Puiuti de Randunici 2008!! (65)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luny spune:

clau a avut efect ignoratul randunoiului, vezi mah, ce dragut a fost?!
mimo sa-nteleg ca tu dormi toata noaptea!
ali neata!
olgutz si mie mi se pare sexos piticul, in anumite ipostaze, ex clipul 'i belong to U'..
mimo neamtul se apropie cu descrierea de al meu sot, dar parca nu-i chiar asa..a, exclud partea cu jobul bine platit!..micul dejun nemtesc nu continea si fasole cu carnati?

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns underqueen spune:

daca va era dor de bebei foarte mici, uitati-o pe verisoara

-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida

Maria cea mai fericita mamica de bebe Tudor Stefan (26.02.2008)

POZE

POZE BOTEZ

minunea mea

asa creste strumful mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Tuchi, vrei sa fii prietena meeeaaaaaaaaaa ?

Olga mamica de Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Cam greu cu gasitul, ca s-au gasit in China! Acolo au fost detasati 2 ani jumate (lucreaza la aceeasi companie) si fiind ei numa' 10 nemti intr-o mare de chinezi si-au dat brusc seama ce frumosi si destepti sunt si s-au inamorat pe loc!!
Nu'Lunychifle calde, svaiter, oua fierte, unt , gem , cafea....cartofii am vazut ca erau la mare cinste, dar la cina!
Oricum eram in Belgia unde scrie la intrare (la iesirea din aeroport adica): WELCOME IN BELGIUM, THE COUNTRY OF FRENCH FRIES!

Simona,mamica de Teo (14 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns underqueen spune:

l-a piscat ceva pr Tudor, ca i-a aparut o pata rosie pe frunte! si nu stiu ce-a fost !

-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida

Maria cea mai fericita mamica de bebe Tudor Stefan (26.02.2008)

POZE

POZE BOTEZ

minunea mea

asa creste strumful mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Maria eu stiu! Un tantar a fost, ca si Vladut s-a trezit ieri dimineata cu doua buboaie rosii pe fata de ziceai ca are ciuma si a identificat "animalul", am tintit si l-am terminat! Acu' asteptam sa-si recapete copilu' fata umana!
PS Nu cred ca mai ajung la nunta!

Simona,mamica de Teo (14 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput

sunt un car de nervi! mi-au rupt pompa de san!!! s-a spart de la filet, incercam sa o strang, ce tampenie!! era plastic!! mor de oftica, am sanii beton,Mufa a poapat doar la unul si nu l-a golit nici p-ala, si celalalt ma cam doare, trebuie sa ma mulg cu mana! si asa sunt tot mai des in ultimul timp vad, si azi, cand m-am hotarat eu sa ma mulg, am f***t pompa!
macar beau cafea buna!

Mergi la inceput

tuchi uff, asta e, data viitoare!
tare, Mimo cu french fries la belgieni..noi pe unde am mer si se servea mic dejun nemtesc, carnatii cu fasole erau nelipsiti! in Mallorca. ne-au facut pofta niste nemti intr-o dimineata si la ora 8 asta serveam si noi, cot la cot cu ei!
Maria, scumpa foc fetita!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Am alimentat Rebecca cu fructele,mai stam cateva minute si o pun si la san, acum fosneste o broscuta!

Olgutza, Tuchi, vreau si eu prietena voastra!!!!!!

Luny, nasol cu pompa! Dar daca-l pui pe Muffy nu mai trage el din cea beton?

Maria, asa e, tantar a fost cu siguranta! Noi am patit-o la Pitesti cand intr-o dimineata era fata cu 2 buboaie pe un obraz si 2 pe celalalt. Si trec destul de greut sa sti!

POZE

POVESTEA NASTERII

mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!

Mergi la inceput

clau a adormit ca un purcelus ghiftuit si rasfatat dupa ce a supt din dreptul, el oricum papa doar un san..

Mergi la inceput