Mamici si Burtici de Baia Mare (9)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ariana2005 spune:

Malinka,daca mai stai mult te ajung...glumeam nu prea am cum eu abia am intrat in saptamana 37...sper sa mai stea bebe macar 2 saptamani. Oricum sa stii ca ma gandesc la tine in fiecare zi, si cum nu mai vad mesaje de la tine ma si gandesc ca ai nascut...Doamne ajuta!

Anca, tu inca nimic? Sper ca sunteti bine amandoua!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolleetta spune:

Dflavia, merci de urare. Eu mai am aproape jumate drumul.
Si eu va doresc sa cresteti mari si frumoase

Ariana, era vorba de spitalul din Baia Mare, nu de la Cluj... Acum cred ca intelegi de ce am scris ca e de speriat!
Te-ai hotarat unde o sa nasti?

24 = Rares
http://community.webshots.com/user/nikolleetta?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns renataozana spune:

Ariana nu era vorba de Cluj ci de spitalul de aici din Baia MAre,eu merg la Halmagean Petru in Cluj.Eu una sunt foarte multumita de el si mai sunt urmarita si aici de Toader(asta deoarece am probleme si am incercat sa ma asigur ca toate vor decurge normal).
De ieri am niste dureri pe sub burtic si mi sa intarit ca un bolovan,a mai patit careva din voi asa ceva|?

Renata..Mami de Alex si piscotel micut de 30saptamani

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev306pbs.png" alt="pregnancy due date" border="0" /></a>

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Malinka spune:

ariana... multumesc mult si multi de la mine...sa mai stea la tine in burtica bebe ca conteaza mult sa se dezvolte cat de bine inainte sa iasa...la mine, sigur nu mai e mult, chestie de zile...sau poate ore...
a...La Multi Ani si voua si toate cele bune...sa stii ca si noi suntem cam singuri in baia mare, eu sunt e la sighet, marius din satu mare...n-avem deloc rude aici, dar deloc deloc...doar cativa prieteni...dar aici ne place...si asta e cel mai important...sa te simti bine acolo unde locuiesti...asa si la voi, daca credeti ca e mai bine la cluj, ideea cu mutarea e buna...ati fi si mai aproape de gherla..:)
azi sunt bine dar ieri, fetelor...am trecut printr-un moment cam aiurea...pe la 12 mi-am dat seama ca nu-l mai simtisem pe bebe miscand de cu o seara inainte (plus ca piticul meu are de obicei o activitate care nu poate fi trecuta cu vederea)...si am asteptat inca cateva ore si nimic, bebe era intepenit intr-o pozitie ciudata, piciorusele formau o umflatura vizibila cu ochiul liber si asa era de cam multa vreme...m-am cam speriat si cand a ajuns marius acasa, pe la 16, eram un pachet de nervi...si-am zis ca fie ce o fi, eu ma duc la clinica...am ajuns plangand acolo, cine stie ce-au crezut alea...era dc Costin de garda, mi-a facut ecograf si Doppler si...e ok...:) plus ca m-a controlat si pe masa si a zis ca capul (scuzati cacofonia) bebelusului e la intrarea in bazin, deci se pregateste dar mai poate sa dureze o zi, doua sau chiar o saptamana dar nu prea crede ca o sa fie atat...
nu m-am linistit decat seara tarziu cand piticul a avut chef de joaca...dupa emotiile pe care mi le-a dat...tocmai ieri...pana la urma asa a fost aniversarea noastra, cu flori si lacrimi...:) dupa ce-am plecat de la clinica am mers la Danesti, inspre Cavnic, la Secret Garden...e un fel de loc de relaxare, hotel, restaurant cu terasa, piscine, terenuri de sport, etc...frumos ce-au facut aia acolo...o sa pun si poze...

ancaurn...buna si ideea cu Lostrita, dupa ce mi-ai zis asta ne-am gandit sa mergem acolo sau la Caprioara, ceva mai incoace de Lostrita dar alaltaieri seara am gasit pe net, din intamplare, locul asta de la Danesti...si-am zis sa vedem, ca e ceva mai nou...mersi mult oricum...apropo, te-am vazut ieri cu Dragos la plimbare...cum mai e?

O zi frumoasa fetelor... tuturor...

Viitoare mamica 38+ bebe Marc-Alexis in burtica
http://community.webshots.com/user/malinka14

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Malinka spune:

renata...eu zic sa mergi la medic, daca durerile persista...numai b ine...:)

Viitoare mamica 38+ bebe Marc-Alexis in burtica
http://community.webshots.com/user/malinka14

Mergi la inceput

Malinca la ora 3 am programarea la Toader dar pana atunci cred ca tampesc

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev306pbs.png" alt="pregnancy due date" border="0" /></a>

Mergi la inceput

Nikoleta,sincer iti spun ca inca nu m-am hotarat unde o sa nasc...oricum sambata merg la Cluj la medicul meu si mai vedem...si Dr.Ardeleanu m-a programat pe data de 5 septembrie la cezariana, asta daca ma hotarasc sa raman aici...unde m-o apuca...nu-i dupa mine...daca sunt la Gherla merg la Cluj, iar daca sunt aici raman aici bineinteles...

Renata, si eu zic sa mergi la medic daca durerile persista...si mai ales ca pana acum nu ai mai simtit asa ceva...macar sa fii linistita.

Malinka, bine ai facut ca ai mers la dr. Acum orice ti se pare suspect...si bebele meu e cam lenes de vreo 2 zile. Sa stii ca si eu sunt cam stresata din cauza asta... o sa-l mai urmaresc...sper sa-si revina.

Mergi la inceput

Renata, dupa ce vii de la medic sa ne anunti si pe noi...Sa speram ca e doar o sperietura nimic altceva

Mergi la inceput

Cum ajung acasuc de la medic va scriu,va multumesc pentru suport

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancaurn spune:

Renataozana stai linistita, nu cred sa insemne durerile alea ceva. Probabil sunt contractiile Braxton-Hicks care pregatesc uterul pt nastere. Oricum, nu strica sa mergi si la medic, dar nu cred sa fie vreo problema. Si savureaza acum fiecare moment, fiecare miscare a lui bb in burtica, ca dupa nastere o sa-ti fie dor. E frumos si dupa aia, dar atunci bb nu e numai al tau. E si a lui tata, a bunicilor, etc. Acum e numai si numai al tau. O sa vezi cu cat drag o sa-ti aduci aminte peste catva timp de momentele astea.
Ariana Daca ramai sa nasti in Baia Mare, vorbeste cu dr. pt rezerva. Oricum, la cezariene e renovat tot si conditiile sunt bune, iar personalul e foarte amabil.Ma intrebai cum e cu doi. Frumos, dar greu. Primele luni, pana isi face si cel mic un program clar de somn, papa si joaca, ca sa-ti poti face si tu unul.
nikolleetta sa stii ca nici la spital nu mai e chiar asa de nasol. Vorbesc de etajul 5, la nou-nascuti. La prematuri si cezariene au renovat complet, iar la nasteri normale sunt aproape gata. Am vazut ca nu sunt mai mult de doua mame in salon si acum este frigider in fiecare salon. Daca ai ceva pile, poti sa obtii rezerva unde sa fii singura, sa ai frigider si televizor. Vorbeste cu dr. tau.
Malinka La multi ani! inca o data. Spune-ne si noua cum e la Danesti. Descriere completa + preturi, te rugam. Daca m-ai vazut aseara, de ce nu m-ai tras de maneca? Eu chioara chioarelor, nu te-am vazut. Data viitoare sa ma opresti, ca mie mi se mai intampla sa nu vad lumea pe strada. Am trecut o data pe langa taica-meu si nu l-am vazut, asa ca-ti dai seama... Dragos se simte bine, dar din pacate tot facem analize. I-a luat ieri sange si a iesit ca e putin anemic si transaminazele marite. Asa ca azi i-a luat sange din nou sa faca teste pt toxoplasmoza si citomegalovirus. D-na dr zice ca daca eu nu am avut toxoplasmoza in sarcina, mai mult ca sigur nu are nici el, asa ca ramane cel mai probabil citomegalovirusul, care nu-i nici ala cine stie ce. Cica nici macar nu se trateaza in mod special cu ceva, se da doar ceva de protectie pt ficat si trece de la sine. O sa avem rezultatele pe luni, marti. Maine primim rezultatele de la urocultura. O sa vedem.

CEZARA - poze
DRAGOS-poze

Povestea nasterii lui Dragos cel capos
Mami de Cezara (19.07.2003) si capos Dragos (11.06.2008)

Mergi la inceput