Shoppaholicele Redouto-masochiste (111)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Aghata spune:

Sunt redoutista cu state vechi...va citesc din umbra, dar nu ma prea omor cu scrisul
Am intrat totusi ca sa va spun ca tocmai m-a sunat tanti de la posta ca sa-mi spuna ca mi-a venit un mare colet. Cel de pe 1 iulie!

Nu va pierdeti speranta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gama spune:

diana, din ce data era comanda ????de la inceputul lui iulie????mi se pare ca a plecat cam repede inapoi in conditiile in care noi asteptam mai multe colete din 2

& Matei(2aug04)& Alexandra(26nov07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANKA-iasi spune:

nu vreau neaparat aspiratorul,mai ales ca ce pregatisem eu in cos pt comanda s-a epuizat,dar ma atragea taaaaaaaare faptul ca nu are sacii aia enervanti,ii urasc de-a dreptul
mai am putin si termin cu "menajul" si fug la posta,asa de control...macar sa le enervez cu prezenta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca_u spune:

quote:
citat din mesajul lui ANKA-iasi

nu vreau neaparat aspiratorul,mai ales ca ce pregatisem eu in cos pt comanda s-a epuizat,dar ma atragea taaaaaaaare faptul ca nu are sacii aia enervanti,ii urasc de-a dreptul
mai am putin si termin cu "menajul" si fug la posta,asa de control...macar sa le enervez cu prezenta

la mine tr sa ajunga aspiratorul dar inca nu l-am primit si nu am avut ce sa va scriu. cand o sa-l vad va povestesc

Raluca cu www.totsites.com/tot/adinaungureanu" target="_blank">Adina Andreea (12 nov 2006)

Copiii sunt cei care ne arata încotro merge lumea, fiindca pentru asta au venit aici, ca sa faca lumea sa mearga mai departe.

Mergi la inceput

anka, si eu am ac.parere despre aspirator, la urma urmei la 50 euro pret intreg, in Fr.nu are cum sa fie printre cele bune, eu mi-am blocat contul din cauza simularii comenzii cu acel cod......Mai rau te amagesti ca ai aspirator, am cump aici unul f bun, samsung, de mare putere, si ce e bine ca are pe tija un recipient unde se strange marea maj.a mizeriei in sac ajungand doar praful fin,si nu trebuie sa-l golesti decat la cateva luni.Sistem bun!!!!Sac reutilizabil, pret cam 2 mil.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stancutza spune:

quote:
citat din mesajul lui ana_gabriela

Buna,
Desi sunt destul de noua ca "redoutista" (am dat doar 3 comenzi pana acum, sosite toate) va scriu sa va spun ca am primit eu colet din 3 iulie. Sunt din Bucuresti, posta e cea de la Piata Sudului. Am fost sambata pe la posta, desi nu aveam aviz, si coletul era venit de vineri seara. Probabil astazi primesc si aviz :) . Doamna de la posta foarte draguta, m-a intrebat doar numele, si mi-a confirmat ca am colet. Eu zic ca mai sunt sanse pentru cele care asteapta colete nesosite. Aseara am mai dat o comanda, pana acum am primit totul la timp si nu a fost dezamagita nici de produse. O fi norocul incepatorului.

Gabi

Aaaa ia sa le fac si eu o vizita, tot de posta aia apartin si eu. La ultima mea comanda, am ridicat-o dupa o luna pt ca nu am avut aviz, si cand a venit in cele din urma era de fapt un re-re-re-aviz, iar coletul meu zacea acolo de nu stiu cand! A fost prima oara cand nu am primit avizul in mod normal. O sa ma duc si eu fara aviz de data asta. Eu astept colet din 1 iulie.

Stancutza, de Sofia Elena - 21.01.2008

Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANKA-iasi spune:

mda,de fapt eu am unul cu saci de unica folosinta,deci nu e mare chin,dar nu imi place........si ma gandeam sa profit fiindca mie imi merge codul pe 2 conturi...poate mai apare vreun cod mai interesant
poate mi-oi lua si eu boite a bijoux,mai am 2 dar ...eu cred ca e frumoasa de cadou...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

hello,

poate par nesimtita da io am sunat la posta sa intreb de coletul meu din 18 iulie, da ati citit bine, 18 iulie!
ca la mine au ajuns mereu in termen si nu vreau sa-mi trimita coletele inapoi in FR, ca astept vreo 4 da cel mai vechi e din 18 iulie.

n-a ajuns nik inca...

, mamica de David (24.04.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_boy spune:

Va salut fetelor. Astept si eu o comanda de la LR din 15.07. Sa nu ma grabesc nu-i asa?
Am primit si eu un cod, daca puteti sa ma lamuriti si pe mine . Oferta este asa. 20 euro offerts + des 55 euro d'acchats livration gratuite . Eu am impresia din ce am citit la voi ca aceasta reducere se aplica doar la preturile verzi si rosii adica din noua colectie. Eu mai am in cos niste produse de comandat dar sunt de la les aubaines..am incercat codul si nu merge. Asa ca daca are cineva idee la ce e bun si are nevoie ..spuneti

30

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev284pb_.png[/img][/url]

Mergi la inceput

ella...................esti doar o optimista incurabila.
Eu as suna dar e muuulta activitate la ac.o.p.si dupa aia cand ma prinde acolo .......Nici eu nu am mare incredere in ac.avize,mia bine mergi zilnic pana te invatza si ii sar in ochi coletele fara sa vrea!!

Mergi la inceput