Copiluti de mai-iunie 2005 (81)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns patriciaRO spune:

Gabitza, m-a topit cum dormea pe tine. Sau cand statea cu capul pe umarul lui Costi. E beleaaa zau. Si un scump de mor dupa el.

Sufletzica, vazut poze. Mortal de numa puiul mic. E scump de numa... Si tu arati taree bine. Te pup

Am termina de facut un: SET

cine il vrea sa-mi zica pe mess.

Beatrice, mamic de Alex pifos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Buna!

Mda, am scapat de prima zi de munca, mai sontac, mai taras, a trecut...dar m-am laudat cu pozele retro ale copiilor.

Nelia imi pare rau ca ti s-au imbolnavit puii, sanatate multa, poate nu se confirma totusi scarlatina, va tin pumnii ! Multumesc de haioasele comentarii la poze, am vazut ca le-ai vazut . Apropos, nu sunt slaba deloc, chiar cu 7-8 kg mai mult decat vara trecuta, din pacate , dar am si sarit calul de o mie de ori pana acum.

Beatrice sarumana de comentarii . Parca citisem la un moment dat ca ii expira lui Seb contractul, e pe contract nou sau tot acolo?

Gabitza imi pare rau ca nu pot vedea pozele de pe Picassa, nu-mi permite accesul.

Teddy???

Mercedes servici usor maine, de cand ai plecat la mare esti in vacanta sau ai mai lucrat intre timp? Cum a fost ziua lui Cristi?

Andreea bafta la interviu!

Lili multumesc de comentariile hazlii, mi-ai facut o surpriza ...tu cum te mai simti, creste Iulia? Vii pana la urma la nunta? Ce mai fac fetele din C-ta si puii vostri?

Daniela iar ai disparut? Multumesc si eu de comentariile haioase !

OlgutaM ati inceput gradi? Cum e?

Eu sunt iar rupta-n paispe de oboseala...

Eli cu Bianca (13.06.2005) Andreas (17.08.1998)

www.dropshots.com/elisibia2" target="_blank"> foto 1, , foto 2 ,
"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patriciaRO spune:

Elisor, da, tot pe contract este, insa i s-a prelungit pe perioada nedeterminata, apoi si-a gasit un alt post tot acolo in departamanet mai bine platit si tot pe contract nedeterminat. As aca stam cat vrem in DK. Adica de tot. Ca aici e casa noastra, acuma.

In Ro, venim in vacanta, 3 saptamani. Avem de mers peste tot...

AMR = 1 zi... hihi, adica maine. Ca miercuri dimineata suntem pe drum.

Beatrice, mamic de Alex pifos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Bea super, bravo voua! Atunci, daca ati prins radacini poate incercati reteta pentru o fetita, acum in vacanta, ce zici?
Drum bun si vacanta placuta!

Sufletzica vazut pozele!

Eli cu Bianca (13.06.2005) Andreas (17.08.1998)

www.dropshots.com/elisibia2" target="_blank"> foto 1, , foto 2 ,
"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns omustata spune:

La multi ani, Aurasa!

mercedes-sa-ti traiasca Cristi si sa ai numai bucurii de la el. Este nascut in aceeasi zi cu soacra si varul meu.

beatrice-drum bun spre casa si vacanta placuta!

Gabitza-dar chiar ca arati relaxata in poza aceea. Si Maya este fan al trambulinelor alora. Cat despre dorul de colegi te inteleg perfect. Eu peste tot pe unde am lucrat, fara exceptie, am avut numai colegi ca lumea, inclusiv unde lucrez acum, asa ca totdeauna m-am dus cu placere la servici.

Eli-bine ai revenit! M-am delectat pana acum cu pozele voastre. Sunteti o familie foarte frumoasa. Anul trecut nu am plecat pe 17 august din Romania. Cred ca ma confunzi. Am plecat pe 26 iulie si de fapt am stat cu cateva zile mai putin decat acum.

Ioana-multumesc ca ai intrebat de mine .

monule-vai cum le culegeti pe toate. Bine ca sunteti bine acum. Si la Maya la gradinita au fost cateva cazuri de scarlatina si am stat cu emotii toata iarna. Dar a reusit sa nu ia. Oricum, aici nu se sta in spital pentru scarlatina deloc si nici nu este considerata o boala atat de grava. Stiu insa ca in Romania asa este considerata. Va doresc din tot sufletul sa nu mai luati nimic.

Eu am venit de o saptamana si cum am pasit in State Maya s-a imbolnavit. Cred ca a luat ceva fie din Romania, pe ultima suta de metri, fie de la locul de joaca din aeroport in Amsterdam, unde am stat ceva. Cert este ca a facut febra si bube in gat cum am ajuns acasa. Ea a mai luat virusul asta odata de aici, de la gradinita. Acum a facut o forma mai usoara a aceluiasi virus, varianta europeana probabil, dupa cum s-a exprimat pediatra ei.

Am avut o gramada de treaba si din cauza asta nici nu am intrat. Sotul meu are un musafir de vreo 5 zile si pleaca maine, vineri am avut o groaza de invitati la masa (obligatii ale lui Mircea) si nu-mi vad capul de treaba. Cum zicea si Eli cand vii acasa dupa vacanta (mai ales dupa ce am fost plecati 2 luni de zile) sunt o tona de lucruri de facut.

De azi Maya a inceput gradinita cu bocetele de rigoare. Acum este chiar la gradinita, nu mai este la cresa, insa in aceeasi cladire. Ea fusese efectiv indragostita de educatoarea de la cresa si dragostea a fost reciproca. Azi aia a fost extrem de draguta si ne-a intampinat chiar ea, a venit in noua ei clasa si a stat putin cu noi si cert este ca atunci cand am plecat Maya nu mai plangea. Sa vedem cum se va acomoda aici, mai ales ca acum are si un educator, un negru simpatic. Eu mai stau acasa saptamana asta si de luni gata, la servici.

Cam atat despre noi. Va pup si va doresc o seara frumoasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns omustata spune:

nelia-sanatate multa! Sper sa nu fie scarlatina.

Eli-pe mine cu multi ani in urma asa ma dureau. Groaznic! Dar de vreo 5-6 ani incoace nu ma mai dor. Este normal, nu te speria. Probabil ai si un dereglaj hormonal.

sufletzica-tare frumosi puii tai!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Nu, nu e scarlatina, e o viroza, dar Tudora are un inceput de rosu in urechi, cum ridea Loreen. Nu i-a dat antibiotic inca, sper ca nu se agraveaza. Bine ca nu e scarlatina, pentru ea nu ar fi fost chiar cine stie ce, dar pentru bebe e mai bine ca nu e. Bebe are un pic de rosu in git... oricum nu o mai duc pe Tudora o saptamina la gradinita, ca poate ia altceva... ca toti copiii sint bolnavi, in plina vara.

Omustata, bine ati revenit acasa! Si imi pare rau ca Maya s-a imbolnavit. Sanatate!
Sufletica, am vazut pozele cu copilasii frumosi!
Beatrice, felicitari pentru sot si pentru faptul ca ati reusit sa ramineti acolo!

www.dropshots.com/aurice#date/2008-05-29/18:19:47" target="_blank">CORNELIA, mami de www.dropshots.com/aurice#date/2008-03-21/11:24:31" target="_blank">AGATA, www.dropshots.com/aurice#date/2008-07-19/12:42:56" target="_blank">TUDORA si www.dropshots.com/aurice#date/2008-07-19/12:42:45" target="_blank">LISANDRU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisik 4ever spune:

Nelia, in wekendul asta am discutat problema cu numele si i-am propus lui tati toate prenumele derivate din Alexandru, inclusiv cele propuse de tine. Dar ce sa vezi? Ghici ce ii place cel mai mult? Ei da, Lisandre. De la Alexandre (in franceza).

Mickyyy felicitari pentru cele trei printese – stii la ce ma gandeam ? La povestea cu sarea in bucate si cum fetele lui tati o sa-l alinte pa tati mai tarziu. A mea cel putin e lipita de tac-su, sper ca baietelul sa fie lipicios de mami.

Noi am renuntat la pampers de tot in timpul zilei cam de vreo 3-4 saptamani. Motivatia a fost importanta, deoarece acum in fiecare dimineata motata imi repeta ca acum face pipi la toaleta ca copiii mari si cand mergem la scoala cea noua ca Pinochio ? mai avem putin, pe 25 o sa incepem si cred ca o sa-i placa deoarece aici e in grupa cu copii de doi ani jumate si dincolo o sa fie motati de trei ani care vorbesc bine, se joaca si stiu o multime de lucruri. Eu sunt terminata de ras cand o vad cu cata seriozitate ia hartie igienica si se sterge dupa ce a facut pipi. Si am vazut ca la cresa cei care fac pipilici singuri dau chiloteii jos, se sterg si isi pun chiloteii la loc. Imi venea sa ma frec la ochi, nu alta. Sunt atat de haiosi !

Alarma la scarlatina – nu va speriati fetele – eu le-am avut pe toate cand am fost mica si acum nu mai am nici un stress. Era zilele astea un afis ca au un caz de varicela – chiar in grupa lui fi-mea. Nu m-am stresat deloc, nici pentru ea – daca o ia o ia, trece. Nici pentru mine – in mod sigur am avut-o in copilarie. Singura problema cu bolile astea e ca cu cat suntem mai mari cand le avem, cu atat suferim mai mult.

... si albastricile lui mami 08.05.05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sufletzica spune:

multumesc fetelor pentru comentariile dragute.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

omustata- mersi, cum e socra si varul tau ma refer ca personalitate? cristi pana acum a fost zic eu cuminte genul copil fara probleme acum cum inainteaza in varsta incepe sa faca prostioare.

elisor- am avut 18 zile lucratoare de concediu si s au terminat ieri...

Am o intrebare la voi?
copilasii vostri la ce grupa de varsta merg din toamna la gradi?la noi sunt doua optiuni fie o dau la gr de varsta 3-4 ani( unde mai apar si copilasi sub 3 ani cum a fost si bia din martie) cu educatoare noi fie o dau la gr de varsta 4-5 ani cu educatoarele vechi ale ei.
Si mai e ceva -bia s a obisnuit cu educatoarele vechi si mai ales cu una pe care o iubeste ( ii sare mereu in brate cand o vede) .. oare cum ar fi sa inceapa cu altele ?

Mergi la inceput