Copiluti de mai-iunie 2005 (81)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Elisor, m-a intrebat Maria zilele trecute: "dar noi la munte, nu mai mergem? Ca n-am fost de mult!" Nu mergem. Nu avem cand. Eu intru in concediu in sept. In prima sapt. le fac copiilor analize pt. gradi, ne pregatim de plecare etc, iar la intoarcere incepe gradinita.

Sa stii ca Stefan a avut o perioada lunga in care isi uda chilotelul. El refuza sa mearga la toaleta, ca nu vroia sa intrerupa joaca. Doar de vreo doua saptamani (de fapt, dupa operatie, mai exact) nu s-au mai intamplat accidente.

Fetele din Constanta sunt bine, dar probabil ca stau mai prost la capitolul timp. Cu Lili am vorbit acum ceva timp. Pe Laura am vazut-o ieri (ne-am intalnit cu Clara si Teodora - care e o scumpa - la mine in cartier ), iar cu Oana am vorbit un pic mai devreme la tel.

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
www.flickr.com/photos/cornelianis/" target="_blank">poze; poze2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Pai chiar vroiam sa intreb si eu de fetele de la constanta, va pup

Vacanta in Maroc cu POZE
Andreea mama de Filip si Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Elisor si Isabella a facut acum doua zile pipi in pat in timp ce dormea la prinz, dar vina a fost a mea ca i-am dat pepene rosu de la frigider. Vezi sa nu fie racita Bianca ca si noi am avut o perioada cind alerga pe gresie fara ciorapei, asta in primavara si scapa cite un pic in chilotei, sau mai facea asa cind vroia sa-si schimbe chiloteiii cu altii mai frumosi , pina le-am schimbat locul si nu i-a mai gasit, apoi s-a lecuit.

Olga T sarcina usoara si odihneste-te cit poti.

Mercedes aici copiii sint amestecati in grupa de la gradinita, de la 3 la 6 ani. Cica cei mai marisori, trebuie sa-i ajute pe astia mici, sa-i invete sa se incalte corect, sa se imbrace, acum nu stiu exact ce fac in timp ce se joaca. Cert e ca, a venit baiatul vecinilor, care are cinci ani, si il ajuta Isabella sa se incalte , probabil la gradinita va fi sef de echipa

Daniela, mami de capsunica
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmulete
Elvetia in miniatura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanailincam spune:

Salutare! Si eu sunt in zona, mai mult cu cititul decat cu scrisul. Nu ca as lucra prea mult, dar e lipsa de oameni si tot timpul apare cate ceva.

OlgaT - felicitari pentru sarcina! Daca dupa atomicul Toni v-ati apucat de al doilea e musai sa fac si eu. Doar ca mai aman o vreme momentul desi de vreo luna ma incearca o pofta nebuna sa tin bebelusi in brate (de, ceasul biologic, maica). Imi voi satisface pofta vizitand o prietena care tocmai a nascut si lasam antrepriza personala pentru la anul.

Voiam sa-i spun lui Elisor ca Papanicolau a iesit bine (am aflat la telefon), ar trebui sa ma duc sa ridic si raspunsul scris ca eu strang toate analizele intr-un dosar.
Iar de plecat plecam in Grecia ca ma intrebau vreo 2 fete. Saptamana viitoare pe vremea asta vor fi ultimele minute petrecute la birou pentru 10 zile.
Gata, va las ca vreau sa plec mai repede azi. Seara buna!

Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
Ana - dupa 1 an
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii

Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geanina anghel spune:

Buna seara tuturor,va salut dupa mai bine de doi ani de absenta.Sunt mama Mariei Antonia de la Napoli.Intre timp am mai facut, si un baietel de 2 ani Razvan Ionut,el si ea fiind cauza absentei mele. De o luna am sosit si noi toti in tara.Suntem tare fericiti ca suntem in sfarsit acasa,gata cu Napoli.Acum suntem inca in perioada de acomodare.Inca odata va salut si va spun bine v/am regasit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Cris o da, nasol sa mergi cu plozisorii atata amar de km, ai mei au fost chiar rai, a trebuit sa-i amenint de cateva ori ca opresc, ii dau jos si acolo ii lasam.
Te mai intreb inca o data, ai fost pe Transfagarasan? Daca da, cum e drumul?

Simiena ai un baiat foarte frumos, iar pozele sunt reusite, imi plac!

Mercedes eu am 28 de zile pe an si tot mi se par putine...racita nu e, dar banuiesc o infectie urinara. A avut si anul trecut, a recidivat si spre rusinea mea nu am mai repetat analiza. Daca ajungi vreodata cu copiii in Brasov, mai exact cu Cristi iti recomand cu caldura Park Aventura. A fost Andreas cu taica-su si a venit super incantat, acum e afara la copii sa le impartaseasca impresiile.

Cornelia - asa, deci Clara e la mare...sarumana de info despre fete, cam sumare pentru gustul meu , dar decat deloc ma multumesc si cu atat .
Paote veniti la iarna la munte ca atunci e la noi frumos iar la voi e frig si vant, sic!

Ioana daca tu crezi ca scapi asa usor cu un "in Grecia plecam" te inseli fata draga . Eu sunt curioasa, unde in Grecia??? Hai, detalii...glumesc, evident, daca mai multe info sunt tabu asta e, dar totusi...
Si eu am (si) un biblioraft medical cu tot felul de analize, investigatii, radiografii medicale pentru intreaga familie.

Daniela si bianca avea mania schimbarii chiloteilor si ma batea gandul sa le schimb locul, acum a renuntat in schimb vrea sa si-i asorteze la rochita, ca deh, se vad pe dedesubt

GeaninaAnghel bine ai revmit si sa-ti traiasca si baietelul! Doar atat imi amintesc de tine ca locuiai in Napoli, deci v-ati repatriat? Parca aveai o legatura cu dreptul, ceva...

Eli cu Bianca (13.06.2005) Andreas (17.08.1998)

www.dropshots.com/elisibia2" target="_blank"> foto 1, , foto 2 ,
"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"

Mergi la inceput

Andreea am reusit in sfarsit (de fapt am cautat sa-mi rezerv timp special pentru a-ti citi vacanta si viziona pozele) sa parcurg cap coada pozele si lectuta. Ma frate, m-ai fascinat!!! Te rog eu, publica undeva scrierea, e exceptionala, presarata cu tot ce vrei pe parcursul ei, ca un roman bine scris pe care nu-l mai lasi din mana...macar pe site-ul "am fost acolo", sa citeasca tot poporul, merita!!! Iar pozele sunt cireasa de pe tort. Citeam un pic, apoi ma uitam la pozele aferente (ca atunci cand intai citesti cartea si apoi vezi filmul, asta-i farmecul!), frumos, dom'le, ce sa mai discutam! Felicitari!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanailincam spune:

Elisor - In Halkidiki mergem (Bratul Kassandra), ca tot taranul roman. De aia nici nu sunt prea incantata, presimt ca vom intalni niscai specimene de o sa-mi taie cheful de tot. Eu as fi vrut pe o insula ca acolo am inteles ca e foarte frumos, dar nu a fost chip sa ma inteleg cu taunii cu care mergem: mergem o zi la shopping in Salonic si pentru asta vom pleca cu masina (alta chestie care o sa-mi iasa pe nas), deci nu avea rost sa luam charter care ne ducea pe insula (ca parca nu se gasesc masini de inchiriat). Una peste alta plec foarte sceptica si colac peste pupaza, facem noi o zi de shopping la Salonic, dar in rest o sa innebunim de plictiseala pentru ca nu mergem intr-o statiune, ci este o grupare de hoteluri in care nu ai ce face seara. E musai sa imi iau un morman de carti, macar sa-mi fac damblaua sa citesc pana la epuizare si sa nu indrazneasca vreunul sa se supere ca nu joc carti sau rummy sau mai stiu eu ce (eu sunt cam autista de fel, imi place sa citesc si cam atat).

Geanina - bine ai revenit si felicitari pentru baietel, noi nici nu stiam si felicitam alte fete care au fost curajoase sa faca bb 2 asa curand dupa primul. Si eu imi aminteam ca esti avocat...

Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
Ana - dupa 1 an
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii

Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

geanina bine ati revenit acasa. sa va traiasca copiii.

Mergi la inceput

Ioana asa mai, mi-ai satisfacut curiozitatea, mi se parea cam prea laconic pentru stilul tau (o data ce inveti publicul cu ceva e nasol sa nu-i mai dai ). Poate vei avea (si eu cred asta!) o surpriza cu vacanta asta si va fi exact la ce nu te astepti, adica ceva de vis (poate si un bonus , hey, nu da cu rosii ).
Atentie sa nu mergeti cumva cu detector de radar ca ai auzit la stiri ce amenzi frumoase ofera grecii doar pentru detinerea lor.
Sper sa nu aveti nici un fel de probleme pe drum, mai ales la bulgari si sa fie exact opusul la imaginea despre vacanta cu care pleci, esti cam carcotasa, stiai ?
A, pe insule e foarte simplu de inchiriat masina, n-ai nevoie decat de un act si de permis, asa mi-a spus un coleg care tocmai s-a intors din Thassos.

Gata, plec sa-mi cumpar un pepene ca mor de pofta, dar mi-e o lene...

Mergi la inceput