Mamici norocoase de sept-oct 2008 (104)
Raspunsuri - Pagina 5
ramonzca79 spune:
salutare fetelorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!!!!!
am revenit si eu ..in sfarsit!!! ce bine e acasa!!!!...am venit de cca o sapt insa am avut santier si si net-ul picat so....
ce sa va spun...azi am fost la dr si se pare ca bebe e ok insa eu sunt stresata....pt ca...UM a fost pe 5 decembrie insa de la inceput la toate eco bebe a iesit mai mic cu cateva zile ca si cum UM ar fi fost 10 decembrie si de atunci asa am dus-o...adica luni as implini 33 saptamani...azi mi-a spus ca bebe arata mai mititel cu o sapt....a zis ca nu e nicio problema insa nu va spun ce stare mi-a dat......voi ce stiti????
plus ca medicul pleaca in concediu o sapt 29 august-7 septembrie si desi mi-a spus ca ma lasa in grija cuiva am emotii.....nu vreaui sa nasc cu altcineva....m-a intrebat daca prefer femeie sau barbat si sincer nici nu stiu....prima dr la care am fost la sarcina trecuta*cea pe care am pierdut-o)era femeie si sincer nu se compara cu el...insa...vom vedea....sper din tot sufletul sa nu fie cazul de alt dr...
am vazut pe prima pagina ca exista o nastere ....imi spune si mie cineva despre ce e vb...????au fost probleme????
cum stati cu kg????dar cu picioarele umflate?????
POZE...POZULICI
32+... Erik
bitza2008 spune:
Eva, adevarul e ca mananc sarat, mai mananc si carne de porc dar de aia mai slaba-cat de slaba poate fi carnea de porc.Dr zice ca e indusa de sarcina.Eu am si asa-zisa "tensiune de cabinet" ca acasa tensiunea e ok si nu am mai luat trat de ieri dim.
Mami de Alexa, sa stii ca am desfacut cadourile si sunt multe-multe chestii super-gentuta pt scutece, multe hainute, perie si pieptene, o jucarie fischer de nou nascut tip carte-de prins la patut sau carut, prosopel cu capison si parca mai era ceva dar am uitat!
34+LUCAS
AMR 6 saptamani!!!
EvaF spune:
quote:
citat din mesajul lui laureta
Fetelor ce am uitat sa va intreb. Cum stati cu greutatea?
Doctoritza mea zicea ca bebe este foarte bine devoltat dar eu sunt slabanoaga.
Pai ieri cand m am cantarit aveam 66.7 kg deci 12.7 aproape 13 kile luate si mai am pina la sfarsit.
Mi a schibat elevitul cu Supradyn.
La voi cum este?
Pai e excelenta greutatea ta, Laureta! Bravo, eu te felicit pentru greutate!
Eu maine, ca si tine, implinesc 32 de saptamani, si am luat 17 kg pana acum, in unele dimineti cantarul imi arata 18 kg luate! Deci, e foare bine in cazul tau! Eu sper ca pana la sfarsit sa nu depasesc cu mult 20 kg luate!
31+ LUCA
Atat mai este pana vine !!!!
AMR 57 ZILE!!!
POZE
VIDEOS LUCA!!!
“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)
bitza2008 spune:
Laureta, eu am trecut deja de 20 kg luatesi probabil ajung la 30 pana la sfarsit, dar fiind inaltuta nu se observa asa tare..multe sunt asezte frumos pe burtica!
Ramonzca, cel mai sigur ai ovulat mai tarziu...fii pe pace nu e nici o prob daca asa zice dr!
34+LUCAS
AMR 6 saptamani!!!
freshanana spune:
alina m-ai omorat cu snitelele cu cartofi natur. eu o sa le inlocuiesc cu chiftele cu cartofi prajiti ca asta am disponibil
laureta eu am mai zis : am avut 66 kg cd am ramas gravida, acum am 87.
ramonzca bine ai revenit.lasa ca nu e asa pblema mare cu bb. cu dr e aiurea pana vei gasi un altul, bine ca macar dr tau ti-l recomanda
andy_galro unde esti ? ce ai facut la eco ?
am pus si eu in sfarsit cateva poze pe contul comun sa imi vedeti cele 87 de kg
34+
AMR 41 zile !!!
puiutz
andy.p spune:
Laureta join the club..eu numa asta aud..ce slaba estiAm luat vreo 10 kg pana acum.Am pus numai pe burta si atat.Am inceput si eu sa iau Centrum Materna.
ramoncza welcome back,sa stii ca si mie mi-au spus ca bb e mai mic ,dar stiu ca am ovulat tarziu.Stai linistita pana la urmatoarea eco.Precis iti va recomanda pe cineva cu care sa nasti.Ufff concediile astea!
32+bbelina
AMR 8 saptamani
laura si andy (07.04.2002)
bitza2008 spune:
Freshanana,ai o burtica rotunda si maruta si, sincer n-as zice ca ai 87 kg!Ai cumparat muulte lucruri frumoase pt bb!
EU am terminat Elevitul si mi-a dat Ferofolgamma(sper ca asa se scrie)
34+LUCAS
AMR 6 saptamani!!!
freshanana spune:
quote:
citat din mesajul lui bitza2008
Freshanana,ai o burtica rotunda si maruta si, sincer n-as zice ca ai 87 kg!Ai cumparat muulte lucruri frumoase pt bb!
EU am terminat Elevitul si mi-a dat Ferofolgamma(sper ca asa se scrie)
34+LUCAS
AMR 6 saptamani!!!
fa si tu niste poze sa te vedem si pe tine. si lucrusoarele pt bb
eu sunt inalta (175), parca spuneai ca si tu esti inalta
poate ca de aceea nu par de 87 dar crede-ma atatea am
am luat lucruri desi aveam si de la primul bb multe ramase ok
dar nu ma pot abtine
mie mi se pare mica burta in comparatie cu alte gravide ce vad pe strada si sunt cam de aceeasi varsta a sarcinii
eu am hotarat ca nu mai iau nicio vitamina si niciun fier. doar no-spa cd ma simt rau. acum voi repeta analizele si dc ies nasol o sa iau pe ultima suta tot ce imi da dr
34+
AMR 41 zile !!!
puiutz
babytza spune:
quote:
citat din mesajul lui bitza2008
Eva, adevarul e ca mananc sarat, mai mananc si carne de porc dar de aia mai slaba-cat de slaba poate fi carnea de porc.Dr zice ca e indusa de sarcina.Eu am si asa-zisa "tensiune de cabinet" ca acasa tensiunea e ok si nu am mai luat trat de ieri dim.
Mami de Alexa, sa stii ca am desfacut cadourile si sunt multe-multe chestii super-gentuta pt scutece, multe hainute, perie si pieptene, o jucarie fischer de nou nascut tip carte-de prins la patut sau carut, prosopel cu capison si parca mai era ceva dar am uitat!
34+LUCAS
AMR 6 saptamani!!!
Hi hi hi... nu ai rezistat si le-ai desfacut... si eu as fi cedat tentatiei...
Valentina 29 + David
Asa creste gandacelul nostru
poze
bitza2008 spune:
Eu am 1.70m si 82 kg si, sincer, nu ma vad asa grasa!!Oricum, te-am luat!!Am trecut de 20 kg!!
Poate o sa-mi iau inima in dinti si o sa pun si eu poze
34+LUCAS
AMR 6 saptamani!!!