Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (77)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stoisor spune:

o pai cercelata Sara a avut 2 zile bunicele in ce priveste papa,a lins fructe a lins legume dar a facut nazuri la lapte ca de....in rest ok

Sara Ioana 15.02.2008

" target="_blank">POZE SARITA DE LA 3-6 LUNI
POZE CU BEBELUSA SARA 0-3 LUNI
ALBUM ZUZE
ASA A INTRAT SARA IN VIATA NOASTRA
NUNTA MAMI SI TATI
PRIMA MEA ZI DIN VIATA SI BOTEZ SARA IOANA
POZE SPECIALE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LaLa_20 spune:

Hei cum sa fi nimeni?!Am postat in acelasi timp!!!
pt sara papacioasa de fructe si legume si mofturoasa la laptic,Bibi e exact opusul

Cea mai optimista mamica!
Laura de Bianca Mihaela(15.12.2007)
Povestea nasterii
Printesa mea
Bibi se face mare

In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!

URGENT!!!SILVIU ARE NEVOIE DE NOI CA SA TRAIASCA!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Ciao fetelor,

LalaD, merci de pomtul cu Calgel; incerc in seara asta.

Helene, eu cu ulei rafinat am inceput si vad ca nu comenteaza. O sa-i iau extravirgin de masline, cred ca-i mai bun.. zic eu

Afara e o vreme de kko; deci parc pe ziua de azi PAS

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CameliaH spune:

Sunt si eu. Pup cercelata su mofturoasa.

Mai feteleor copiii vostri de cate ori pe zi fac caca?
Ca al meu ma aduce la sapa de lemn la cati pampersi consuma. Si acum si-a revenit nu a mai facut moale. (I-am dat acu doua zile piersica+mar de la borcan si s-a cacalit rau, dar i-am dat repede smecta si regim si i-a trecut). E drept ca mananca fructe 120/130 de grame+cereale pentru consistenta si satietate, alpte nu mai bea dupa masa de fructe, iar la pranz mananca chiar mai mult piure de legume, sa zic in jur de 130-150 g. La 17/18 are doar lapte de la titi. Si face domnule la cacalica de m-a spart. Are un tranzit ceva de speriat.

Si mai am o problema, la somnul de la pranz cel de la 14/15 doarme o ora maxim si se trezeste. Daca sutn langa el si ii dau tutu sau il mangai putin adoarme la loc si doarme bine pana pe la 17, 17.30. Cum sa fac sa doarma snur intervalul asta? NU de alta dar de regula ma culc si eu cu el si doar ce adorm si ma trezesc, sunt mai chiauna decat daca nu as fi dormit deloc.

Mergi la inceput

de cateva zile i bag cereale in fructe si se pare ca i place mai mult asa sau branzica de vaci dar o cumpar nu o fac eu ,am gasit una chiar buna ,cat despre legume acuma ce sa zic sunt zile cand ajunge 100 gr sau zile cand papa paste 250 gr de ma speriu iar in rest cand e slabut mai baga si lapte cand trece de 250 gr nu mai vrea decat putintel,30 ml cam asa ,dar se pare ca i plac legumele si am inceput sa i pun in pireul de legume unt ,unt normal ,am lasat-o balta cu uleiul de masline ca se pare ca nu i pica bine si i pun si un strop de sare tot de vreo sapt dar i pun la fiert in toata compozitia ,practic nici nu o simt la sf in pireul ei

dormitul noaptea e tot probleme ,rar cand nu face prezenta in cateo noapte de cate 4 sau 5 ori dar m-am obisnuit asta este

cam asta e Sara care deja sa trezit si face galagie ,vrea afara ,ea nu stie ca ploua cu galeata

Sara Ioana 15.02.2008

ALBUM ZUZE
NUNTA MAMI SI TATI
POZE SPECIALE

Mergi la inceput

camelia asa face si Sara la nani ,daca stau langa ea doarme si 3 ore daca nu in max o ora e treaza fata,nici nu ma gandesc sa adorm ca mai rau imi fac ,bine stand langa ea se intampla sa adorm .......si vb ta e mai rau asa ,nu stiu ce solutie sa iti spun ca si noi avem pr asta

Sara Ioana 15.02.2008

ALBUM ZUZE
NUNTA MAMI SI TATI
POZE SPECIALE

Mergi la inceput
Mergi la inceput

cat despre kk ,Sara e pe formula si dintotdeauna a facut max 3 scaune in 24 ore si acum e la fel ,de regula 2 doar,acum daca e alaptat nu stiu ce sa spun,stiu ca e mai mult dar nu stiu cu cat ,stiu fetele sigur

Sara Ioana 15.02.2008

ALBUM ZUZE
NUNTA MAMI SI TATI
POZE SPECIALE

Mergi la inceput
Mergi la inceput