Puiuti de Randunici 2008!! (65)
Raspunsuri - Pagina 10
Olgutzika spune:
Am uitat sa zic cat de bine arata Lenny si cat de sexi si misto era ( asta cat nu imi plac mie barbatii mici de inaltime! )!!!
Olga
mamica de
Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE
clauclau spune:
Olgutza, super, ma bucur ca v-ati distrat bine tu si Tuchi! Cred ca a fost atmosfera misto!
Neaparat trebuie repetata figura la urmatoarele concerte faine si sa mergem mai multe. Lenny nu e genul meu, de-aia n-am venit, dar la urmatoarele ma infiintez!
Sophie cum s-a comportat in lipsa ta, cu cine ai lasat-o?
POZE
POVESTEA NASTERII
mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!
mimonix spune:
Buna dimineata
O fi duminica , dar ati dormit destul 
Eu vreau sa stiu cum a fost la concert, cum au decurs ostilitatile la Ursulica , cum ati petrecut ieri la "iarba verde" cele care ati avut parte!
De cand m-am trezit ma tot uit la poze din urma si am vazut asa:
Varuna (sexi mama) si iedutul frumos, papusica de Cleme (Doamne Cleme ce facusi tu acolo
???)Ursulica mireasa (frumoasa si desteapta
) cuscra cu noua frizura (cuscra da ce tanara esti, mereu ma surprinde chestia asta! eu la varsta ta "bateam barbunca"
)Iulia cu degetelul in gura
,Andra roscatica ?
, vorbareata,cu rochita ei mumoasa foc si o mami cu gropite in obraji,Clau si familionul la Vidraru (unde este absolut superb) iar pe Rebe tot o zmotocesc eu o data odata
, am incercat sa-l vad si pe Adrian dar proasta cum sunt nu mi-am dat seama cum sa fac dupa ce deschid paginuta lui
,Sophie cea adorabila care seamana cu tati fara bentita, m-am mai zgait si la Ili o data ca tare-mi place de ea
,Cris nu-i mai da mami fetii asa des laptic ca o sa bage cura de slabire mai incolo 
eu fata ca n-am emoticon care musca, si nu in ultimul rand am vazut filmuletul trimis de Ursulica si mi-a pierit si mie pohta (vb lu Miha) de carne pentru o vreme (cat m-o tine
).Si uite asa va astet eu la vorbitor cu temele facute
si voi nimic.Ma duc sa ma mai uit mai in urma, ca inca mai caut pe Amira, pe Mihai, etc Poate cine stie, pina atunci se trezeste careva
si sper ca primul care se trezeste nu va fi Vladut![]()
Simona,mamica de Teo
(14 ani) si
Vlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
luny spune:
neata! raportam trezit la 4, 6.30 si 9!!!!!a marait ceva pe la 1,30 si pe la 7,30 dar l-am lasat in pace si a adormit in 10 min!! uraaaaaaaaaa!!
Pup insomniacele care se uitau azi-noapte la poze cu scaunul de masa!![]()

olgutza ma bucur ca v-ati destrabalat, bravo!! mersi de info, sa vedem daca mai plecam ca abia ne-am trezit..
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
mimonix spune:
Lunyma bucur ca ai dormit desi cand aud cum sarbatoriti doar doua treziri/noapte si vreo 2 maraieli ma ia cu fiori pe sira spinarii
Olgutzadaca tot vizionam poze, m-am uitat fuga sa-l vad si pe Lenny ca nu-l stiam asa sexos
dar poate n-o fi el fotogenic!
Simona,mamica de Teo
(14 ani) si
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
Olgutzika spune:
Clau, Sophie a ramas cu Radu! Si nu te gandi ca noi suntem mari fane ale lui Lenny Kravitz, e doar genul de muzica la care ciulesc urechile cand o aud si o mai fredonez din cand in cand.
Bai, va recomand tuturor sa mai faceti cate o chestie d-asta uneori! Adica sa iesiti singurele, cu prietenele, sa faceti ceva ce faceati inainte de bebici, ca prinde tare bine sufletelului. Va garantez ca si copiilor si sotilor le va prinde bine treaba asta: vor avea o mami mult mai fericita si mai relaxata, iar timpul petrecut de ei cu copii va fi de nepretuit ( si calitativ, si dpdv al experientei pe care trebuie sa o aiba si ei cu kinderii ).
Mimo, e ca am fost mama purtatoare? Ar trebui sa mai pun si eu poze mai noi...ieri am fost sa scot pe hartie cateva ( adica 502
) asa ca am descarcat tot din aparat, deci...
Olga
mamica de
Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE
clauclau spune:
Luny, bravo , a avut program bun, nu? Si rebe a papat la 2.30 si la 6.30, dar de trezit s-a trezit de inca vreo 3 ori, dar s-a culcat la loc dupa ce a plans cateva minute, am linistit-o la patut, i-am cantat putin si o lua somnicul din nou. Cert e ca a vazut ca nu o mai iau noaptea din patut si plange din ce in ce mai putin. Sper ca intr-o saptamana sa nu-si mai intrerupa somnicul, ea era invatata la san din 2 in 2 ore si acum ii este greu...
Mimo, neata!
Sti ce, Rebe nu mai canta de o perioada, are alte sunete, mie parca-mi pare rau, imi placea cantatul ei...
POZE
POVESTEA NASTERII
mimonix spune:
Eeee, cu cantatul asta am vut eu sa zic...Vladutul meu nici acum nu canta, el are alt talent, vorbeste pe nas
E bestial cum se uita in ochii mei si cu gurita strinsa scoate sunete pe nas, pufaie asa si ii rad ochii! Si mai nou, de cand baga degetul in gura a inceput sa scoata sunete si pe gura, ca numai asa stie el sa tina gura deschisa, cu cric
Si se mira si el cand se aude
Dar cand plange (adica se vaita el acolo ca nu plange cu lacrimi) zice meme,ene,da adica are vocabular nu gluma!
Olgutzalasa mami ca faci tu si un baietel ca tine , Sophie e cadoul pentru tati!
Simona,mamica de Teo
(14 ani) si
poze
clauclau spune:
Stiti ce-a facut omu meu ieri dupa ce-a venit de la peste??? A dormit ( Ursuleata, vezi?) pana aseara la 20, am iesit afara cu Rebe, am venit inapoi si el tot dormea. Apoi l-am ignorat toata seara, n-am vorbit deloc, iar dimineata nu stia cum sa se mai dea pe langa mine. A venit si mi-a facut masaj cu crema pe tot corpul, desi i-am zis ca nu vreau, el a insistat, cica sa ma relaxeze. Si cand a plecat putin mai devreme ( ca are ceva de rezolvat ) mi-a zis ca ma iubeste!!!
Hmmmm...
POZE
POVESTEA NASTERII
mimonix spune:
Ma duc sa strang pe aici un pic ca m-am destrabalat destul ...dupa-amiaza mergem la o nunta (eu si teo) iar baiatul ramane cu bunicul cateva ore.Asta pentru ca nu e departe, restaurantul e in cartier si daca e ceva vin repede acasa.Sper sa ma mai incapa ceva de imbracat...am uitat sa va spun ca de ieri am inceput regimul si mi-e o foame de mor!Scoateti marjoretele pentru sustinere....Sper sa nu dispar si eu ca celelalte Montignace care se pare ca nu mai au destula vlaga sa si scrie ![]()
.Na, ca v-am zis-o!
Simona,mamica de Teo
(14 ani) si
poze