Mamici si Burtici de Baia Mare (9)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Malinka spune:

ancaurn...nu te-am oprit ieri penru ca era cu masina, si tocmai plecasem de la clinica, nu eram chiar intr-o stare pozitiva...:(
la danesti, se vede cate ceva si din poze...sunt 3 piscine afara, de marimi diferite, teren de fotbal si tenis si sala pt tenis de masa, piscina interioara si sauna, se fac diferite tipuri de masaj...cam asta e ce am vazut si am citit eu pe acolo...ideea e ca e frumos amenajata incinta respectiva, cu o priveliste frumoasa in jur, locul e inconjurat de dealuri...e dragut...:)
preturile nu sunt foarte mici dar nici nu e un loc in care mergi zilnic...mancarea e buna, preturile la restaurant ca peste tot, mie mi-a placut mult servirea si curatenia...si faptul ca ospatara a fost foarte draguta...noi am stat pe terasa dar si interiorul restaurantului arata super bine...
preturi...la piscina intrarea e 20 ron pe zi in timpul saptamanii si 30 de ron pe zi in weekend...cazarea o noapte in camera dubla...270 de ron cu acces inclus la piscina interioara, sauna, piscina de afara, terenuri de sport plus mic dejun...
gata, le-ajunge reclama pe ziua de azi...:)

vb ceva mai inainte de finet...sa stiti ca la dalia nu este dar eu mi-am cumparat din central, din centru vechi...9,5 ron metrul...i-am si facut azi scutecelele din el...:)

Viitoare mamica 39+ bebe Marc-Alexis in burtica
http://community.webshots.com/user/malinka14

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns renataozana spune:

fetelor am fost la medic si din pacate sunt contractii ale uterului(iminenta de avort).Mi-a zis sa stau in pat sa nu fac efort ,sa nu fac baie doar dus,evident fara sex si sa stau calma si linistita(asta chiar nu cred ca voi reusi).Continui tratamentul cu gynipral si no spa.Tre sa rezistam inca 10 saptamani,acum chiar daca nu 10 dar macar sa mai crestem nitel,va fi tare greu mai ales ca eu sunt o persoana activa caruia nu-i place sa stea locului.

Renata..Mami de Alex si piscotel micut de 30saptamani

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev306pbs.png" alt="pregnancy due date" border="0" /></a>

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariana2005 spune:

Renata, stiu ca e super neplacut sa stai si sa nu faci nimic, dar e pentru binele tau si al bebelusului...o sa treaca cumva...numai sa fiti bine amandoi. Ia-ti o carte usoara si citeste sau uita-te la televizor...croseteaza...coase...gasesti tu ceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancaurn spune:

Reanata stai cumintica daca asa trebuie. Ca sa nu te plictisesti, invata-l de pe acum pe bebe poezioare si cantecele. O sa vezi ce fericit o sa fie cand o sa le recunoasca afara din burtica. Hai ca nu mai este chiar asa de mult! Curaj ca trece repede!

CEZARA - poze
DRAGOS-poze

Povestea nasterii lui Dragos cel capos
Mami de Cezara (19.07.2003) si capos Dragos (11.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolleetta spune:

Renata, daca asa a zis medicul, asa sa faci. Mai trec cumva si restul de saptamani care au mai ramas.

Malinka, duminica si noi am fost la Danesti pentru prima data. E frumos.

Anca, multumesc de informatie. Nu stiam ca s-a renovat. Eu am fost la et. 6 si a fost ingrozitor. Nu am mai fost in spital de ceva ani buni si poate mi s-a parut mie.

Fetelor, voi ce faceti cu finetul? Ca eu sunt "foarte" incepatoare si habar nu am.

24 = Rares
http://community.webshots.com/user/nikolleetta?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Malinka spune:

buna fetelor...n-am nascut...inca...:) dar astept...

renata...iti tin pumnii sa fie toate bine...stim ca e ingrozitor sa stai in pat dar, cum ziceau fetele...incearca sa iti gasesti ceva de facut...eu cand stau in pat crosetez..hainute si paturici pentru bebe...poate ca e demodat dar imi face placere...:)

cu finetul...am facut un fel de scutece...pe care nu o sa le folosesc ca si scutece ci pentru diverse chestii...de ex, pentru cadita de baie, sa nu pun copilul direct in ea ci pe un scutecel...sau pentru cand o sa-l mai las cu funduletul gol cate putin...sau cine stie pentru ce altceva...ideea e ca materialul e foarte placut la atingere si sigur o sa imi foloseasca...

Viitoare mamica 39+ bebe Marc-Alexis in burtica
http://community.webshots.com/user/malinka14

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancaurn spune:

Nikolleetta poti folosi scutecelele din finet si ca sa le pui in carucior sub bebe ca sa nu transpire, sau pe post de paturica vara cand e foarte cald dar simti nevoia sa pui totusi ceva pe el, sau sub bebe cand ii schimbi scutecul ca sa nu-ti murdaresti patul sau ca sa nu fie musamaua de la masa de infasat prea rece. Asta pe langa ce ti-a spus Malinka. Sunt foarte utile.
Malinka cum te simti? Care e data probabila a nasterii, ca mie mi-a scapat?

CEZARA - poze
DRAGOS-poze

Povestea nasterii lui Dragos cel capos
Mami de Cezara (19.07.2003) si capos Dragos (11.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariana2005 spune:

Anca81, la noi nu te-ai gandit...sa ne anunti si pe noi ca ai venit acasa... oricum eu ma bucur ca sunteti bine si in sfarsit sunteti acasa. Micuta Carla e o scumpa, sa-ti traiasca, sa creasca mare si sa fie sanatoasa. Cand o sa poti...te astept cu mai multe detalii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns renataozana spune:

Buna fetelor,stiu ca trebuie sa ma cumintesc si sa stau locului doar ca e enervant sa nu poti face nimic(sau ma rog nimic din ceea ce putem face pana acum).
Orcum voi fi mai atenta de acum si ma voi comforma doar ca ma voi face cred ca o balena.
Malinca tu de acum doar astepti clipa sa-ti ti in brate,eu iti tin pumnii si sa ai nastere usoara.

Nicolletta,tu cum esti?
Anca sa sti ca povesti si cantecele auzim deja de la 4 luni,intradevar cand stau si povestesc cu el am cateodata senzatia ca-mi raspunde (cu cate un pumnisor sau piciorus)dar mai mult reactioneaza la tati seara cand se pun ei doi la povesti ca intre barbati
.
Ariana noi doua suntem aproape cu zilele de nastere,si eu sunt din 21.11.1980.In noiembrie ne chefuim

Renata..Mami de Alex si piscotel micut de 30saptamani

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev306pbs.png" alt="pregnancy due date" border="0" /></a>

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Ati gasit finet pana la urma. F. bine. Tata l-a luat de la Dalia, dar anul trecut.
Astept cu nerabdare sa mai vina bebelusi pe lume.

Poze de tot felul
P a t r i c i a - A l e x i a - la 7 luni
P a t r i c i a - A l e x i a - la 6 luni

PATRICIA ALEXIA Atata sunt de mare !!!03.IAN.2008

Mergi la inceput