Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (8)
Raspunsuri - Pagina 10
simonacip spune:
Cleo, da, si mie mi s-a marit chiar piciorul. Tot 39 aveam, acum am 40
Totusi sandalutele le-am luat 39, ca n-aveau 40..
Leonardo m-a dezamagit tare rau in ultima vreme. Sunt reduceri si acolo, dar sunt de proasta calitate. Ultima pereche de balerini de acolo, am dat vreo 7 sute pe ei, s-au rupt in 3 sapt...PAi asa, mai bine imi iau la 1800, reduse cu 30% de la Otter si stiu ca ma tin o vara, poate 2..Sandalutele sunt de zi cu zi, fara toc, sunt mai comode, uite-le aici
Simona, mami de baieti 
David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
cleo78 spune:
quote:
citat din mesajul lui simonacip
Cleo, da, si mie mi s-a marit chiar piciorul. Tot 39 aveam, acum am 40Totusi sandalutele le-am luat 39, ca n-aveau 40..
Leonardo m-a dezamagit tare rau in ultima vreme. Sunt reduceri si acolo, dar sunt de proasta calitate. Ultima pereche de balerini de acolo, am dat vreo 7 sute pe ei, s-au rupt in 3 sapt...PAi asa, mai bine imi iau la 1800, reduse cu 30% de la Otter si stiu ca ma tin o vara, poate 2..Sandalutele sunt de zi cu zi, fara toc, sunt mai comode, uite-le aici
Simona, mami de baieti
David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)
sunt superbe! sa le porti sanatoasa pana toceshti parcurile
Neaparat tre sa bag si io o shopping-careala
o
potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii
simonacip spune:
Cleo, sunt multe dragutze la Otter, poate iti gasesti ceva sa-ti placa, acum nu stiu exact ce vrei, 2-3 magazine mai incolo d eOtter sunt si sandale de ocazie, dintr-alea cu pietre, etc..Tu vrei pt nunta? Vezi, nu ne fenta cu rochita, vrem sa vedem modelul!!
Simona, mami de baieti 
David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)
cleo78 spune:
quote:
Cleo, sunt multe dragutze la Otter, poate iti gasesti ceva sa-ti placa, acum nu stiu exact ce vrei, 2-3 magazine mai incolo d eOtter sunt si sandale de ocazie, dintr-alea cu pietre, etc..Tu vrei pt nunta? Vezi, nu ne fenta cu rochita, vrem sa vedem modelul!!
Simona, mami de baieti
David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)
pai de ocazie dar de zi. Iar cu pietre...mai putin, ca nu imi prea plac, nici alea din asfalt, doar pietrele de pe munte
Si cu rochitsa, pana la urma va fi f. simpla, 2 straturi de voal, o funda, o floare, las la imaginatia Danutsei (si are !!), si deasupra o bluza in genul www.agnestoma.ro/" target="_blank">asta . Acu, sa videm cum iese, ca sunt muult mai mare ca tipa de pe pajina de start a site-ului. Oricum, ideea e sa le mai pot purta si altadata.
o
povestea nashterii
simonacip spune:
Cleo e superba rochita!!!!

desi ti-am spus, voiam un decolteu de la tine...Cu sutien, de ce nu?
Dar imi place e simpla si delicata.
Simona, mami de baieti 
David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)
cleo78 spune:
quote:
Cleo e superba rochita!!!!desi ti-am spus, voiam un decolteu de la tine...Cu sutien, de ce nu?
Dar imi place e simpla si delicata.
Simona, mami de baieti
David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)
io am un fix. Nu decolteu in biserica. Ti-am zis ca sunt de la tsara!
si rochitsa dedesuptr va fi cu bretele, si sutien normal. Ca sa am de ce lipi absorbantele de san
o
povestea nashterii
cleo78 spune:
numai noi stam aici ?
hai afara la impins caruts!
ma cam intriga norii astia... nu stiu ce sa zic. Daca se sparg..ies. C oricum am de shopping-carit un dovlecel, o rata, o placa de sunet ![]()
o
soarele din viatsa noastra
mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii
gabitzam spune:
quote:
citat din mesajul lui Magnetism79
PT GABITZAM TU CUM FACI CU BEBELUL DACA ITI CERE TITZI CAND ESTI PLECATA CU EL?TE intreb Gabitza ca tu ai mai multa exp fiind la al doilea copilas, sarumana de raspuns anticipat.
Draga mea, eu caut un loc sa stau jos si bag tzitzi la baiat, asta fac. Asa am facut si ieri in Cismigiu. Daca e masina pe aproape stau in masina. Ma imbrac cu chestii care se pot ridica/deschide usor, deci nu cu rochie. N-am facut drumuri mai lungi pina acum, in general ii dau sa manance inainte de plecare.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
simonacip spune:
PS...da, e ok cu bretelutze si sutien normal...Cleo, ma duc sa ma pregatesc si eu de iesit..la impins carutul, si eu am o factura la cablu d eplatit
hai sa iesim, acum...poate avem si noroc sa nu ne ploua..
PS...da, lasa ca esti foarte ok fara decolteu in biserica, o sa fii super, abia astept sa te vad echipata
Simona, mami de baieti 
David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)
cleo78 spune:
quote:
PS...da, e ok cu bretelutze si sutien normal...Cleo, ma duc sa ma pregatesc si eu de iesit..la impins carutul, si eu am o factura la cablu d eplatit
hai sa iesim, acum...poate avem si noroc sa nu ne ploua..
PS...da, lasa ca esti foarte ok fara decolteu in biserica, o sa fii super, abia astept sa te vad echipata
Simona, mami de baieti
David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)
AMR 1 luna.
Si tot nu stiu ce sa luam la nashi cadou
o
povestea nashterii