Mamici norocoase de sept-oct 2008 (104)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns freshanana spune:

wow irina. dar niste poze nu ne arati si noua ???

300 mersi. ala cu "mama..." e chiar adevarat, tati nu l-a vazut inca si e luat pt cd bb va avea peste 6 luni ca sa se fataie prin casa cu el si sa vada everybody

eu devorat vreo 10 caise,juma de litru de sana si 1 litru de lapte si apoi un bol cu friptura cu sos si piure. acum sunt plina si ma simt cat o vaca. bine-nteles ca ma duc in pat

34+

AMR 40 zile !!!

puiutz
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _irina_ spune:

Freshanana o sa ma trag si in poza.

Eva chestia asta cu fetele care vin mai repede si baietii mai tarziu mi s-a spus si mie, si eu care vreau sa merg la lucru pana cu 4 saptamani inainte de DPN iti dai seama ca m-am panicat. Ma si vad nascand la lucru cu toti colegii in jur facandu-mi galerie (majoritatea sunt barbati).

Am pus si eu porumbul la fiert.

31+ - Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

plouaaa fetele din constanta sper ca nu va suparati pe mine ca ma bucur
july, ma bucur ca sunteti bine si ca ne-ai mai adus vesti despre voi:)
hai sa va zic si eu de dr mea de fam cum mi-a calculat dnp um 5feb+10 zile+9luni = 15 ale lunii nov e pe aproape cu dnp dr gine. eu una nici nu o bag in seama, decit aprop, imi zice sa iau aia si cealalta, imi de reteta, cm , deci nu comentez.
despre gura lumi... unii zic "vaaai ce burta mare!" altii "vai ce burta mica!" ca sa nu-mi amintesc de "forma" burtii, cind e fata, cind e baiat...
am o prietena care la diferenta de 1,4 ani a nascut 2 copii, o fetitza si un baiat. amindoi au stat in burtica fix 40S, deci iar pica faza cu fetele vin mai devreme...

alexa simami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Raportez ploaie si la bucuresti! ai mei vin cu ploaia, e clar...

29+ fara nume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanziana27 spune:

Ploua si la noi, ma intreb de unde mai sunt resurse de atata apa!Am noroc ca-i sotul azi acasa, ca Dragos ma zapaceste, isi ia impermeabilul sau orice alta haine si vine sa-l imbrac sa iesim....mi-e asa de mila de el!
AH! Da! Forma burtii garantat indica un anumit sex al copilului, asta tot din "miturile babelor"
Dr mea de familie si medicul ginecolog, vad ca au aceeasi rotita si mi-au indicat acelasi DPN. Dar ginecologul stiind ca-i cezariana nu prea-l intereseaza DPN, ci cum iese la masuratori bebe si din cate am inteles eu, e pe principiul cezarienei programate cam prin sapt 39.

29+ cu David Gabriel si mamica de Dragos Mihai(26.09.2006)
Povestea iubirii noastre mici
Burtica bebe 2
Poze camera copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Banuiesc ca acum nu mai e nimeni pe forum desi pana acum ati scris de nu reuseam sa va prind

In primul rand :

ANDREEA_AND LA MULTI ANI!!!!

DOi la mana: Nushulica, m-ai terminat psihic cu lucrusoarele pentru Davidutz

No.3: EU tot 10 kg declar, diametru burta 112 (da io am cam plecat de pe la 80 cred ca eram grasa )

Miruna io zic DA DA DA DA la intalneala, sunt mare fan . Am mai zis si eu intr-o zi dupa ce vorbisem cu alinushca si ma intreba daca nu ne mai vedem ca vrea si ea sa vina. Ar fi super sa ne strangem mai multe decat data trecuta

In rest nu mai stiu. Felicitari celor care au fost la eco si au bebei in grafic si grasuni.
Eu inca nu mi-am revenit 100% din starea proasta de boala plus ca trec printr-o depresie si nu stiu de ce. Ma apuca plansul din absolut orice. In fine.

Va pup dulce dulce si va doresc un weekend frumos alaturi de cei dragi.

POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/?saved=1" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBU
33+ Cuculetz Andrei

AM SCHIMBAT PREFIXUL AMR 6+ SAPTAMANI

AMR 49 DE ZILE PANA LA BEBE ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

ei, mai arunc eu cate un ochi printre un aspirator, spalat pe jos si asezat cate-o rufa in dulap si vorbit pe messenger cu soacra-mea care face gem. Cunosc starea ta, Monica, incearca sa stai cu cine ti-e drag, ca trece mai repede By the way, eu te am in lista de messenger dar nu te mai vad...

M-as abona si eu la o intalneala, dar azi clar nu, ca ii astept pe ai mei la mine.

LE gata te-am vazut fiind la munci mai mult nu prea ma uit cum trebuie in lista hihi sorry

29+ fara nume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Moni.Nu fi deprimata,incearca sa iesi un pic sa te plimbi,aer curat si mai ales stai cu cine-ti place.
Iti trimitsa-ti treaca.

32+bbelina
AMR 8 saptamani
laura si andy (07.04.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

moni, sa iesi din starea de kko.
la noi, dupa potop, acum a iesit un soare...
mergem sa papam si iar plecam la plimbari.

alexa simami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freshanana spune:

monica stiu cum e starea aceasta, e de la sarcina clar
ca sa iti treaca si starea si virusul ala

la noi un pic de racoare. foarte pic (mai bn decat deloc)

34+

AMR 40 zile !!!

puiutz
poze

Mergi la inceput