Copiluti de mai-iunie 2005 (81)
Raspunsuri - Pagina 9
elisor spune:
Daniela am reusit sa-ti vad pozele!!! Ai niste minunatii de poze, or fi ele in miniatura dar reflecta frumusetile Elvetiei, curatenia, simplitatea, exact calitatile ce-o fac renumita si atragatoare, m-am uitat poza cu poza ca asa ceva nu vad zilnic, sunt extraordinar de frumoase (cu pleonasmul de rigoare
). Unde se afla "Elvetia in miniatura", ca e bine de stiut.
Imi pari asa de retinuta la vorba, nu prea te-am mai vazut pe-aici. Parca n-am citit sa spui nimic de fratele tau, i-a placut la voi, cum s-a inteles cu cumnatul?
M-am indragostit de poza cu Isa pe leagan, e foarte reusita! Apoi stiu ca mandrei tale ii place sa pozeze, are tot felul de mutrite haioase.
Andreea ce tare (expresia lu' fii-miu vad ca mi-am insusit-o, si eu si Bianca
) "dansele zvelte"
...
Dan a plecat cu copiii spre 7 scari, sunt chiar curioasa cat au reusit sa faca din traseu...iar eu frec menta la umbra in casa, ei am si calcat ceva...
Eli cu Bianca (13.06.2005)
Andreas (17.08.1998)
www.dropshots.com/elisibia2" target="_blank"> foto 1, , foto 2 ,
"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"
Danelutza spune:

![]()
Elisor, Gabitza
multumesc de intrebare, fratiorul pleaca miine, ceea ce inseamna ca micuta terorista ma va ataca
. Noroc ca vineri sper sa plecam la mare, asa ca va gasi prietenele de anul trecut sa se joace.
Elisor
multumesc de comentariile la poze, mi-a facut placere sa citesc tot ce scrii
. Elvetia in miniatura e la 500 de metri de casa noastra, deci... cind doresti, sintem aici, te asteptam in vizita
. Acum recunosc cu rusine, ca pe Isabella am dus-o prima oara in vizita cind avea patru luni, iar asta a fost a doua oara
, sigur o voi duce mai des, mai ales ca acum a priceput despre ce-i vorba si toate imaginile pe care le-ai vazut in poze au muzica, zgomot de masini pe autostrada, deci totul e "viu", mai ales pestii pe care i-as fi mincat si eu ![]()
Ufff, dispar ca ma urla ploada, revin sa vad pozele care au mai aparut.

Elvetia in miniatura
Danelutza spune:
Tot eu ![]()
Nelia sa-ti spun ca ai avut dreptate, nu a gasit Isabella, inca, desene animate sa-mi spuna sa nu-i dau peste minuta, dar in schimb, am certat-o alaltaseara, era 11.30 noaptea, nu vroia sa doarma.
Ii spun: Isabella, fa nanita, ca daca miine ma trezesti devreme, iti dau una la fundulet, de ai sa dormi pina la prinz.
Raspunsul Isabellei: mami, non parlare cosi 
M-a pus la punct doar cu patru cuvinte, nici nu-mi trebuiau mai multe, ca sa recunosc ca avea dreptate si nu-i frumos sa vorbesc asa.
Gata, dispar sa ma uit la poze ![]()

Elvetia in miniatura
Danelutza spune:
... bau, am aparut eu si ati disparut toate ?!

Elvetia in miniatura
elisor spune:
Daniela si Nelia
, multumesc! Si mie imi face placere sa citesc comentariile, sunt haioase si reflecta pozele prin prisma voastra.
Daniela si Bianca ne mustra ori de cate ori ne aude ca vorbim urat sau daca tipam la ea, imediat vine replica ei "nu tipa la maine" sau "nu e voie sa bobesti asa".
Pai sa nu mai dispari nici tu.
Simiena si la ce camera ati stat? Impresiile tale se regasesc in recenzia mea? Chiar sunt curioasa sa aflu parerea cuiva care a stat in acelasi hotel. Nu pui si tu niste poze?
Andra cum te mai simti?
Ioana e totul ok, da, cu papanicolaul?
Fetelor de mult timp am o intrebare dar tot uit sa v-o pun: pe voi va dor sanii inainte de ciclu? Ca pe mine ma capiaza vreo 2 zile cam cu o saptamana inainte. Pur si simplu ma dor de trebuie sa-i tin cu mana dimineata cand ma ridic din pat. Durerile astea le aveam si la inceputul sarcinii. Sunt normale, mai aveti careva la fel?
Am terminat de calcat tot ce-am spalat ieri, in principiu hainele din vacanta, am trantit si-o tocanita de pui ca vine socru pe post de dadaca si cam atat, merg sa ma hodin ca maine incep serviciul. Toata ziua m-a stresat gandul, parca vad ca intru in birou si gasesc mutre morocanoase.
Sa aveti o saptamana linistita si fructuoasa, pe maine!
Eli cu Bianca (13.06.2005)
Andreas (17.08.1998)
www.dropshots.com/elisibia2" target="_blank"> foto 1, , foto 2 ,
"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"
gabitzam spune:
Ca de obicei, cateva pozici ![]()
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
nelia spune:
Buna dimineata! La noi e ora 5 si sintem cu febra. Amindoi au febra si mi-e teama pentru ca au intrat in contact cu un copil diagnosticat cu scarlatina. Am citit ce scrie la boala asta si mi s-a facut rau.
Am vazut poze frumoase la Danelutza, Elisor si Gabitzam!
www.dropshots.com/aurice#date/2008-05-29/18:19:47" target="_blank">CORNELIA, mami de www.dropshots.com/aurice#date/2008-03-21/11:24:31" target="_blank">AGATA, www.dropshots.com/aurice#date/2008-07-19/12:42:56" target="_blank">TUDORA si www.dropshots.com/aurice#date/2008-07-19/12:42:45" target="_blank">LISANDRU
papanash spune:
Hello mamici, scuze de deranj
, cine are timp si disponibilitate sa ni se alature intr-o campanie umanitara, va rog sa cititi aici
o zi buna si numai bucurii va doresc !
.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
filme Ghighi
sufletzica spune:
Salutare fete dragi
La multi ani Aurasa!O viata frumoasa iti doresc si sa te bucuri de puii tai frumosi
Eu sunt intr-o scurta trecere prin Bucuresti.Dupa o tura de mare acum stau cu copiii la tara.Am venit pt vreo 2-3 zile in Bucuresti cu niste treaba dar ma intorc degraba inapoi la ei
Am pus poze noi ....daca vreti sa vedeti.
http://www.dropshots.com/adelasimionescu
va pupacesc pe toate