Copiluti de mai-iunie 2005 (81)
Raspunsuri - Pagina 5
nelia spune:
Monu, nu ma incurcati deloc, am fost la farmacie si am gasit PediaSure fara comanda, dar cu gust de vanilie, nu ciocolata. Am luat trei, si doua pentru voi, astazi am treaba la posta si intreb daca e vreo conditie la trimis, tinind cont ca e medicament. Daca nu e, o sa va cer adresele si vi le trimit imediat, nu e chiar mare lucru. Daca fetele il accepta si se vad si rezultate, la mine a mers cu o cutie, atunci puteti face comanda pe unde se poate de acolo, ca banuiesc ca nu merita sa luati de aici, ar costa prea mult si mai multe cutii deja ridica pretul. Cind vin de la posta, va scriu si va spun. Cind stiu cit m-am chinuit cu Tudora si ce disperata am fost, as face orice sa nu mai treaca si alte mamici prin acest stres.
CORNELIA , mami de www.dropshots.com/Aurice#date/2008-02-23/18:30:04" target="_blank">AGATA, www.dropshots.com/Aurice#date/2007-12-02/10:49:08" target="_blank">TUDORA si www.dropshots.com/Aurice#date/2008-01-20/18:33:43" target="_blank">LISANDRU
gabitzam spune:
Am inceput sa ies cu Raducu prin cartier, cu marsupiul. Ai zice ca e mititel, la 5 kg, dar atarna destul de greu cand e vorba sa-l duci pe tine
Una din fetele de la mai-iunie 2008 este vecina cu mine in cartier si am si tovarasi de plimbare.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
monu spune:
Ola, a fost sotul de dimineata la pediatra Alexiei si ea ne-a recomandat multitabs imuno de la Ferrosan. Culmea e ca desi apar in ziare ca au intrat pe piata din Ro, in farmacii nu se gasesc. :(( O sa le incercam si pe astea ce sa facem.
nelia spune:
Of!
In loc de buna-dimineata, dati-mi o palma! Ba, mai rau, puteti si sa ma
, ca merit. A cazut Lisandru de pe pat! Mi-e atit de ciuda! Si doar am zis ca va cadea, pentru ca merge bine in patru labe si pleaca... Mie nu mi-au cazut copiii si sint speriata de aceste cazaturi. De la o luna jumatate-doua, nu-i i-am lasat singuri pe masuta, pat, ca stiu ce se poate intimpla... Dar uite ca acum s-a intimplat. Eu dorm cu ei in dormitorul mare, bebe in patut pina pe la 6, il iau linga mine, ii dau sa suga si mai dormim toti pina pe la 8... Dar Lisandru s-a trezit, nu l-am simtit, nu l-am auzit (de obicei aud tot de ce e legat de copii) si buf! M-am speriat, nu a plins prea mult, nu vad nici un cucui, l-am controlat peste tot, nu stiu daca a cazut in cap sau altfel, dar banuiesc ca da, pentru ca el merge in patru labe pina ajunge la marginea patului... Patul nu e inalt, de vreo 40 cm cel mult, dar chiar si asa, tot putea sa se loveasca. Acum a adormit, dar tot ma duc sa-l verific... credeti ca are ceva?
Am citit acum pe net care sint semnele care trebuie urmarite in caz de ceva... sper sa nu fie nimic! Imi vine sa ma bat!
CORNELIA , mami de www.dropshots.com/Aurice#date/2008-02-23/18:30:04" target="_blank">AGATA, www.dropshots.com/Aurice#date/2007-12-02/10:49:08" target="_blank">TUDORA si www.dropshots.com/Aurice#date/2008-01-20/18:33:43" target="_blank">LISANDRU
monu spune:
Nelia, stai calma. poate doar s-a speriat si e aceea a plans un pic. ca daca era sa se loveasca rau iti spun eu - ca a testat antonia parchetul de la juma de metru - plangea de nu il mai opreai. daca nu a lesinat, nu a vomitat si e ok inseamna ca nu are nimik.
gabitzam spune:
Nelia, si eu zic ca e ok Lisandru, nu te panica. Imi amintesc de la Andrei, ca a luat si el vreo doua trante de pe canapea. Parerea mea e ca a pus mainile inainte daca a cazut dupa ce a mers in patru labutze pina la margine. Normal ca a plans, ca se sperie la asa o isprava. Daca s-a linistit repede nu are nimic. Urmareste daca se schimba ceva in comportamentul lui, daca e somnolent, vomita, etc
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
nelia spune:
Multumesc, fetelor! M-am mai linistit, nu pare sa aiba ceva, l-am urmarit, de dimineata de la 7 stau cu inima strins, nu s-a lovit, ca plins putin, dar acum vad ca e un pic lovit sub nasuc, un pic de tot, de aia nu am observat. Cred ca a pus minutele, dar in cadere a atins marginea de lemn a patului. Ca la cap nu am vazut nici un pic rosu, daca se lovea, se inrosea macar. Si apoi daca se lovea tare, plingea mai mult, dar asa, l-am ridicat si cum l-am pus linga mine pe pat, iar o lua spre margine in patru labe. Stiti ce viteza are...
ioanailincam spune:
Tulai! Chiar ca zici ca e greva!. Din fericire e numai vacanta
.
Ma rog, pentru unii, eu mai am fix 2 saptamani (de fapt chiar mai putin ca intru de joi). Dar, dar fiind ca destinatia de vacanta finala nu ma incanta prea mult e primul an cand nu am intrat in fibrilatia aia: vine vacanta, nu mai am rabdare
Olgam - Ati ajuns cu bine acasa? Precis faci curatenie zilele astea de nu ai mai scris nimic.
Nelia - nici eu nu cred ca a patit ceva mititelul, noi sa fim sanatosi cate trante a luat Mogo de parchet noaptea pana si-a invatat limitele![]()
Mickkky - Felicitari pentru fetita! Ce frumos, tati cu 3 caprite.
Despre Ana n-am prea multe sa raportez: a ajuns la soacra-mea intre timp unde se bucura intens de iesit afara la animale si in gradina, dar si de activitati intelectuale (au trecut pe la gradinita, chiar daca e vacanta si au luat acuarele, plastilina etc, soacra-mea ii citeste). Din cat vorbeste cu noi la telefon constat ca vorbeste mult mai bine si ma astept ca dupa luna asta cu soacra-mea sa faca progrese mai mari. Scoate toata ziua perle, multe nu le stiu, cert e ca intr-o zi cand a ridicat mama tonul la ea i-a raspuns: "Sa nu tipi la mine. Eeeee"
Cam astea sunt noutatile. Bine ca azi e vineri, jumatate de birou e in concediu (chiar si de o zi), asa ca astept o zi calma. La fel va doresc si voua!
Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
Ana - dupa 1 an
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii
Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...