cazare in Paris
Raspunsuri - Pagina 5
grati.ela spune:
50E e pt curatenie iar garantia este returnata in cont in 2 sapt de la predarea apt (de fapt 201E am primit pe loc pt ca noi am virat anticipat doar 99E). vezi insa ca proprietarul are si un studio in care cred ca incap 5 pers si te duce sub 100E.
mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)
http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/
buli spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Fomalhauti Sa fiu mai explicita...As vrea sa nu platesc mai mult de 100 euro pe noapte si as fi foarte multumita daca as "scapa" cu mai putin.... Si vreau baie si o statie de metrou aproape (zona 1). |
in cazul vostru cea mai buna solutie e sa inchiriati un apartament.
ori unul cu un dormitor si camera de zi cu canapea extensibila, ori unul cu doua dormitoare, cum va aranjeaza. va fi mult mai ifetin decit la hotel..
daca totusi vrei hotel cu mai multi in camera cauta "hostel in paris" astea sint de regula cele cu mai multe paturi.
uite http://www.hostelworld.com/hostels/Paris
www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@
Marox spune:
Am gasit pe link-ul dat de Buli un hostel la care au stat niste prieteni acum 8 ani. Se numeste Hostel Blue Planet si e foarte bine situat, linga Gare de Lyon. Insa ei au fost foarte dezamagiti, era zgomotos si murdar. Din cite am citit comentariile pe site, nu s-a schimbat prea mult. De evitat!
Asa, ca hoteluri mai ieftine, in afara de Etap Hotel, la care ati putea lua 2 camere pt 100 euro (sau pe-acolo), nu vad. Hotelurile Etap e drept ca nu sint in centru, ci situate pe la Porte de..., insa cu metroul se ajunge repede unde vrei.
In rest, recomand si eu, pentru cazul vostru, inchirierea unui apartament
Fomalhauti spune:
Am studiat link-urile....
Probabil voi incerca pana la urma apartamentul desi mi se pare prea frumos sa fie adevarat...
Va scriu cum a fost....peste 6 luni (sper...)
buli spune:
ba da, varianta cu apart. e buna rau - eu am gasit unul pt martie la un pret absolut incredibil (drept e ca mi l-a cautat o prietena de acolo)
dar chiar si pe net tot poti gasi la preturi bune
uita-te pe aici
www.holidayflat.fr
Fomalhauti spune:
Ai citit conditiile? Trebuie sa faci curat la sfarsit, inclusiv sa speli frigiderul si masina de spalat vase....Si nu-ti dau nici hartie igenica...Parca nu vreau chiar asa...Nu vreau hotel de n stele, dar nici sa spal frigiderul....
Oricum, ma mai orientez....Mai am muuuuuult. Vreau sa plec in iulie. Sau in august....
buli spune:
sau poti plati menajul de la sfirsit si nu cureti nimic
anca.b spune:
salut
eu am stat la hotel etap - porte de vincennes...e f aproape de metrou (M1-cel mai curat si mai modern) care te duce la aproape toate obiectivele turistice...plus bois de vincennes..super parc la 5 minute de mers pe jos.
am mers cu masina si a fost simplu de gasit.....
sincer, daca ar fi sa mai merg as alege acelasi hotel. am fost multumita.
Anca si Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii
savarina spune:
Anca.b da-ne mai multe detalii te rog, se poate rezerva de pe net , cat costa camera?
merci
gabryelle spune:
Eu am avut turisti cazati la Blackstone Opera 3*...au venit mai mult decat incantati,,,si nici nu a fost scump hotelul