Mamici norocoase de sept-oct 2008 (104)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

fresh, spuneai pe undeva ca esti la mansarda. Ai casa, sau apartamentul tau e la ultimul etaj?

29+ fara nume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freshanana spune:

quote:
citat din mesajul lui 300

fresh, spuneai pe undeva ca esti la mansarda. Ai casa, sau apartamentul tau e la ultimul etaj?

29+ fara nume

300 stau la casa mansardata (parter plus mansarda)
la mansarda e super vara (noaptea) cu geamul deschis. dormi dezbracata, dezvelita, nu e curent sa te traga la spate si ne-am facut un "pat" din saltele relaxa puse una langa alta, acoperite cu o pilota groasa peste care e un cearceaf de frotir. e super. copilul doarme cu noi (la capul saltelelor noastre, unde are salteaua lui) . iarna nu se poate sta, congelezi
la parter e mai racoare dar am geamuri de unde ma vede oricine trece prin curte si nu pot sta doar in kilotzi. si e si patul mai mic

ma distreaza cum ai trecut pe fetita ta : fara nume

34+

AMR 40 zile !!!

puiutz
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Multumesc fresh. Pai n-are nume, ca nu ne place nici unul si... mai e o problema, as vrea sa nu fie un nume purtat de altcineva, iar cum familionul meu e imens, iti dai seama cate nume-s deja luate, mai ales ca surorile mele au si cate 2 nume, si verisoarele la fel

la capat trebuie s-o scoatem cumva, mai avem destul pana se naste. Poate mutritza ei o sa cheme vreun nume, purtat sau nepurtat. Iar noi mai avem si un nume de familie luuung cat o zi de post ca ne-am reunit numele in loc sa luam si noi unul ca toti oamenii.

29+ fara nume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

quote:
citat din mesajul lui _irina_
Eva chestia asta cu fetele care vin mai repede si baietii mai tarziu mi s-a spus si mie, si eu care vreau sa merg la lucru pana cu 4 saptamani inainte de DPN iti dai seama ca m-am panicat. Ma si vad nascand la lucru cu toti colegii in jur facandu-mi galerie (majoritatea sunt barbati).

Mda. Stiu multe fetite care au fost nascute prin provocare/inducere, la 41-42 saptamani si baietei nascuti cu doua saptamani inainte de termen, deci...

Monique, iesi cu al tau la o plimbarica si o cina in doi! Iti va face bine! Si incheiati seara...frumos!

Noi am cumparat perdelele pentru camera lui Luca si doi puisori de perna in set cu perdelele. Sunt vernil cu o broderie fina verde in partea de sus! Mai grosutze un pic, vroiam sa nu intre asa tare lumina si sa imi deranjeze puiul. Acum le monteaza tati, se joaaca cu o bormasina!

32+ LUCA

Atat mai este pana vine !!!!

AMR 56 ZILE!!!

POZE
VIDEOS LUCA!!!

“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreutac spune:

Hello burtici si multi, multi pupici pt. fiecare dintre voi
Saptamana asta am cam absentat de pe forum, insa motivat ...am reinceput serviciul (pt. inca 2 saptamani) si am fost prinsa cu tot felul de lucruri, mai ales ca as vrea sa las totul in ordine. Am reusit totusi sa citesc cam tot ce-ati scris, mult intr-adevar, dar mereu e o placere sa va citesc.
Sa incepem cu inceputul....
Andreea_and,
Sa fii sanatoasa, fericita, iubita si sa ai o aniversare frumoasa si o bebelina sanatoasa fi frumoasa! Totodata, trebuie sa spun ca mi-a placut tare mult camera Minei si ma gandesc serios sa achizitionez si eu mobila pentru camera micutei mele din Ikea. De-asta vroiam sa te intreb dc. toata mobila este cumparata de acolo si dc. mai aveau ceva asemenator, sau aceleasi modele si pe alte nuante, cum ar fi lemn natur.
Eva,felicitari pt. schimbarea semnaturii! Trece timpul ceva de speriat si cand te gandesti ca la inceputul sarcinii eu numaram zilele pana la implinirea unei saptamani. Am citit ca ai fost in vizita la Polizu sa vezi rezervele si chiar as vrea sa stiu cum ti s-au parut, avind in vedere ca si eu tot acolo intentionez sa ma "cazez" in cele cateva zile de spitalizare.
Anca, felicitari si tie pt. schimbarea semnaturii si te asteptam acasa! Vestile bune deja s-au raspandit!
Andy si Garga, felicitari pt. bebeluse!
Moni si Bitza, aveti grija de voi si va asteptam in forma maxima pe forum!
Nushulica, esti fenomenala cu colectia de lucrusoare si toate celelalte chestii cumparate pentru micutul David. Sunt superbe!!! Iar cat priveste mancarica cu ardei si mamaliguta m-ai terminat..., cred ca va trebui sa-mi trimiti reteta, cu toate ca nu am tuci. ma gandesc ca totusi iese ceva si fara...
Freshnana, Laureta, nici nu se vad kg. voastre, ceea ce e f bine. Eu am luat pana acum 4-5 kg si sper ca pana la final sa iau max. 10, avand in vedere ca am plecat de la inceputul sarcinii cu vreo 5 kg in plus. Circumferinta abdominala este de 95 cm, de la vreo 68-70 parca.
Felicic, in sfarsit v-ati mutat, felicitari!!! Acum ramane s va acomodati cum trebuie in noua locuinta, inclusiv Fox.
Musette, July, am citit ca sunteti in amenajari. Eu simt ca nu se mai termin, desi suntem undeva pe la jumatate. De camera bebelinei nici nu ne-am apucat, insa e prima pe lista. Spor la amenajat si asteptam poze.

Andreea
29+ Eva Maria
Vineee bebelusa!!!

Mergi la inceput

uraaaaa ploua si la constanta !!!!

andreutac si eu as vrea de la nusha reteta cu ardei si smantana . daca are timp of course

34+

AMR 40 zile !!!

puiutz
poze

Mergi la inceput

am facut capitol nou
va dau linkul pagina viitoare

34+

AMR 40 zile !!!

puiutz
poze

Mergi la inceput

Si la Bucuresti a plouat si din fericire vara asta n-a fost asa calduroasa ca precedenta. Personal mi-a fost tare teama sa nu prind niste calduri insuportabile cu ditamai burtoiul. Si iata ca nici n-a fost o vara super caniculara si nici burtoiul meu nu este asa mare cum preconizat!

Andreea
29+ Eva Maria
Vineee bebelusa!!!

Mergi la inceput

eu si la sarcina aceasta, ca si la prima de altfel, am prins toate cele 3 luni de vara(mai e august acum)
ma gdesc cum o fi iarna sa fii gravi. cred ca e mai aiurea cu hainele. asa vara mai pui o rokie, un 3/4 si un maieu pe afara
dar iarna ???

desi ploua tot imi e cald
am facut un suc natural din 5 lime si 10 mere romanesti noi (alea acre) si am baut vitamina C la pahar.a fost super

34+

AMR 40 zile !!!

puiutz
poze

Mergi la inceput

Da, cred ca e mai avantajos sa prinzi ultimele luni de sarcina vara, ca vorba ta, mai pui o rochie, ceva lejer, pe cand iarna tre' sa te imbraci gros.
Mere verzi ...buuun, numai ca eu n-am gasit decat o singura data in piata, vara asta. Sper sa nu fie nici ultima.

Andreea
29+ Eva Maria
Vineee bebelusa!!!

Mergi la inceput