Gradinita Joe Kindergarten - sect 3 - stie cineva?
Salut!
In vara asta suntem in cautarea unei noi gradinite. Am gasit aceasta gradinita Joe si as vrea si alte pareri. Eu sunt f incantata de conditii dar mi-ar prinde tare bine parerile unor parinti care au experienta acolo.
Multumesc anticipat.
Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
http://community.webshots.com/user/vizigotu
http://community.webshots.com/user/vizigotubaiatmare
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului
Raspunsuri
mina spune:
Chiar nimeni nimeni? uf...tare as avea nevoie de o parere.....
Mina si
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului
adriana15 spune:
buna,mina.
eu nu stiu cum se desfasoara programul la gradinita joe,dar stiu ca din septembrie fetita mea acolo va merge.sper sa fie ok,sa se adapteze repede. cat despre ce am vazut cand am vizitat gradinita am fost ff incantata. chiar mi-a placut. iar personalul mi s-a parut f cald. doamna directoare - o draguta.
dianav spune:
Si pe mine ma intereseaza gradinita.
Cu cat timp inainte ati inscris copiii? Nu am vizitat-o inca dar va urma.
Diana
sorana spune:
Si noi vom merge acolo din septembrie.
Nu e nimeni "cu experienta"?
Dianav Monica intra in pregatitoare, am schimbat gradinita. Am "pus-o pe lista" la sfarsitul lui mai. Pentru pregatitoare am prins ultimul loc disponibil, stiu ca a mai sunat un parinte de copil in pregatoare si i s-a zis ca nu mai sunt locuri ....
Situatia este in mod sigur diferita pentru grupa mica. Si daca te-a primit sa vizitezi mai sunt locuri.
Sorana si Monica (5 ani)
gabinastase spune:
Fetita mea a fost la aceasta gradinita vara trecuta, fix 2 saptamani. Incercam sa schimb gradinita si voiam sa fac o verificare inainte de a lua decizia finala. Fetita mea trecea in grupa pregatitoare. Ma interesa doar programul scurt (cel care include masa de pranz).
Am fost foarte multumita si raman cu regretul ca nu am schimbat gradinita. Motivele au fost ca nu are transport, iar parintii mei au considerat ca este prea departe si nu pot sa o duca, respectiv sa o aduca.
Sper sa te ajute impresia mea dupa o experienta de 2 saptamani.
rroxanica spune:
Buna ziua tuturor celor interesati de gradinita Joe! Si au am fost in situatia de a cauta o gradinita particulara pentru copilul meu, avand o experienta nu foarte placuta a unui an "petrecut" de copil la o gradinita de stat. Baiatul meu a fost printre primii copii inscrisi la aceasta gradinita in septembrie 2006 cand a fost inaugurata. Am fost multumiti de gradinita in general, copilul s-a simtit foarte bine si de aceea revenim si in toamna aceasta cand gradinita va organiza si after-school. Baiatul meu va incepe in toamna clasa I.
Cine a vizitat deja gradinita este probabil de acord cu faptul ca arata foarte bine, o cladire noua, frumos amenajata, cei drept nu are o curte foarte mare dar copii au spatiu pentru joaca si parcul de langa policlinica este foarte aproape. (uneori se duc acolo sau chiar in parcul IOR cand vremea o permite). Copii sunt atent ingrijiti, mancarea este buna si nu am avut niciodata probleme, personalul tanar si totusi cu experienta in domeniu din cate am aflat. Educatoarele sunt calme, atmosfera este placuta, nu se tipa la copii, se lucreaza cu ei cu calm impus probabil de directoarea gradinitei care este o persoana de incredere si cu foarte mult bun simt.
Se fac ore de limba engleza cca 2 ore pe saptamana si limba germana 1 ora. Copii reusesc sa poarte un dialog simplu dar cam atat, poezii cantecele. Dar asta este oferta gradinitei, adica se face ceea ce se spune initial ca se va face. Oricum o gradinita cu predare intr-o limba straina costa semnificativ mai mult.
Sper ca v-am fost de folos si daca mai aveti intrebari ne mai auzim...
dianav spune:
multumim pentru informatii, si eu vreau sa merg sa vizitez in toamna asta, cu inscriere pt la anul viitor.
mina spune:
Buna!
Intre timp am plecat in concediu .... multumesc pentru raspunsuri.
Da, m-am lamurit intre timp, Matei a mers acolo vreo 12 zile inainte de concediu, doar pana la ora 2 inclusiv pranzul, si a declarat ca ii place. Se pare ca mancarea e buna de vreme ce vizigotul cerea a doua portie. Acolo a invatat sa pape varza in mancare si "orezuc cu legume". Nu prea aveam probleme cu mofturile la mancare insa orice noua realizare e de apreciat nu?
Mi s-a parut frumos si curat, rabdare din partea doamnelor si acceptarea micilor probleme de inceput.
Cat despre ce ati zis de predarea in limbi straine...eu si sorana venim de la o alta gradi cu predare in limba engleza, adevarat semnificativ mai scumpa. Insa era in apartament de bloc si copiii scosi afara o data pe luna....daca erau scosi. Aici la Joe curtea, asa micuta cum e, tot e curte si tot e aer, pe langa faptul ca e o zona mai retrasa si (sper) mai curata dpdv al poluarii.
Cam astea ar fi primele impresii, asteptam cu emotie inceputul gradinitei.
Mina si
ciprian13 spune:
buna seara,
sunt tatal Ralucai de 6 ani. Noi suntem la Joe kindergarden inca de la inceput. suntem multumiti. anul acesta gradinita s-a extins.
cu siguranta acum nu mai sunt locuri...dar, merita sa incercati.
grupele sunt de 10-12 copii, copii sunt supravegheati. mancarea se prepara zilnic de catre o bucatareasa. portiile nu sunt mari dar daca cineva nu se satura mai primeste inca 1-2 portii. saptamanal parintii primesc un fel de raport despre activitatile din timpul saptamanii. noi am fost martorii unor progrese....
un singur minus: activitatile extra gradinita aproape lipsesc. au fost de 2 ori la teatru si 1 data la zoologica..in 2 ani.