LMA! Inimioare de iulie - august 2005 ! (20)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marami spune:

Waaaw.......Albinutzo unde sunt valurile? Ai facut vraji? sper sa fie marea linistita in continuare si eu plec la Eforie duminica ori luni sa vad ce-mi spune feeling-ul, si daca nu-mi zice nik atunci dau cu banu`

Mda....vad ca inimioarele noastre sunt predispuse accidentelor, Oana azi dimineata a alunecat si a picat in obraz, s-a invinetit aproape
instantaneu, din fericire am apelat la renumitul cartof si acu e doar o umbra, decizia luata pe nepusa masa de a merge la mare se datoareaza influentelor..... " Du-te cu ea la mare cativa ani..." a tusit toata vara, e drept ca din martie nu a mai fost necesar nici un antibiotic si totusi incepe sa ma exaspereze cu tusea asta. Eu tiroida am inceput sa o ignor, am un an de zile de cand nu mai iau nici un tratament, pur si simplu uit sa-mi iau medicamentele si consider ca nu are nici un sens sa mai arunc bani pe geam cumparand medicamente si platind consultatii si ecografi... pana acu am fost bine (zic eu) cred ca tine mult si de autosugestie, o gestionez al naibii de bine in sens negativ rareori pozitiv.... no, faptul ca la ora asta bat campii si ca de cele mai multe ori ma vait ca nu pot adormi repede e limpede ca nu gestionez foarte bine tiroida in sensul dorit aici mai am de lucrat.

Cryna, nu cred ca e necesar sa-i dai certificatul de nastere ex-ului, ai fost la tribunal, ai finalizat custodia? Nu te mai enerva, fa ce stii tu ca e mai bine pentru voi...

65-52

Nicoll, ai vazut ca fetele astea au facut baieti mai multi decat avem noi fete..... scuzati pleonasmul da` e doua imediat....

Noapte buna

Mandrutzele mele Diana (29 sept.1991) si Oana (18 iul.2005)

pozne-npoze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoll_mada spune:

LA MULTI ANI,SA CREASCA MARI,SANATOSI SI SA-I BUCURE PE CEI APROPIATI PENTRU SARBATORITII ZILEI DE AZI :LARISA a lui Aprilie1976,MARIO ALEXANDRU al lui Simonique,DARIA ALEXANDRA a Luizei
Cryna in primul rand vad ca parca nu te-a mai afectat atat discutia cu ex.Bravo,ma bucur ca gasesti puterea de a nu te lasa panicata.Mie nici prin gand nu mi-ar trece sa-i dau vreun act al copilului.Daca nu-i convine sa mearga sa ceara pe unde o vrea si o spera sa primeasca.Si nici daca mi-ar spune ce vrea sa faca nu i-as da.Ce stiu eu daca va face ce zice sau... Nu vreau sa-ti dau ex de ce ar putea face sa nu te perturb...Vrea ceva sa-mi zica si cand pot mergem impreuna daca sunt de acord.Si f bine ca l-ai pus in tema ca nu-i dai copilul,sa vada ca esti ferma si stapana pe situatie!Si trage-i o comanda din aia prin care devii invizibila pt el pe mess.
Marami distractie placuta la mare,sa va simtiti bine si sa aveti timp bun!Si pupam fata sa treaca vanataia,iar pe mami o pupam si pe ea sa aiba mai multa grija de ea insasi!

nicoll_mada Codruta Andreea ( 29.07.2005 ) si Alexandra Stefania ( 12.07.2007 }
http://community.webshots.com/user/nicoll_mada
MMN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu75 spune:

Din pacate nu am sa va dau vesti ca am un bebe in burtica. As fi vrut eu. Am intrebat doar daca mai e cineva pus pe treaba.
Week-end placut!

Luminita si Andrei Tudor - iubirea mea (16 august 2005)

Album Andrei

www.dropshots.com/lulu75" target="_blank">Filmulete

Povestea nasterii ingerasului meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tethys spune:

...

Marami, in primul rand sanatate multa atat lui Oani cat si lui mami ... in al doilea rand, distractie multa la mare, cand veti merge ... iar, in al treilea rand... despre mine : joi trebuie sa ma duc sa iau hotararea definitiva si irevocabila de la tribunal... depusesem cererea saptamana trecuta, iar termenul de ridicat mi l-au dat pentru joi (28.08). Sper sa nu apara ex-ul pana atunci ... intelesesem de la cumnata-sa ca vine pe la sfarsitul lunii asteia, inceputul celeilalte (probabil in weekend)... el n-a vrut sa-mi dea nici un fel de "indiciu"...
Si asta ii zisesem si eu... ca, mai mult de o copie a certificatului baiatului nu cred ca-i dau... ca el imi zisese, ca-mi lasa actele sale in schimb, ca sa ma asigure ca-mi aduce actul inapoi, bla-bla-bla... iar, eu i-am zis ca-i dau o copie si atat... oricate acte de-ale lui mi-ar lasa in schimb ... Hmmmhhh... ma si gandisem sa ma fac ca ploua... si sa-i spun ca n-am nici macar copie ... Ca si eu, Nicoll, ma gandeam ca vrea sa faca nu stiu ce maztraparlacuri ... Si eu, imi facusem fel de fel de scenarii urate, cu ce ar face el cu actul copilului ! Am avut ceva cosmaruri as-noapte ... dar mi-am revenit! Gata! Ete na! Nu-i convine, treaba lui... si gata! Ca, nici ai mei nu-s de acord sa-i dau baiatul (sau actul lui) singur, neinsotit de mine... cunoscandu-l atat pe Robert (si cu ei, pe care-i cunoaste, ii are zilnic in preajma, face figuri de genul: "mami-mami" ...), cat si pe ex-ul (ca ar putea face uraaat, cand ar incepe Robert cu "mami-mami"... sa mi-l loveasca de ciuda si ranchiuna... sau... sa nu mi-l mai aduca inapoi - ma gandisem si eu la faza asta... mai facuse amenintari de genul asta, ca sa ma oblige sa-l urmez... ca nu stau eu fara baiat... bla-bla-bla). Plus ca, sor-mea se teme sa-l dau chiar si insotit de mine (temandu-se pentru mine)... ca, daca ex-ul ar vrea sa-mi faca ceva... ai lui, oricum nu l-ar putea impiedica ... asa ca... stam acasa... il vede la mine si atat. Iar, eu nu-mi risc serviciul pentru el... ca nu-mi creste el copilul . Bla-bla-bla...
Hai, c-am scris destul ... Multumesc frumos pentru sfaturi si suport . Sper ca va fi bine... si se va termina totul cu bine, cand va veni...

... la toate fetele... pe mai tarziu...

"Singura lectie de morala care este potrivita pentru un copil, cea mai importanta lectie pentru fiecare moment al vietii lui, este aceasta: ''Nu rani niciodata pe nimeni.'' " - autor: Denis Breeze . - eu completez: ... pentru ca, nu vei putea sti niciodata cat de mult rau si cat de multa suferinta poti cauza!!!

Mergi la inceput

Hmmhhh... tot eu incep sa bantui pe aici ...

Saptamana asta, fu cam ocupata pentru Robert ... pentru ca, printre cadourile luate pentru ziua lui, este si o bicicleta, de aia mare, cu doua roti + rotite ajutatoare... Eiii... toata saptamana a calarit bicicleta... mai mare decat el... dar, merge pe ea... la cei, nici inca, 3 ani ai lui ! Afara e cam puturos cu ea... daca s-ar putea sa i-o caram mai mult noi ... in schimb, in casa, acum e sus pe ea... acum nu-i pe ea ... facand turul casei...
Am probat 3 marimi (nr.) din bicicletele de acolo (din Siraj), pana am gasit totusi, una potrivita pentru el... A mai si cazut cu ea pe afara... dar, tot nu se lasa... Am zis ca i-o impachetez asa, julita, pentru ziua lui ...
In prima zi, in timp ce-o studia, imi zice ca, la surubul de la ghidon se pune benzina , ca sa mearga ... Pe urma, in timp ce ne calca papucii de la usa, face: "Mama, s-au b'ocat (blocat adica) doi roti! Uite, nu mai me'ge! S-o st'icat!" . Ca, mde, papucii calcati nu-l mai lasau sa inainteze cu bicicleta ... hmmmhhh, hmmhhh...

Fetelor, sper ca in weekend, mai dati si voi cate-un semn de viata ... ca sa nu "vorbesc" iar singurica ... ca ma supar iar !

P.S.- din vocabularul lui Robert: "din goagosti/-e" . I-a ghiciti ce inseamna ...

"Singura lectie de morala care este potrivita pentru un copil, cea mai importanta lectie pentru fiecare moment al vietii lui, este aceasta: ''Nu rani niciodata pe nimeni.'' " - autor: Denis Breeze . - eu completez: ... pentru ca, nu vei putea sti niciodata cat de mult rau si cat de multa suferinta poti cauza!!!

Mergi la inceput

"LA MULTI ANI!"

-cu ceva intarziere, pentru:

ILINCA (18.08) - sunt_mamica ;

DAVID ALEXANDRU (18.08) - mamy_taty ;

ANAIS ALEXIA (21.08) - nadine2004 .

-dar, si pentru cei de azi:

LARISA - aprilie1976 ;

MARIO ALEXANDRU - simonique ;

DARIA ALEXANDRA - LUIZAM .

Mergi la inceput

'No...bine... atunci, ne "vedem" luni... probabil ... de aceea... pana atunci... zic, cu anticipatie... ca sa fiu prima :

"LA MULTI ANI!"
CHRISTINE (24.08) - Ica_1975 .

Ciocnim impreuna, cu totii (nu numai cu Ica_1975 ), un pahar de si pentru ROBERT-utzul meu (24.08)... o ceasca de si o cupa de pentru noi... o pentru toti, etc., etc. !!!

"LA MULTI ANI!" 'GOAGOSTEA' LUI MAMA !!! Sa cresti mare, sanatos, frumos, mereu voios... siii... mereu sa fii inconjurat numai si numai de iubire!!! Cat mai multa si mai multa iubire!!!

Mergi la inceput

La Multi Ani si din partea mea, anticipat pentru toti cei care isi vor serba cei 3 anisori de azi incolo.... in timp ce eu voi sta cu burta la soare.....urarile, masa si dansul inaite de plecare
Vise, taica vise de unde atata burta la soare cu doua gaste salbatice dupa mine? doar daca ajung ca cetateanul turmentat... da` pana la urma nu conteaza, daca mai stau mult langa moldovean ii sparg capul dupa.... ma dispera deja.

Cryna iubita, decizii de astea radicale ia si tu dupa ora 2 noaptea ... uite m-ai fortat sa .... stii tu dreptul la replica auzi la ea, ne vedem luni... hmm

Lulu, nu-ti fa griji ca pana face Andrei 14 ani mai e vreme... valabil pentru toata gasca

pozne-npoze

Mergi la inceput

Doamnelor va pup din mers.... imi fac bagajele si plec... maine dupa masa.
Cryna, distractie placuta si un pui santaos si fericit!

La Multi Ani inimiorelor ce inca nu au implinit trei anisori.

Apropo, cand ma intorc ne mutam " In floarea copilariei" sau ni se mai permite un an aici

pozne-npoze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoll_mada spune:

LA MULTI ANI,SA CRESTETI SANATOSI SI SA VA BUCURATI PARINTII,PENTRU CHRISTINE A ICAI SI PENTRU ROBERT AL CRYNEI!!!

Azi atat ne-am facut timp,ca daca am fost cinstit de sarbatorit nu puteam lipsi!
Fug sa dau papa la fete!

nicoll_mada Codruta Andreea ( 29.07.2005 ) si Alexandra Stefania ( 12.07.2007 }
http://community.webshots.com/user/nicoll_mada
MMN

Mergi la inceput