Puiuti de Randunici 2008!! (65)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ali_bia spune:

'Neata...
Ma bag si euuuu

Cuscra, , ce am eu 25 ani dar par o pustoaica de vreo 17-18, sincer chiar vreau sa par un pic mai mareee

Tuchi, Olgutzica, ma bucur ca v-ati distrat la Lenny
Baaaa... ce rau imi pare ca nu locuiesc si mai aproape de voi, inclusiv Buc. , ma simt aiurea, voi toate va intalniti si eu parca-s pe dinafara .Sincer va invidiez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Mimo, e tare Vladutu tau! Rebe acum bolboroseste ( habar n-am cum a descoperit ) si-si papa buzita de jos! Si cand o tin in brate isi baga gurita in umarul meu si scoate niste bombaneli tare dulci, e mortala, zici ca ma cearta, dar rau, nu asa...

Oricum, mi-e tare greu noaptea cand o las sa plangaceasca putin, cand merg la patut ii vad ochisorii rugatori sa o iau in brate, noaptea trecuta era sa cedez..., noroc ca s-a culcat ea la loc cand voiam sa o iau de acolo!

POZE

POVESTEA NASTERII

mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Mimo, he got the moves, ca sa zic asa ! Nu te uita la poze, ca nu ii poze ii e farmecul. Ptiu, fomeie marita cu copil acasa vorbesc tampenii . Distractie placuta la nunta!

Olga mamica de Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns underqueen spune:

neatza! va multumesc pentru urarile de ieri pentru Tudor! ieri n-am intrat pe motiv de zi intima cu husband-ul din dotare de cate ori prindeam un somnic de-al puiului mic ...deci am fost foarte ocupata

-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida

Maria cea mai fericita mamica de bebe Tudor Stefan (26.02.2008)

POZE

POZE BOTEZ

minunea mea

asa creste strumful mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Bai, am tot zis ca va povestesc si am uitat, dar ma provocati cu barbatii astia ai vostri ba pescari ba microbisti ba somnorosi....
Am zis eu ca sotul prietenei mele (neamtu' din belgia ) merita niste beri ....hai sa va explic. Dintre toti cei prezenti in casa, el era saracu' singurul care mergea la servici, se trezea devreme, etc. In aceste conditii, dimineata cand ma trezeam eu la cafea el era gata imbracat, isi bea cafeaua si citea ziarul. L-am urmarit cu coada ochiului si ce credeti: A scos rufele din uscator, le-a impaturi, le-a dus sus....apoi a completat cu apa si cafea in expresor, a scos si dus gunoiul si a plecat.A sunat de la servici sa intrebe ce sa cumpere, a venit ca o albinuta cu de toate pe acre le-a si despachetat si le-a pus la locul lor,si..... a preluat copilul. S-a jucat, l-a schimbat....asta daca nu era de plecat pe undeva.Ca daca ieseam in oras, se apuca sa incarce carucioarele, scaunele, gentile, etc...La restaurant, el tinea copilul sa pape mami,pe strada el cara copilul in marsupiu, etc. Ne-a dus peste tot sa vizitam (conform indicatiilor sotiei)in cele doua uichenduri pe care le-am petrecut la ei + o zi libera luata special pt noi, sambata si duminica lua copilul dimineata la opt si cobora cu el in living s-o lase pe mami sa se odihneasca, pregatea un mic dejun nemtesc cu painici calde pe cre le punea chiar el la cuptor (erau cumparate semi-coapte cumva), a fiert oua, a aranjat masa cu farfurii , cescute..etc.Dupa masa, strangea tot frumos si punea in masina de spalat vase....Seara, daca nu plecam nicaieri tot el facea gratar in curte, aranja si strangea masa. Apoi statea cu copilasul...Nene, eu n-am vazut asa ceva in viata mea....Cred ca e ceva gresit in educatia barbatilor romani...Eu nu l-am vazut niciodata uitandu-se la TV sau stand degeaba.Seara tarziu, dupa ce adormea bebe cobora in living si avea 2 ore numai ale lui in care stateam de vorba si bea bere....tztztztz! Este ca v-ati inverzit? Eu am zis ca ori asa e el de felul lui si bravo lui si familiei care l-a educat, ori a vrut sa-i ofere sotiei un fel de vacanta cu prietenii ca sa se simta bine ceea ce e iar f ok ori e fffffff diplomat si a vrut sa-si asigure lui si familiei lui o imagine de nota 10 ceea ce i-a reusit din plin! Dar verde am ramas oricum si ma bucur ca am avut in preajma cateva zile un astfel de exemplu pozitiv

Simona,mamica de Teo (14 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput

Am uitat sa va spun ca e un om cu facultate in germania cu masterat in state cu nuj ce cursuri la Paris, care vorbeste germana, flamanda, engleza si franceza la perfectie, are un job de raspundere, castiga o caruta de bani, etc...La noi, in Ro, astia nu misca nici degetul mic de importanti ce sunt, ca-s destepti si "tin casa" in general vorbind....asa-s ei educati!

www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Vaiiiiii Mimo, si eu m-am inverzit cand am citit de astfel de specimen!
Cum o fi posibil asa ceva? Nu credeam ca exista barbatul perfect...
Cumva, arata si bine????

POZE

POVESTEA NASTERII

mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!

Mergi la inceput

Am scris si am pierdut, scria "mesaj nou trimis"..unde l-oi fi trimis?
Deci ziceam ca nu stiu daca e vorba despre barbatul perfect, o avea si el defectele lui pe care nu le-am vazut eu cu ochiul meu critic dar am convingerea ca e o mare diferenta de educatie intre natii, asta-i tot!
Iar de aratat, arata a ...neamt! e si el pe acolo prin poze pe undeva,eu nu-s fan al genului

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

Neata!
bai, nu stiu ce am facut la concert, dar mi- intepenit juma' da gat si de spate, ca nu stiu cum ma voi prezenta la nunta diseara!
Citesc eu de juma' de ora, vad poze minunate, ma distrez si vineMimonix sa-mi povesteasca de barbatul perfect!
Si eu ziceam ca nemtii nu sunt buni!
Nu pot sa zic decat ca o invidiez pe prietena si ca o felicit pe mama domnului, ca probabil ea e responsabila!
La concert v-a zis deja Olga cum a fost, am stat atata de vorba ca ne-am povestit juma' de viata si astept cu nerabdare urmatoare intalnire, sa ne terminam de cunoscut si sa fim best friends!
acasa lucrurile au fost linistite, baietii mei s-au inteles bine, i-am gasit in viata pe amandoi, unul dormea, altul m-astepta ca n-aveam chei!
Luny, chiar imi pare rau ca n-ai venit, pentru s-a intrat pana dupa ora 8 si vremea a fost minunata si nu a fost prea aglomerat! next time voi sta cu gura pe rtine si pe mai multe dintre voi!
Cum a zis si olga, trebuie sa mai plecati de acasa, trebuie sa mai lasati si pe randunoi sa se implice si sa fie responsabili, pentru ca le va face placere si vor sti sa va aprecieze mai mult!
Cred ca am junghi si la juma' de creier, ma duc sa vad daca mai e de la Ali!

mamica de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Mimo, unde l-a gasit? Sa raspandim vorba printre eventualele doritoare .

Olga mamica de Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE

Mergi la inceput