Shoppaholicele Redouto-masochiste (111)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bratu Monica spune:

Ma bucur sa aud ca vin coletele.si vad ca se mareste efectivul,iar un lucru bun.
deci bun venit "noilor venite" si multe,multe colate de maine incolo.joi sper sa reusesc sa plec in concediu pana la urma ,deci pana joi ma infiintez zilnic la posta...poate,poate.
frumoase hainutele pe care le-ati primit,sa le purtati sanatoase.
o seara buna tuturor!

Monikka

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

ce ma enerveaza astia ca au scos pozele din SUIVI si nu mai pot vedea ce am comandat; chiar nu-mi mai aduc aminte ce-am luat si dupa dscriere mi-e lene sa caut...

, mamica de David (24.04.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bratu Monica spune:

A luat cineva astea?
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=9547967&SizeCode=00160&Quantity=1&PersText=&ItemId=18&Mode=Update&Single=true&ksource=-1
cum sunt?
acum sunt culorile?sunt vii ca in poza sau sterse?
Multumesc anticipat!

Monikka

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

neata!

va doresc multe colete pe ziua de azi!

, mamica de David (24.04.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

Buna dimineata! Hai comanda mea din 11, vinooooo!

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

niatsa fetelor

ce inseamna :

Me commandes sont EN COURS DE PREPARATION ??
ca nu au plecat inca de la ei?

o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Graviduta spune:

quote:
citat din mesajul lui aissa
http://www.laredoute.fr/vente-t-shirt-manches-longues.aspx?productid=324096049&documentid=555908&categoryid=0&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16&prodcolor=1

Cris, bine ca ai pus linkul asta, ca am comandat-o si eu si nu tineam minte sa o fi primit. Acum am verificat si asa e, se pare ca mai am o comanda din 2 iulie care nu a venit, desi am primit-o deja pe cea din 3. O sa ma duc la posta, o fi venit scrisoare.

www.laredoute.fr/vente-poncho-a-capuche-okaou.aspx?productid=324104012&documentid=346108&categoryid=0&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16&prodcolor=1" target="_blank">Poncho asta cum e?

Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

a venit in sfarsit comanda din 30, cea pe care o dadusem... intarziata... pierduta prin vreun colt de posta...

a venit fara factura (si tantile de la posta au zis ca e prima data...) si... a venit de la bucuresti e prima data cand vad pe colet eticheta cu cod de bare de bucuresti, "aviz import", ceva de genul asta... expediata din franta pe 9.07, intrata in ro in 24.07.

am cantarit-o, deschis-o, verificat-o, pare sa fie totul ok. ramane sa vad dupa-amiaza.

am o zi infernala la birou see you! don't forget me!

Marc 1+ si Ianis 3+

Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113084" target="_blank">Nasterea lui Marc

Mananc deci slabesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

cleo citeste ghidul de pe prima pagina. E acolo si raspunsul a intrebarea ta.

Am primit pe mail un cod f misto: 69507 - 30/59 si FDP 0, valabil pe colectia A/H 2008. Poate merge si la voi.

Mergi la inceput