LMA! Inimioare de iulie - august 2005 ! (20)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Albinutzza spune:

ROBERTEL sa fii sanatos, sa cresti mare, frumos, destept si mami sa se bucure de realizarile tale

Albinutzza& Luca bondarelu' 07 Iulie 2005 & Albimik Maria Antonia
1 Februarie 2007

The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

tuturor inimioarelor!

Am pus si eu cu intarziere poze din Bulgaria si de la ziua lui Tudor.

Andreea, mami de Tudor- 10.08.200519+
Delu Prichindelu'
BB2
Vacanta 2008
Bulgaria 2008
Tudor la 3 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoll_mada spune:

'Neata!Haideti fetele la o cafeluta,aveti de vazut niste poze super din concediul in Bulgaria al Andre_ei.Mi-au placut mult cele facute noaptea si in holul gotelului.Cat despre Tudor are exact ochii tai.Sa le pupi si pe Gesi si Ada.

LA MULTI ANI,SANATATE SI NUMAI IMPLINIRI PENTRU SEBASTIAN MIKAEL al Kulte, MATEI al lui Ankak,TEO al lui Acusor

Cryna ce faceti,cum ati petrecut?

nicoll_mada Codruta Andreea ( 29.07.2005 ) si Alexandra Stefania ( 12.07.2007 }
http://community.webshots.com/user/nicoll_mada
MMN

Mergi la inceput

"Concediul" in Bulgaria a fost doar un week-end. Da' am facut poze multe-multe ca ma certase o prietena ca nu fac multe.

Andreea, mami de Tudor- 10.08.200520+
Delu Prichindelu'
BB2
Vacanta 2008
Bulgaria 2008
Tudor la 3 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoll_mada spune:

Ai dreptate Andre_ea ,imi amintesc ca ne-ai spus ca va fi un week-end.Ce mai faci,cum te simti?Inca nu sti ce ascunde burtica sau ne ti in suspans?

nicoll_mada Codruta Andreea ( 29.07.2005 ) si Alexandra Stefania ( 12.07.2007 }
http://community.webshots.com/user/nicoll_mada
MMN

Mergi la inceput

Sunt bine. Saptamana viitoare aflu ce-i in burtica.

Andreea, mami de Tudor- 10.08.200520+
Delu Prichindelu'
BB2
Vacanta 2008
Bulgaria 2008
Tudor la 3 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tethys spune:

Multumim frumos pentru urari Marami, Nicoll, Albinutzza, Andre_ea . Am petrecut frumos... in familie, ca de obicei... Robert s-a bucurat enorm de cadouri... Hmmhhh, masinuta primita nu i-a tinut nici macar o zi ... dar, ma asteptam la asa ceva ... Daca o sa pot... o sa pun si cele cateva pozute... n-am facut multe ... si nici n-au iesit prea bine ... dar, sunt o amintire...

Am vazut niste poze superbe cu Tudor, peisaje, marea... Multumim frumos Andre_ea pentru delectare . -am si balacitorul tau , bineinteles. Abia asteptam sa ne spui ce ai in burtica ...

Marami, sper ca o sa ne povestesti, cand te intorci, despre cum a fost la mare... si ceva poze, daca o sa ai ...

"Singura lectie de morala care este potrivita pentru un copil, cea mai importanta lectie pentru fiecare moment al vietii lui, este aceasta: ''Nu rani niciodata pe nimeni.'' " - autor: Denis Breeze . - eu completez: ... pentru ca, nu vei putea sti niciodata cat de mult rau si cat de multa suferinta poti cauza!!!

Mergi la inceput

"LA MULTI ANI!"

SEBASTIAN MIKAEL - Kulta .

"Singura lectie de morala care este potrivita pentru un copil, cea mai importanta lectie pentru fiecare moment al vietii lui, este aceasta: ''Nu rani niciodata pe nimeni.'' " - autor: Denis Breeze . - eu completez: ... pentru ca, nu vei putea sti niciodata cat de mult rau si cat de multa suferinta poti cauza!!!

Mergi la inceput

Hai sa va pun o perla "fresh"... de acum cateva minutzele...

Deci, Robert se mai uita, cateodata, si la muzica populara de la televizor... siii... mai are si obiceiul de a se trage de cucutz ... Acum cateva minute, isi scoate el cuculetzul din chilotel... si, lungindu-l, incepe sa cante: "Mai mand'utza (mandrutza adica) mai, ca eu am cuc! Mai mand'utza, mai! La, la, la..." . Adicatelea, "pazea mai mandrutza, mai... ca tu nu stii ce am eu ... sac, sac, sac!" .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ica 1975 spune:

Citat:
citat din mesajul lui cryna77

'No...bine... atunci, ne "vedem" luni... probabil ... de aceea... pana atunci... zic, cu anticipatie... ca sa fiu prima :

"LA MULTI ANI!"
CHRISTINE (24.08) - Ica_1975 .

Ciocnim impreuna, cu totii (nu numai cu Ica_1975 ), un pahar de si pentru ROBERT-utzul meu (24.08)... o ceasca de si o cupa de pentru noi... o pentru toti, etc., etc. !!!

"LA MULTI ANI!" 'GOAGOSTEA' LUI MAMA !!! Sa cresti mare, sanatos, frumos, mereu voios... siii... mereu sa fii inconjurat numai si numai de iubire!!! Cat mai multa si mai multa iubire!!!

Multumim Cryna si va dorim si noi sa cresteti mari si sanatosi.

La multi ani tuturor inimioarelor, sa creasca mari, sanatoase si bucuroase.

Cryna, nu te consuma, ai luat decizia incearca sa nu te mai lasi afecatata de felul lui de a fi. Iti doresc sa fii tare.

Noi

Ce spui sa si infaptuiesti !

Mergi la inceput