LMA! Inimioare de iulie - august 2005 ! (20)
Raspunsuri - Pagina 10
Tethys spune:
Valy, abia asteptam pozele
!!! Spor la lucru!!!
Hmmmhhh... ca vorbisi de poze... am vazut si
mandretele
Brianai
dar, uitai sa mai scriu
... Cresc mai, copii! Cresc repede si bine; frumosi cu totii
!
Hmmmhhh... despre "ex-ul" meu am zis, acum, ceva "generalitati"... adica, lucrurile care au pus capac
... Nu mai povestesc... ca sa nu ma mai apuce pandaliile
... ca, mde, de ex.: evidenta banilor la sange (prezentat bonul fiscal
... si tot nemultumit)... mi-a tinut-o si mie
! Eram gravida si tot n-aveam voie sa-mi cumpar de incaltat, de imbracat, o bucata de pizza daca aveam pofta
(pana nu i-a zis cumnata-sa
)... ca nu erau bani niciodata pentru mine
... doar pentru el (chiar si cand am muncit...)... Eram in tara cu copilul (in perioada cand v-am cunoscut pe voi pe net
)... si-mi facea super urat (injurii si acuzatii de tot felul
) la telefon... ca-i cheltui banii trimisi pentru copil cu altii
... ma distram draga-doamne pe banii trimisi de el, bani care abia imi ajungeau pentru copil... ma mai ajutau pe atunci si ai mei (ca si acum de altfel, ma ajuta extraordinar de mult ai mei, cu copilul
)... cu o hainuta, o jucarie, un lapte praf... Ma opresc
... ca sa n-o iau pa aratura
... Oricum, lucrurile sunt "apuse", nu-i asa?!? Gataaa!!!
Iar, despre pensia alimentara: no-comment
... ca iar ma enervez... si nu face bine la ten
!
.
"Singura lectie de morala care este potrivita pentru un copil, cea mai importanta lectie pentru fiecare moment al vietii lui, este aceasta: ''Nu rani niciodata pe nimeni.'' " - autor: Denis Breeze . - eu completez: ... pentru ca, nu vei putea sti niciodata cat de mult rau si cat de multa suferinta poti cauza!!!
Tethys spune:
Hmmmhhh... hai sa va dau pupicii
de noapte buna! Pe maine dimineata
.
"Singura lectie de morala care este potrivita pentru un copil, cea mai importanta lectie pentru fiecare moment al vietii lui, este aceasta: ''Nu rani niciodata pe nimeni.'' " - autor: Denis Breeze . - eu completez: ... pentru ca, nu vei putea sti niciodata cat de mult rau si cat de multa suferinta poti cauza!!!
valcampan spune:
Revin cu o corectie cryna : eu NU am avut astfel de probleme cu tatl lui David ci altele de alt gen dar nu are rost sa dezvolt subiectul, nu se merita efortul.
David si-a facut un "super cadou" de ziua lui : s-a dat pe topogan cu viteza si a nimerit cu fata in nisip unde era si o piatra. Si-a spart doi dinti, eu personal nu am reusit sa-l conving sa ma lase sa ma uit in gurita lui sa vad ce e pe acolo. Ma duc maine cu el la stomatolog poate o reusi d-na doctor sa vada ce este. Eu mi-am luat liber maine ca sa stau cu el, am sa-l rasfat la maxim. In plus din cauza durerii nu poate sa manince nimic, nu vrea nici macar lichide ii este frica probabil sa bea . Poate maine se va simti mai bine, acum a adormit de oboseala, a plins mult si i-a curs destul de mult singe. Sper sa nu mai pateasca nici un copil asta.
Ma duc sa-l mai pupacesc un pic. Noapte buna !
nicoll_mada spune:
'Neata la fete!
Vali imi pare tare rau pt accidentul lui David,speram sa nu fie foarte grav si tanti stomatolog sa reuseasca sa vada ce si cum si sa-l ajute pe baiat.Pupam dulce,dulce sa treaca durerea cat mai repede.Ne bucuram ca v-ati distrat de ziua lui,sa fie sanatos!
Cryna asa cum ziceam si ieri,incearca sa uiti,sa nu-ti mai faci ganduri negre si sa-ti canalizezi toate fortele pt binele tau si al lui Robert.Si spune-i fratelui tau ca noi aici,chiar incercam sa ne ajutam macar cu suport moral,sa nu fie suparat ca vorbesti cu noi.Va pupam si pe voi!
nicoll_mada
Codruta Andreea ( 29.07.2005 ) si
Alexandra Stefania ( 12.07.2007 }
http://community.webshots.com/user/nicoll_mada
MMN
nicoll_mada spune:

LA MULTI ANI,SANATATE SI MULTE BUCURII PENTRU ARIS al lui Aldebaran

nicoll_mada
Codruta Andreea ( 29.07.2005 ) si
Alexandra Stefania ( 12.07.2007 }
http://community.webshots.com/user/nicoll_mada
MMN
Tethys spune:
Ziua buna la toate fetele!
Valy, stai linistita... ca nu te-am inteles gresit, ci eu m-am facut inteleasa gresit
. Am inteles bine la ce anume te-ai referit
. Ok?!?
Dam pup lui David
ca sa se face repede bine
!!!
Nicoll, asta si incerc sa fac... sa fie bine pentru puiul meu
! Gata cu smiorcaiala! Totul la spate! Nu mai povestesc nimic... ca sa nu imi mai reamintesc nimic... ca nu mai are rost...
.
Tethys spune:
"LA MULTI ANI!"
Aris - Aldebaran .
valcampan spune:
De azi de dimineata umblam pe la doctori. Stomatoloaga mea nu a reusit sa se uite in gurita lui David si, la sfatul ei, ne-am dus la Facultatea de stomatologie la medicul de garda. Dupa o jumatate de ora in care l-am tot asteptat pe medicul de garda am reusit sa-l vad pe doctor, asta dupa ce am ajuns m-am dus in cabinetul directorului si am facut putin scandal . Eram 3 mamici cu copii, plus alte cazuri destul de grave care asteptam cu totii sa vina maria sa medicul de garda si acesta nu se stia pe unde era. Asistentele ne tot spuneau invariabil ' vine imediat, asteptati pe hol' si atit. L-a consultat pe David superficial adica s-a uitat in gurita lui 10 secunde, l-a pipait pe gingie si ne-a trimis sa-i fac radiografie. Bineinteles ca nu a reusit sa-l convinga nimeni pe barbatelulmeu sa stea cumintel pret de 15 secunde la aparat si a trebuit sa renunt. O sa mai astept sa mai cresca caci doctorul vroia sa vada acum daca nu i-au fost afectati mugurii dintilor finali, deci pot sa-i fac radiografia si mai tirziu. Nu are fractura dar sunt 3 dinti lipsa sus in fata si dintisorii laterali care i-au ramas nu mai au pe ce sa se sprijine si vor creste strimbi. Stiu ca avem o mamica printre noi stomatolog dar am un lapsus acum, ma puteti ajuta sa dau de ea ? Vroiam sa stiu ce pot face in continuare pentru dintisorii lui David. In rest e bine ,vesel, maninca putin de frica sa nu-l doara. Ma duc la el caci s-a trezit si ma striga.
Tethys spune:
Offf, mititelul
! Speram sa fie mai bine in timp
!!!
Offf, accidentele astea ale copilariei
... Imi pare rau ca nu te pot ajuta cu nimic
.
Tethys spune:
Tot eu
... sa va mai inveselesc un pic
...
Hmmmhhh... manca aseara, Robert, o felioara de grefa... si i s-a scurs un pic de zeama in san
... Trage el body-ul, se uita in san, si-mi zice: "Am dat la tzatzica. Ei... papa si ea! Ca-i e foame la tzatzica! Nu-i asa?!?"
. "T'ebuie sa-i dau si ei, nu mama? Nu???"
.
Va pup de noapte buna
! Pe maine.