lasau asistentele se uscau f repede.

Si eu am carucior Pierre Cardin, dar sport, insa sunt foarte multumita, eu zic ca e firma buna.

eva, scrie repede 10 mesaje sa scapi de moderare. mai completeaza la bb, apgar, medic obst-gine, unde ai nascut, si data nasterii tale.

Pup

.....................................................
mamica de Dariusica (19 sept 2007)

Mergi la inceput

buna fetele...:)

adriana...magazinul materna e aproape vis-a-vis de maramuresul, tocmai pe colt, pe progresului...ma tem ca nu explic tocmai bine dar sper sa te descurci...deci, peste drum de maramuresul e casa vacantei, te duci pe langa ea, nu inspre semafor si in sens opus, faci putin coltul si se vede magazinul...e casa vacamtei, o banca (volksbank cred), o pizzerie si pe urma magazinul...bafta...:)

rodica...ma bucur ca esti multumita de carucior, sper sa fiu si eu...

hosi...bine ai venit si sanatate puiului tau...

melly...m-am uitat ieri la pozele tale...foarte mulllteee si pitica...minunata...multumim mult...ma apropiu cu pasi repezi si eu de marele moment dar incerc sa nu ma gandesc prea mult la asta ci prefer sa las sa vina toate de la sine...sunt si nerabdatoare sa vad puiutul acasa, in camera pe care i-o pregatesc cu atata drag si care e aproape gata dar nici nu mi-as dori sa fie chiar maine nasterea...sa mai stea un pic in burticuta ca e mai usor asa...:)

pupici si o zi minunata...

Viitoare mamica 35+ bebe Marc-Alexis in burtica

Mergi la inceput

scuze pentru greselile de ortografie...scriu repede si n-am rabdare sa recitesc...

deci...cu centura cum mai e, nimeni nu stie unde se gasesc, bune si ieftine? sau macar bune...:)

Viitoare mamica 36+ bebe Marc-Alexis in burtica

Mergi la inceput

Malinka, legat de centura.eu m-am uitat pe net si am gasit vre-o doua posibilitati: cea de Chicco, care costa aprox.120 ron si se poate comanda pe net sau de la magazinele Chicco.Mie sincer mi se pare cam scumpa.Am mai gasit la Sensiblu centura postnatala reglabila marimea M, L si XL la 40.2 ron, in BM se gaseste la Sensiblu pe Bd.Traian 2.Asta mi se pare chiar ok.O sa merg si eu la Sensiblu sa o vad.cred ca mi-o cumpar.Nu stiu cat de calitativa este.Dar sper sa fie ok.
Alte varinate nu prea stiu.

Va ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melly23 spune:

vad ca vb de centura !!!eu asa stiu ca cele cu cezariana nu prea le sunt indicate pana la 6 sapt!!!sau oi fi io ????

Noi si fluturica Amelia

Mergi la inceput

melly si eu am auzit tot felul de pareri, unii recomanda si la cezariana chiar din primele zile, altii nu.Eu ma gandeam daca nu e dureros, avand in vedere operatia...Cumnata mea a nascut cu cezariana acum 6 ani si a purtat centura chiar dupa nastere timp de vreo 2-3 luni si eu spune ca a ajutat-o foarte mult.Nu a avut niciodata probleme cu operatia...eu cred ca cel mai ok e sase ceara sfatul medicului.Ei sigur trebuie sa stie de cand se poate purta.

Mergi la inceput