Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (8)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Simonixmisto vacuta, mai dati idei fetelor, ca noi stam toata ziua de vorba.
Nu-i place lui Mircea singurel deloc. Azi lucreaza al meu pana tarziu, dar maine mergem in cautare de jucarioare, neaparat.
Cat despre lapte....ofof ce bine trebuie sa fie...

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE MIRCEA
ALBUMELE MELE

BURTICA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Laura, sunt super sandalutele bej, imi plac rau!

Am fost si eu afara cu piticul, in marsupiu. M-am dus in parculet si am stat pe banca, desi este mic se cam simt 5kg purtate in spate. El a dormit bustean, chiar inainte sa apuc sa ies din bloc cu el, cred ca-i place leganatul. Am stat afara, ne-am intors, el tot doarme, l-am lasat pe pat cu tot cu marsupiu, l-am desfacut si doarme pe el.

Lori, m-am tot uitat dupa tine, tu pe la ce ora iesi la plimbare? Am avut o ezitare sa te sun, sa nu te deranjez cumva.

Nu in ultimul rand, Alysh, la multi ani fericiti! Ce cadou mai minunat poate fi decat sa te simti implinita si fericita de ziua ta? Asa sa te simti in toti anii de acum incolo!

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05) si puiul mic Raducu(06.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Gabitza, mie mi-a fost cam teama cu marsupiul. cred ca il las sa faca 4 luni.
Ma bucur ca-ti plac sandalutele...

POZE MIRCEA
ALBUMELE MELE

BURTICA

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Getutza81 spune:

Alish, la multi ani fericiti, toata sanatatea si fericirea din lume iti doresc !!!

===============

Geta mami de Bogdan Silviu

Povestea nasterii lui Bogdanel - Micuta mea minune mare !
Micuta mea minune mare !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonix spune:

Vai ce dulce e puiul de Getutza !!! Si asta mi-a adus aminte ca am si eu nevoie sa ii schimb caditza piticului meu - are o cadita cam mica, de 65 de cm - si el e f agitat, nu va zic ca sare din cada .... Ma gandeam sa ii iau una cu suport incorporat, cum vad ca are Getutza - ce parere aveti? Vad ca si bebe Bogdan-Silviu e agitzila dar sta ca un pasha la baitza

Simona cu Robertzel baietzel frumos

Cum a venit Robertzel in viata noastra

Poze cu noi toti si Poze cu bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

quote:
citat din mesajul lui Reallaura

Am venit si noi de afara.
s-a facut cald si frumos, slava Domnului! ca nu mai am chef sa stau in casa dimineata.

Cleo de la Leonardo nu merita sa iei. Mi-am luat si anul asta si anul trecut si la 3 purtari sunt gata rupte.
Eu mi-am luat ieri de la Musette, redus de la 3 la 2 sute de lei sandalute, avea 40 si bej si alb. Vezi AICI.
EU zic ca merita banii, decat sa dai pe 3 perechi de la Leonardo.

POZE MIRCEA
ALBUMELE MELE

BURTICA

citez: Am venit si noi de afara.
s-a facut cald si frumos, slava Domnului! ca nu mai am chef sa stau in casa dimineata.

De incaltsat, de mai mult de 1 an nu mi-am mai luat de la leonardo, probabil au stricat calitatea, ca acu ceva timp gaseam sandale de piele moi si comode. Imi plac mult ale tale, deci o sa tin minte: merg in Mall. Dar in weekend, ca iar pleaca tati in delegatie.
Ne facem de cap

Simonix, asha face fiica mea mereu. Pleosc pleosc noaptea, din gura.
Si cand nu mai suport (de durere de sani, nu de zgomot) ii bag o tsatsa in gura. Papa ea, doamre in continuare, si cand e satula, doarme in continuare cu tsatsa in gura. Imi salvez tsatsa, si o pun in pat, fata doarme fara pleosc pleosc 1-2 ore. Dupa aia iar zgomote, din ce in ce mai des si mai tare...si o luam de la capat. De ex: asta noapte la 1 20 si la 4 si 5si la 6 si ceva.
Despre pusee.... mama lor.
Despre san: mulge atat cat sa scapi de nodulii durerosi, nu mai mulge tot. Alta idee nu am. Eventual teleporteaza la alte fete?

Getutza, moaaama ce scump ti-e flacaul!! si cuminte! si serios! cred ca toti copiii dau din aripioare in baie. E aproape ca in burtica- doar cu open space.

o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Getutza81 spune:

Eu de vanita nu mai sunt incantata, ca nu are el loc acolo sa se desfasoare cum ar vrea, as vrea sai iau ceva fara suport... sa aibe loc...multumim de aprecieri, dar si ai vostrii sunt la fel de dulci !!

===============

Geta mami de Bogdan Silviu

Povestea nasterii lui Bogdanel - Micuta mea minune mare !
Micuta mea minune mare !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns socrate spune:

Buna fetelor, la multi ani Alysh!

Ne-am intors de la tzara ieri. Se pare ca
DE o saptamana, adica de la botez zici ca l-au schimbat...in ceva mai rau.
Tzipa, urla, plange si mai noi se trezeste noapte la 2-3 tocmai cand se obisnuise sa se trezeasca la 5.

A tras aseara o tura de urlete de m-am speriat. Azi vad ca e mai bine. Noi suntem varza, terminati.

Diseara ma duc la farmacie sa iau Debridat ca poate il mai ajuta la stomacel. dimineata facem gimnastica ca sa elimine gazele altfel plange cat il tin plamanii.

Daca mai aveti postarea cu puseele de crestere, mai puneti odata informatia, ca nu imi dau seama ce poate fi.

Sebastian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Simonix, e foarte buna cadita cu suport incorporat, asa ca a getutei am si eu, se poate folosi pina pe la un an si dupa. Cand nu mai incape in partea aia cu suport, poate sta in fundulet in partea cealalta.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05) si puiul mic Raducu(06.06.2008)

Mergi la inceput