cazare in Paris
Raspunsuri - Pagina 4
Ana68 spune:
Multumesc frumos fetelor pentru informatii.Sunt retinute si vor fi studiate cu mare atentie!
Sa aveti week end super!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
ada2021 spune:
Grati.ela,pozele de pe site sunt din apartament sau studio? Ma intereseaza daca se platesc si alte taxe(garantie ,taxe de curatenie,etc).Pretul cum il pot afla?(ma intereseaza 5 nopti).
grati.ela spune:
pozele sunt din apt dar poti cere sa-ti trimita poze din studio. Sunt ok proprietarii (Thomas e tinerel iar tatal lui, medic pediatru e un om serios si extrem de amabil). Am platit curatenia finala 50E si garantie 300E (din care 200E ne-a returnat la plecare si 100E ni-i vireaza saptamana asta pe card). Pretul e pe site. Pt studio vine 65E/zi deci 325E/5 zile.
mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)
http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/
clio spune:
Gratiela, de papat pe unde ati papat? Ma rog, ma intereseaza mai mult pentru copii...Sau ai pregatit tu?
Nicoleta si Alexia (21 aprilie 2005)
grati.ela spune:
am mancat mai mult in camera...avand absolut tot ce trebuie pt gatit (ustensile) am gatit chestii rapide (ciorbite, paste, omleta, salate, gratar). Ne-am facut aprovizionarea de la supermarketuri din zona (Francprix si Monoprix)la preturi decente. Cu 30E pe zi mancam toti 5 (fructe la greu si seara si un vinisor). Ziua cand bantuiam mai mancam si de la restaurante arabesti (noi suntem fan mancare arabeasca).
mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)
http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/
Iael spune:
In Paris sunt foarte multe hoteluri la care poti gasi camere la pret bun .
Personal as prefera un hotel , nu trebuie sa lasi garantie , sa platesti separat curatenie s.a.m.d.
Fomalhauti spune:
Am "dezgropat" acest subiect fiindca as vrea sa stau la vara cateva zile in Paris.
Problema: suntem 5 suflete (care calatoresc...). Am cautat o camera la hotel, dar cele in care incap atatea persoane (de fapt, 4) sunt foarte scumpe. Cred ca am mai auzit de hoteluri "de tineret" cu mai multe paturi in camera, dar nu gasesc. Stie cineva? As vrea sa fie insa in zona 1 de metrou, mi se pare ca altfel consum o gramada de timp si bani pe drumuri. Gresesc?
M-am mai gandit la doua camere la un hotel ieftin...
M-am uitat si aici, la ofertele de apartamente. Nu stiu, poate am avut eu prea mult contact cu turismul romanesc, dar....am o senzatie de "costuri ascunse". Chiar si aici scrie, pentru apartamentul acela care pare avantajos, de un plus de 50 euro, plus "garantie"....Cum e? Cand primesti efectiv garantia inapoi si in ce conditii nu o mai primesti?
Fomalhauti spune:
Sa fiu mai explicita...As vrea sa nu platesc mai mult de 100 euro pe noapte si as fi foarte multumita daca as "scapa" cu mai putin....
Si vreau baie si o statie de metrou aproape (zona 1).