Gradinita Joe Kindergarten - sect 3 - stie cineva?

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns valy_p spune:

Buna,

Sunt si eu o mamica foarte ingrijorata de ceea ce se intampla la aceasta gradinita. Pana acum nu observasem nimic suspect sau dubios dar poate nici nu am fost atenta. Dar joia trecuta, dimineata cand mi-am adus copilul, se facea repetitie pentru serbare (in living) si educatoarea lor tipa la copii ca in mahala - cred ca este vorba despre aceiasi persoana despre care s-a tot scris pe acest forum: slaba si cu ochelari cu rama neagra - copiii erau marisori, cred ca de la grupele mari.

Daca acolo in living in vazut tuturor se intampla acest lucru, nici nu vreau sa-mi imaginez ce se intampla in clasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mina spune:

Interesant cati parinti de copii de la gradinita Joe citesc constant acest forum...fara a avea un id...si tocmai acum isi fac id-uri unul dupa celalalt....

Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorana spune:

citat din mesajul lui mina

Interesant cati parinti de copii de la gradinita Joe citesc constant acest forum...fara a avea un id...si tocmai acum isi fac id-uri unul dupa celalalt....

Mina si

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului

Mergi la inceput

Revin: ciudat totusi ca in vara, cand am cerut detalii despre gradinita, nu erau prea multi sa ma sfatuiasca..... Ori au aparut problemele doar in cursul acestui semestru ?

Mina si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miruna2000 spune:

Nu e curios si faptul ca sunt doar 2 pareri"pro"?Totusi,nu stiu de ce ma agit sa va fac sa deschideti ochii cand eu am facut ce trebuia sa fac demult.Probabil ca lucrurile astea se intampla demult,dar acum ,cu extinderea gradinitei ,lucrurile au scapat de sub control.nu vei afla multe din afara,doar cu ceva informatii din interior te vei lamuri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorana spune:

Nu inteleg de ce mesajul meu anterior arata asa cum arata
Scrisesem eu ceva acolo dar evident nu mai stiu ce ....

Miruna, la cele 2 pareri "pro" e destul de clar care sunt copii aferenti Una dintre parerile "contra" are copilul inca in gradi (maria parca) si mi se pare normal ca nu ar vrea sa se stie care e copilul ei ...
Totusi la tine si la Vali eu nu am inteles - voi ati avut copilul la Ramona, in grupa mare sau nu??? Daca da - probabil v-ati si intrebat copilul ce si cum - el (sau ea, ca scuze dar nu mi-e clar) ce povestea de la gradi???
Si oricum nu mi-e deloc clar cum e cu petele de pe corpul copiilor (diagnosticul, de exemplu, ca "pete" e cam vag), cum e cu reclamatiile la directoare (mai corect spus inexistenta lor), in fine, imi contrasteaza prea tare ce vad in fiecare zi si ce povesteste fi-mea cu ceea ce scrieti voi si probabil de-asta nu cred.
In plus eu am mai vorbit cu cativa parinti din gradi si si ei sunt foarte multumiti.
La tine chiar as fi curioasa (poate imi dai un pm, ca sa nu scrii aici daca nu vrei) cum se numeste copilul tau si la ce grupa era, pentru ca eu am inteles ca nu s-a retras nici un copil, cel putin nu din cele doua grupe care au schimbat educatoarele ...

Sorana si Monica (6 ani)

Mergi la inceput

MIruna, stii cum imi vine acum sa fac? Ca aia micii: eu am intrebat prima, e frumos sa primesc eu raspuns prima...si dupa aceea iti spun si de ce-s doar doua pareri pro (dealtfel ti-a spus sorana: or fi doar doua dar sunt justificate...).

Vad ca voi, in ciuda inversunarii aparente, ocoliti raspunsuri clare la intrebarile mele si ale soranei. Ok, Sorana are dreptate: daca vrei, iti dau adresa mea de mail, iti dau pe pm si nr de tel. Ok, hai sa ne intalnim si sa facem un comitet de parinti sa luam initiativa. Sau, ca sa folosesc un limbaj teatral, "dezvaluirea identitatii " nu ar fi tocmai comoda pt unii dintre noi?

Daca ramanem la "am vazut un baietel lovit" si dupa aia la "probabil ca-mi fac griji inutil"... nu prea e clar ce vreti.

Si nu, Miruna, nu ai facut ceea ce ar fi trebuit sa faci demult. Daca voiai sa faci ceea ce trebuie, normal era sa alertezi si alti parinti...ca doar ne ciocnim intr-o mare veselie dimineata pe acolo....

Mina si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ada_Luca spune:

Informatii noute despre gradinita Joe aveti?
Noi incepem peste o saptamana si am oarecare dubii...mai ales cu privire la spatiul de joaca de pe terasa!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ada_Luca

Informatii noute despre gradinita Joe aveti?
Noi incepem peste o saptamana si am oarecare dubii...mai ales cu privire la spatiul de joaca de pe terasa!!!

Eu (si Sorana, dupa cum probabil ai cetit) suntem incantate.
Matei a venit aici dupa 2 ani petrecuti la alta gradinita, unde il lasam in lacrimi in mai toate dimineatile. Aici nici caciula nu apuc sa i-o scot ca m-a pupat, mi-a zis ca ne vedem diseara, si m-a expediat.
Monica Soranei la fel, vine de la vomitat pe fond de stress si inteleg ca ii e ff bine.

In ce grupa veti fi?

Cat despre spatiul de joaca de pe terasa...mie nu mi s-a parut periculos, are parapete inalte, si nu sunt dusi f des acolo.
In general mi se pare ca-s f bine supravegheati, in general disciplinati (de unde rezulta ca educatia primita de de calitate), veseli, bine hraniti.
Matei povesteste cu incantare ca una sau alta din ciorbe sau tocane sunt ca ale mele si a tras concluzia ca Dna Laura cand a facut gradinita mi-a cerut mie retete.

Daca mai ai intrebari, te astept.

Mina si

Some people dream of success...while others wake up and work hard at it

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulianarusu spune:

Sunt si eu o mamica nelamurita cu privire la parerile postate pe acest forum despre aceasta gradinita.
Va rog mult sa fiti sincere in ceea ce afirmati intrucat eu sunt interesata sa-mi inscriu baietelul de 2 ani si 5 luni la aceasta gradinita si vreau sa iau o decizie buna. Azi merg sa vizitez gradinita si mi-au spus la telefon ca il pot aduce in prima faza de proba pentru a vedea daca se acomodeaza si ca pot incepe din momentul in care am avizul epidemiologic si celelalte documente care sunt necesare inscrierii.

Astept parerile voastre.
Iuliana, mamica lui Alexandru

Mergi la inceput