cum devine inaccesibila adresa de mail?

cum devine inaccesibila adresa de mail? | Autor: cici

Link direct la acest mesaj

Nu ma pricep la termeni tehnici dar am sa incerc sa ma fac inteleasa:
Dc o pers are o adresa de mail de cca 5 ani,adresa deschisa zilnic,exista posibilitatea ca la un moment dar sa nu mai poate fi accesata?pe motiv ca a mai utilizat altcineva mail-ul in acelasi timp?
Vb despre cazul in care EL a cerut adresa de mail a iubitei si parola ,iar cand rolurile s-au inversat ,El brusc nu a mai putut accesa mail-ul, dar chiar s-a hotarat sa scrie la Yahoo sa i le stearga .Mie mi se pare o minciuna ba chiar prosteala pe fatza ,dar ...poate nu stiu eu cum e treaba?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinaene spune:

vrei sa spui ca dupa ce el i-a dat ei parola de la e-mail nu a mai putut accesa casuta sa de e-mail? pai e posibil sa ii fi schimbat cineva parola. nu cred ca se poate sa i se restrictioneze accesul la e-mail pentru ca foloseste si o alta persoana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

n-am intels ce roluri s-au inversat

insa ... la yahoo exista o posibilitate sa-ti recapeti parola pierduta, daca ai bifat o intrebare de control atunci cind ai facut contul.
e optiune pur si simplu - mi-am uitat parola. urmezi pasii ceruti, ei iti dau alta parola si o schimbi iarasi tu dupa plac.

www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cici spune:

Deci,el zice ca ii apare un mesaj cum ca, nu mai poate accesa mail-ul deoarece a mai fost utilizata de altcineva(deci acesta ar fi un mesaj primit de el de la Yahoo.
Ea n-a stiut niciodata si n-a accesat mail-ul lui. Adica ,e posibil ca vreodata sa nu mai putem accesa mail-ul nostru ,atata vreme cat nimeni nu ne stie parola?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arima spune:

n-o stie nimeni, dar poate fi aflata. sunt indivizi care se ocupa cu spargerea parolelor(cred ca m-am exprimat bine sau ca macar m-am facut inteleasa).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriella1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui cici

Nu ma pricep la termeni tehnici dar am sa incerc sa ma fac inteleasa:
Dc o pers are o adresa de mail de cca 5 ani,adresa deschisa zilnic,exista posibilitatea ca la un moment dar sa nu mai poate fi accesata?pe motiv ca a mai utilizat altcineva mail-ul in acelasi timp?
Vb despre cazul in care EL a cerut adresa de mail a iubitei si parola ,iar cand rolurile s-au inversat ,El brusc nu a mai putut accesa mail-ul, dar chiar s-a hotarat sa scrie la Yahoo sa i le stearga .Mie mi se pare o minciuna ba chiar prosteala pe fatza ,dar ...poate nu stiu eu cum e treaba?

casuta cu pitici

[b]Cici,[/bin momentul in care cineva se logheaza pe mail-ul tau,SI TU esti DEJA logat, automat ,serverul de la yahoo te deconecteaza de pe mail,pe tine cel logat anterior.
Faza cu scrisul la yahoo e prosteala pe fatza!
Faptul ca nu a mai putut accesa mail-ul -i s-a schimbat parola.E atat de simplu s-o faci!
Nu trebuie hackeri sau nu stiu ce minte lumina, si un pusti de 7 ani o poate schimba fara mare bataie de cap.
Mail-ul exista in continuare,dar cu alta parola ,si este folosit de cel cxare a introdus noua parola.Necunscand tu noua parola nu-l poti accesa si nici schimba cu o alta parola.

Gabriela

"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cici spune:

Asa e Gabriela, asta e raspunsul pe care-l asteptam, acum pot sa-i arat si prietenei mele ca e trasa pe sfoara---- am vrut sa mai primesc o opinie sau o parere pertinenta

Mergi la inceput