Copiluti de mai-iunie 2005 (81)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

elisor-pai da, are grija de surioara lui si acum de cand am scris mesajul aprox. si pana acum am fost plecati pana la teren sa vedem cum stam cu buruienile si el a avut grija. Deoarece bia azi nu a dormit a cazut lata la nani pe la 19 aprox si doarme sper pana dimineata.
Apropo ai citit mailul de mai de demult pe care ti l am trimis, eu zic ca ar fi o solutie si pt. voi, nu?
Am stat 3 zile doar.
Spre surprinderea mea cristi a dat-o pe maghiara( el intelege dar raspundea tot timpul in romana) iar bia culmea culmi in acel mediu cand eram doar noi familia verisoarei mele eu si bia raspundea perfect in maghiara deci fara stalcituti ca in romana.
Sunt convinsa ca le-ar face bine anul viitor in vacanta o teleportare pentru cateva saptamani.
Verisoara mea are o fetita de 5 ani care mai tot timpul era dupa cristi dar nu si dupa bia. S au inteles de minune astia mai mari.La final i a dat o inmioara mare facuta la gradi si mai ca nu plangea sa l las pe cristi la ei .

Ne bate gandul sa mergem, la carnavalul florilor de la ei dar in alt oras , am fost si anul trecut a fost superb.

Eu de marti incep serviciu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patriciaRO spune:

quote:
citat din mesajul lui elisor

Bea voi astia din tari civilizate aveti vacante ilegal de lungi , la noi nici nu pleci bine ca te si intreaba cand te intorci. Vazut pozele, frumos vaporul, Pifosul tau viseaza sa ajunga capitan?

Da, pai cam asa isi iau mai toti. Ori tot concediul de 4 sapt, ori 3.
Pifosul nu stiu daca visa sa ajunga tocmai capitan, dar cred ca ii placea vederea de sus.. hihi

Beatrice, mamic de Alex pifos

Pagina PITICILOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Aurasa, la multi ani! Sa ai parte de tot ce-ti doresti!

Dupa cum vedeti i-am facut pe unii maimute la generale si m-am ales cu un avertisment ca de mult ma astepta.

Noi suntem fara kinderi din seara asta pentru ca maine Mihai lucreaza si luni trebuie sa fac eu niste cumparaturi pentru ca marti sunt invitata la un interviu. Frate, nu stiu ce au astia cu mine de ma suna asa din senin. Ar fi super daca as prinde macar acum ca cik e part time ceea ce ma coafeaza la maxim. Acum sa vedem ca iar ma duc si le zic ca sunt disponibila peste 3 saptamani cand ma intorc de la mare.

Elisor, da, ma duc doar eu cu kinderii si cu sor-mea si fetele ei. O sa vin rupta in paispe dar abia astept sa plecam. Sper sa prindem vreme buna ca eu altfel ma plictisesc de moarte la mare cand ploua.

Sunt in urma cu pozele pe care le-ati mai postat si cu povestea nasterii de 3 X

Vacanta in Maroc cu POZE
Andreea mama de Filip si Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

La multi ani, Aurasa!
La multi ani, Cristi a lu' Mercedes!
La noi iar ploua! Urita vara! Dupa ce am avut o iarna cumplita, cu multa zapada, care nu se mai termina... avem parte de o vara... Nici nu am apucat sa pun piscinuta cumparata pentru copii. Nu cred ca e bine totusi sa creasca asa copiii astia, fara soare... Of!

Ai mei sint impreuna din nou, dorm si eu linistita. Octav a venit din Japonia astazi (a fost frumos, instructiv, a ajuns de si-a bagat picioarele si in Pacific si era tare mindru, stie ce are de facut de acum incolo, adica a inteles ce-i lipseste... dar pentru ca ii lipsesc destule si pentru ca e emotiv - nu a luat examenul de 4 dani!) Agata a venit ieri de la Berzunti-Bacau (i-a placut mult de tot, nu mai voia sa plece, o sa va arat poze, s-a imprietenit cu copii de prin sat, cu babe... ca si mine cind eram mica, ii place sa le asculte... a stat cu ochii numai in gura lor, cum imi spunea mie bunica-mea... cica are atit de multe sa-mi povesteasca!). Si-au schimbat bagajele si au si plecat... spre munti. Teoretic ar trebui sa fie in Brasov saptamina asta, ca acolo are Octav mai multi prieteni de munte si de acolo sa faca diverse trasee... Asta daca nu s-au oprit inainte de Brasov si nu urca din alta parte si coboara in Brasov... Aproape toata luna, cu vizite scurte pe la Buzau si Alba, vor fi pe munti sau pe linga. Si pe 1 spetembrie gata, li se termina vacanta... dar si mie!

Elisor, bine ai venit din vacanta si ma bucur ca a fost bine! Ai pus poze pe undeva? Si cred ca ai fost o eleva tare constiincioasa, ce-mi place cum treci tu tot in revista si nu uiti pe nimeni. SI daca nu citeam in urma, imi era suficient mesajul tau.
Beatrice, am vazut pozele! Frumos! Si noua ne place sa vizitam vapoare... Drum bun si vacanta placuta!
Androix, te-ai scos! Ce e cu avertismentul ala? Maimute, mey!?! Vacanta placuta la mare! Si bafta la interviu! Part-time voi cauta si eu la toamna... nu-mi vine sa cred ca se apropie si la mine momentul in care voi incepe sa caut servici, sa ma intorc la munca... mi se parea atit de departe...

Ma duc sa fac clatite... ca tot am dat doua kile jos, e musai sa le pun la loc!

www.dropshots.com/aurice#date/2008-05-29/18:19:47" target="_blank">CORNELIA, mami de www.dropshots.com/aurice#date/2008-03-21/11:24:31" target="_blank">AGATA, www.dropshots.com/aurice#date/2008-07-19/12:42:56" target="_blank">TUDORA si www.dropshots.com/aurice#date/2008-07-19/12:42:45" target="_blank">LISANDRU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Facut, mincat...

Ca tot eram linistita... Elisor, cum mai stati cu ursii? Au mai fost incidente? Ca anul trecut nici nu am avut curaj sa urc pe munte, singura cu doi copii, nici macar acolo 100 de metri de cararuie, pina la Diham... De la clatite mi se trage...

www.dropshots.com/aurice#date/2008-05-29/18:19:47" target="_blank">CORNELIA, mami de www.dropshots.com/aurice#date/2008-03-21/11:24:31" target="_blank">AGATA, www.dropshots.com/aurice#date/2008-07-19/12:42:56" target="_blank">TUDORA si www.dropshots.com/aurice#date/2008-07-19/12:42:45" target="_blank">LISANDRU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

La Multi Ani Cristian!

Mercedes sa-ti traiasca baiatul si tot ce-si doreste sa i se implineasca! Ai baiat mare! Distractie placuta! Nu uita de poze!
Cu terenul ce-aveti de gand, sa construiti o casa, banuiesc?!
Pai mergeti la festivalul florilor ce ma stati pe ganduri.
Da, am primit toate mailurile (pm), te referi la cel cu taberele?

Gabitza fain sa ai colegi calumea si sa-ti faca placere sa stai printre ei. Eu cu sila merg la servici, mai ales lunea sau dupa ce lipsesc, sunt tacuti (nu c-as fi eu o vorbareata, dar orisicat) si imi transmit o stare de incordare, de suparare. Adica e o atmosfera aiurea, asta e si unul dintre motivele pentru care vreau sa plec. Si daca am fi o duzina as zice, dar suntem 4 cu tot cu sefa, nici macar cand a fost sefa in concediu n-a fost o atmosfera mai placuta si mi-e ciuda ca mai intru prin alte birouri si vad diferenta. .

Apropos de servici tocmai m-am trezit aiurea ca am visat ca mi-a murit sefa si chiar imi parea rau. Murise dar inca nu plecase de tot ca ne mai dadea ultimele indicatii, sfaturi...

Nelia pai zilele astea a murit un tanar de vreo 20 de ani sfartecat de urs. Si nu in padure ci tocmai pe Alee de sub Tampa, loc de promenada!!! Cica au primit verde sa impuste ursul, l-au impuscat, dar la autopsie au constatat ca...au impuscat alt urs In vara asta chiar si-au facut de cap ursii prin oras. Acum dupa tragedie se pare ca vor lua masuri, ca mereu trebuie sa se ajunga la ceva foarte grav ca sa se mobilizeze autoritatile. Pana acum trebuia sa-i fi strans pe toti si sa-i duca in rezervatii sau...sa-i exporte, ca cica avem excedent de vreo 25 de exemplare . Pe mine ma deranjeaza ca locurile altadata umblate cu pasul acum nu mai prezinta siguranta.
Imi pare rau ca Octav a ratat examenul, dar vorba aia "orice sut in fund e un pas inainte", va veni si timpul pentru victoria lui si atunci poate veti fi chiar impreuna si veti sarbatori cum se cuvine evenimentul. Vacanta placuta in continuare exploratorilor tai!

Andreea vacanta placuta si voua! Ai vazut ce fulescu era la Costinesti? Arata numai tipele topless si ciocolatii . Si bafta multa cu interviul, pai sper ca nu le zici la interviu ca tu tocmai pleci in vacanta. Pe ce perioada ai avertismentul?

Gabitza si noi am dus-o pe Bianca la "saltaie" la bulgari, era un tip instructor care avea si bungee de-ala tare si unul mai pentru copii plus salteaua si cum am mers vreo 3 seri la rand ne cunostea deja si-o lasa pe matza cat dorea. Chiar am cronometrat-o intr-o seara si sarise peste 30 minute si nu se dadea dusa, a luat-o Dan pe sus ca trebuia sa ajungem la hotel ca inchidea barul . Invatase sa sara si cu mingea intre picioare, las'ca vedeti voi in poze.

Le-am facut poze copiilor in costume de epoca. Foarte frumoase zic eu. Le scanez luni si vi le arat. Ma uitam la ei in timp ce-i tragea in poze si parca nu mai erau copiii mei ci o domnisoara si-un domn de pe la 1800. Formidabil ce te transforma niste haine. Bianca a stat spre surprinderea mea, mai ales c-au dat-o cu ruj, i-au dat manusite, palarii, umbreluta...

Eli cu Bianca (13.06.2005) Andreas (17.08.1998)

www.dropshots.com/elisibia2" target="_blank"> foto 1, , foto 2 ,
"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"

Mergi la inceput

Pai da, ieri mi-am scos parleala cu statul la calculator, chiar n-am avut nici o tragere sa calc asa ca de ce sa nu stau cu voi, mai ales ca Dan a uitat sa mai vina cu matza in casa. Doamne ce bine-i vara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Androix, las' ca-ti sta bine cu floricica portocalie la ureche Ma mir ca nu ti-au dat-o mai de mult

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05) si puiul mic Raducu(06.06.2008)

Mergi la inceput

Daca aveti placerea sa ne vedeti va invit sa vizionati pozele de la mare www.dropshots.com/elisibia3" target="_blank">aici (nu stiu de ce le-a impartit altfel dropshotsul?!) sau aici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

quote:
citat din mesajul lui gabitzam

Androix, las' ca-ti sta bine cu floricica portocalie la ureche Ma mir ca nu ti-au dat-o mai de mult

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05) si puiul mic Raducu(06.06.2008)

Si eu!
Elisor, nu stiu mey asta cu perioada, probabil nedeterminata
Io nu mai fac topless ca nu mai sunt nici cu dansele zvelte dar parca mi-e si mai rusine decat imi era acum 7-8 ani. Am mai imbatranit, deh...

Vacanta in Maroc cu POZE
Andreea mama de Filip si Georgia

Mergi la inceput