Puiuti de Randunici 2008!! (64)
Raspunsuri - Pagina 18
tuchita spune:
Olga, e OK!
sper sa ma livreze si pe mine randunoiul cu masina prin zona!
Si la mine-n casa e cam ca la porci, ca pe bona a durut-o ieri spatele si vad ca n-a prestat! sa mor daca ma apuc de ceva, ma uit doar in carte si-n monitor si ignor praful din jur!
mamica de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)
poze
clauclau spune:
Am papat fructele si acum ne pregatim de plimbare...
Va pupam pe toate.

POZE
POVESTEA NASTERII
mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!
luny spune:
ola!
Raportez asa: trezit la 1,30 alimentat/culcat, trezit la 3,30 alimentat/culcat, trezit la 5.00(!!) alimentat, culcat la fix 5,15! dar...trezit la 5,30!!
l-am lasat sa se foiasca si dupa 10 min incepe logoreea, frate! era intors pe burta si vorbea de mama focului! il intorc pe spate sic 'mami, nani acum!'...da' de unde! pe burta iar, iar ras si voie buna! zic, il las, ca oboseste si adoarme la loc! nope...vorba, chiuieli de zici ca eram la nunta! cateva ture, intors pe spate, ras la mine, apoi el inapoi pe burta si chiuieli..si-s gata!
..e clar ca ptr Mufa statul pe burta=joaca si veselie!..dar de ce la ore d-astea? 
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
luny spune:
stela ptr starea subfebrila i-am dat 2,5 ml Nurofen!
mimo sa-ti fie de bine cafeul la Starbucks!
eu n-am mai ajuns ieri la mall..
azi e concertul lenny...uff..sa-l savurati, fetelor!!
LUNY
tuchita spune:
Am citit fix 20 min!
pentru ca s-a trezit Sebul si are chef ce chiuiala!
Daca as avea apa calda as face si eu un dus si as pleca la plimbare!
Asa cred ca voi pleca la plimbare nespalata!![]()
Luny, singurul meu sfat e sa-l ignori cat mai mult noaptea! Fara lumini aprinse, fara discutii! Daca are chef sa se hlizeasca, n-are decat, dar nu participa!
poze
clauclau spune:
Luny, acum ii dau dreptate Tuchitei intrutotul, la mine a functionat perfect. O las singurica in patut chiar daca plange putin si se culca la loc. Eventual dupa vaicareala se si joaca , dar eu nu merg la ea, o las in pace, de-aia am venit si azi noapte la calculator, caci gangurea prin patut. Pana am terminat eu mesajul , ea s-a culcat la loc. Si nu-mi vine sa cred ca s-a conformat asa de repede...Se foieste si acum dar parca stie ca n-o mai iau de acolo si se linisteste singura. Inca nu-mi vine sa cred...
POZE
POVESTEA NASTERII
mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!
luny spune:
de acord! asa voi face si eu, doar ca daca se trezeste si nu e de hlizeala, ci o da in maraiala de foame, il alimentez ca il ia somnul la san repede!daca se trezeste repede dupa ce a papat, il las, eventual il mangai putin..faza e ca spre dimineata, dupa 6, cand incepe cu joaca, si eu atunci as dormi cel mai bine, el se cam trezeste de tot!
LUNY
luny spune:
am vazut-o pe andra cea delicioasa!
Si Mufy lupta cu mersul ramei pana cade lat de oboseala!
am inaugurat scaunul si ma declar super incantata de el!! Mufy statea tare mandru si tantos in el, ca doar avea o noua perspectiva asupra camerei!
..am facut poze, dar s-a terminat bateria, se incarca si va arat:))
LUNY
tuchita spune:
am papat si noi legumele, acuma asteptam sa vina kk!
m-a pus
sa ascult la tv o melodie de-a lui Seicaru si m-au lovit niste amintiri triste.....

poze
luny spune:
tuchi
ce fel de amintiri?..
LUNY