Puiuti de Randunici 2008!! (64)
Raspunsuri - Pagina 17
mimonix spune:
Asaaaaaaaaaaaa
Acum ca v-ati dus toate la culcare pot sa ma desfasor in voie
Desi ma cam indoiesc ca Bubudoarme vreodata
Auzi, ma gandeam la tanti Lica a ta...ei ce-i mai ramane fata de facut? Ca mie se pare ca are un job f lejer, mai angajezi pe cineva,pot sa trimit si eu un CV?
Clauam citit ce victorie ai inregistrat
Urasc sa spun asta, dar: "CE TI-AM SPUS EU?"
Oricum, nroc cu tine ca ai facut sondaj de opinie cu somnul bebeilor, ca m-am linistit si eu care credeam ca doarme baiatul prea mult.M-au inebunit aia in Belgia:nu doarme prea mult?Iar doarme?
Nene, intrasem la idei! Dar acum sunt f linistita, suntem la concurs cu Olguta si Tuchi 

Natyuichend placut, sper ca se satura omu' tau de friptane si te cruta saptamana viitoare
Ursulican-am vazut pozele de la nunta ta dar : ESTI FRUMOASA SI DESTEAPTA RAU!
E bine asa? Aaaa si felicitari pt noul stil de viata! Sa vezi de acu' incolo ce-o sa te mai faci!
Lunysi eu am fost azi in Mall, cat p-aci sa ne-ntalnim! Si ca tot veni vorba de Mall...neneee, m-a dus Teo sa-mi arate ea unde se bea cafea (ciocolata) buna (la Starbucks)Eu cu gandul la o tigare si-o cafea , accept repede provocarea
Cand colo ce sa vezi?
2 cafele si 2 prajituri (
) 50 lei
Neneeeee, am platit cu cardul! Si cum ma duceam eu bombanind cu "scarboseniile" la masa, ce vad? Un afis mare cu FUMATUL INTERZIS!
De parca nu patimisem atat in cele strainataturi pe tema asta!
Delphvreau poveste, sunt aici!
Po-ves-te, po-ves-te, po-ves-te!!!!!!!
Geckoinca n-am vazut poze din germania, maine am program de vizionare...dar ideea de a vizita castelul din puzzle mi s-a parut geniala! Mai voi sunteti ALTFEL sa stii , adica stii 
Si acum, scurta poveste cu Vladut:
Azi noapte pe la doua, pe cand ma uitam eu cu Teo la un film ( a se citi ea se uita si eu motaiam chinuita in canapea)aud in receiver un chitait de Vladut...ops,sar in sus 1 m, ma uit mai bine...baiatul pe spate cu ochii deschisi si degetul in gura...m-am panicat toata ca asa ceva nu se mai intamplase de 3 luni.Ma duc la el, pun mana pe frunte , nu avea febra.Il intorc pe burta, il invelesc,il mangai si plec.Si gata, liniste.La 6 dimineata cine chitaia din nou? Tot dumnealui...Zic HAIT, ca asta a auzit ca dau prieteni lui party noaptea si vrea sa participe si el!Ma ridic zombi ca abia apucasem sa dorm cateva ore, si cand ma duc la el:era ud fleasca...nimerise el pe langa
Noapte buna va doresc!
Simona,mamica de Teo
(14 ani) si
Vlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
clauclau spune:
Buhuhuuu, daca nu e Ariel, o inlocuiesc eu...
Vreau sa va spun ca am inregistrat o victorie rapida cu donsoara Rebecca! A papat ea bine merci la ora 1.30, atunci este mereu prima masa la ea. S-a culcat bine merci si la 3.30 cine se foieste prin patut si se trezeste?? Rebecca, ati ghicit! Care rebecutza a vazut ca nu se intampla nimic genial, iar n-a sarit ma-sa la ea decat s-o mangaie putin pe spinare si sa-i cante un nani, nani! S-a vaicarit maxim 2 minute si s-a culcat saracuta de ea dacaa vazut ca nu e rost de altceva.
Iar eu de fericire am dat iama in frigider dupa niste pepene galben!
Stela, am vazut ca v-ati intors, dar ca micuta s-a simtit foarte bine acolo. Sa va duceti de cate ori aveti ocazia, e altfel pentru puiuti afara, si mananca bine si se odihnesc bine.
Luny, sper ca Muffy nu te trezeste de multe ori si tu dormi bustean acu'.
Ursuleato, esti FRUMOASA RAU!!!
Ali, vorbareato, buna berea???
Cris, cred ca voi ati trecut la alea, alea!
Sa va fie de bine.
Bubule, tu zici ca n-ai ce sa faci maine? Relaxare mama, la greu!!! Adik, nu faci nimik...Ia sa vad, poti????![]()
Ia uite-o si pe Mimo!!! Ce cauti la ora asta??? Hm??
Misto treaba cu fumatul interzis dupa ca ati lasat o caruta de bani pe cafele!
Ia zi, a intrat cafeaua cu noduri sau s-a scurs usor?
Muahhhh!

Gata, ma bag in pat, satisfacuta fiind, e liniste in casa, mandra doarme...
Cafeluta nu va fac ca vine acus' Gecko cu ea! S-o faci tare rau Gecko ca azi e sambata si cred ca o sa fie destul de pustiu pe crenguta...
POZE
POVESTEA NASTERII
mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!
gecko spune:
'neata stol...nu va dau cafeul ca azi e sambata si trebe sa leneviti...ATI AUZIT PUIUTI???!!!!...AZI E SAMBATA SI MAMELE TREBE SA SE HODINEASCA!!!!....ASA CA JOS CU FRICHINELA!!!!
eu sunt in delir...Patrick doarme...afara se intrevede o raza de soare...husbandul acasa citeste o revista relaxat in living...eu forumesc...dimineata de sambata perfecta....bai ce limbarnita ati avut aseara...14 pagini fara buhuhu si movalinda...
criss...mai mult ca sigur e in puseu de crestere...momentele astea nu te fac decat sa apreciezi la adevarata valoare zilele cand nu se matzaie si nu vrea din sfert in sfert de ora tzitzi.
ali, nu iti fa griji de statul pe burta...ca vine si vremea aia...eu l-am mai pus cate 3-5 minute de antrenament...la inceput clar nu i-a placut si arata ca inecatul...dar acum chiar savureaza momentele, nu intr-atata incat sa se intoarca singur...dar baremi nu mai protesteaza.
olgutzica, ai dreptate cu service-ul la AC...e inexistent in romania. cel mai tare pe mine m-a distrat o sectie importanta de chirurgie din cluj...unde s-a instalat AC in salile de operatie, setat pe 18 grade cat sa inghete curul la medici si asistente...si care desteptaciune...nu s-au gandit sa mai creasca temperatura din aparat...ci au venit cu solutia salvatoare...sa deschida geamurile ca sa se mai incalzeasca
...halal mediu steril...
ursuleata, te-am vazut mireasa...buna zi ti-ai gasit si tu sa ma trimiti la uitat la poze...cu net mahmur
...da' mireasa e frumoasa...cam inca la pubertate ea...dar mizez ca la starea civila s-au uitat in buletinul tau ca sa verifice daca esti majora.
mimo, nu te plange de dat pe afara...ca la mine in mod in clasic KK de dimineata ajunge pe urechi...sotul ma intreaba in fiecare zi..."Iar i-ai spalat sacul de dormit?"...pai bine-nteles ca i l-am spalat daca i-a ajuns kk pe el...cred totusi ca ar trebui sa imi imbunatatesc tehnica de montare a scutecului seara...
clau, ca intrebai de ore de somn ziua...al meu doarme multe, multe ore...are pauze de 30 de minute...maxim o ora...dupa care iar somn de vreo 2 ore. cel mai mult sta treaz de pe la 5 seara pana pe la 8-9 cand i se arata de baita si bagat la somnul de noapte...dar inca nu fac petrecere pt programul lui minunat...ca vad ca ii apuca bazdacii la batranete si astept si eu zilele cu program artisctic la bursuc.
bubu, intreaba-i pe baietii tai daca zici ca au fost la filmul cu panada..."ce animal e celalalt luptator?" ca eu inca nu m-am lamurit.
trimit..ca s-a trezit stapanul.
PS. Patrick e pregatit de diversificare...azi a facut priuma deglutitie...SI-A INGHITIT UN MUC!!!!

mihutza11 spune:
Victorie!! azi Andra a facut 2 kk!!
recupereaza din urma..
Gecko m-am dat la fund un pic stiu, dar asa am simtit eu.. si ca sa iti raspund, cand merg la sala vorba ta Andra ori doarme ori e treaza.. si daca e treaza e mai nasol ca vrea bagata in seama.. ca am patit-o si cu mersul pe banda cu ea in brate 
Naty, Stela, Simo, Nicol si cine mai pleaca pe unde cum, sa va distrati, sa aveti vreme buna si copii cuminti!
Ursuleata mare curaj fara carnitza.. si eu sunt cam carnivora, nu cred ca as putea (bine in afara de post)..
Ali
.. oare eu te-am laudat ca iti sta bine cu freza noua [:-\].. daca nu iti spun acum: iti sta bine asa!
Olgutza asa e si randunoiul meu cu mancarea.. bine asta se intampla in RO (ca a fost o perioada cand el isi cauta de munca si statea mai mult acasa) si nu manca nimic pana nu veneam eu.. nici vorba sa isi incalzeasca.. si tot asa il certam ca sta sa moara de foame (dar in schimb baga cafelutza si tigari), iar el ca cica nu poate fara mine... si ca sa nu mai zic ca nu e pretentios deloc la mancare, ar fi in stare numai pizza, salam si cascaval(ultimele 2 aici-cam pas, dar cu pizza e rezolvat ca lucreaza la o pizzerie
)
Cris si Andra mai scanceste prin somn cateodata, dar o las in pace daca nu incepe sa planga tare.. iar cu cealalta problema ti-au zis fetele..
Cristina alte maselutze.. off..
mamica incercata! eu sper ca Daria sa compenseze!
Clau si Luny ma alatur si eu cu trezitul noaptea.. mai ales ca azi noapte s-a trezit plangand la greu, dar banuiesc ca a fost din cauza lipsei de kk cu care noi nu suntem obisnuite.. sper ca noaptea asta sa fie bine 
Adriutza
ce mai faceti?ginerica cum mai e?
Nicoleta vezi ca nu ai de ce sa iti faci griji? bine asa!!
mai da chiar limbaritza a fost pe crengutza azi noapte 
bravo Clau de noua victorie! si la mai mare!
ma duc si eu la nani, dupa ce am papat o portie de crema de zahar ars
..
si pt cand aveti timp: poze si filmulete noi
Mihaela, mamik fericit de
Andra - 29 martie 2008
Pozici
Creste gargaritza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara
tuchita spune:
Buna dimineata!
Eu mi-am facut
, sper sa se culce Sebul si sa doarma macar o ora ca sa citesc si eu ceva! Randunoiul e plecat cu trebi, asa ca sper sa ma-nteleaga copchilu' ca nu pot sedea pe scaun din motiv de morcov si sa se culce singur!
Deocamdata se iubeste cu omida, sa vedem daca-l doboara!![]()
Am constatat surpinsa ce ciripeala nocturna a fost p-acilea, cu ecouri multe!
Cea mai tare a fost Clau, la 4 dimineata!
Iar astea cu randunoii pescari sunteti mortale! Sau ma rog, ei sunt!
Recunosc ca am stat si eu in copilarie cu batu'n balta fara sa prind nik o zi intreaga, dar parca de pe la 16 ani mi-am dat seama ca pot face si altceva...
Oricum, va propun sa le sugerati sa se duca cu randunoiul lui Clau, care pare cel mai norocos si stie sa si gateasca! Clau, daca-ti mai face vreo saramura de peste neinteresanta pt tine, pune-o la pachet ca ma prezint urgent la tine!
Gecko, asta cu mucul e mortala! Din pacate Ilinca mea si acum ii gaseste foarte gustosi!
Mihutza, am vazut toate pozele si filmuletele! Ce a crescut Andra, e mare si ochioasa si foarte simpatica! Nu stiu daca te-ai mai aratat tunsa si n-am bagat eu de seama, oricum iti sta foarte bine!( sper sa n-mi zici ca asa ai fost mereu!
)
Ma duc sa incerc sa culc Sebaceul, ca maraie lung........
mamica de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)
poze
tuchita spune:
Hai ca am avut noroc! s-a culcat numa' cu mangaieli pe spinare si leganatul fundului in maini! sa nu ma intrebati cum fac asta, ca nu stiu sa va explic!
mamica de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)
poze
clauclau spune:
Neata,
cum Gecko, nici macar o cafeluta slaba , asa ca de sambata??? Eu totusi beau una, nu de oboseala, de placere...
Rezumat: rebecca mi-a dormit toata noaptea in patut, a papat la 1.30 si apoi dimineata in jur de 6!!! Ei, ce ziceti de asta??? Din frichinita mea care se trezea din ora-n ora! A mai avut o tentativa de frichineala dupa masa de 6, dar am culcat-o la loc ,tot local, in patut cu mangaiat de spinare si cantat nani,nani de cateva ori. Si ne-am trezit la 9. Superrrr!
Tuchi, ai apucat sa inveti ceva? La prima saramura, esti invitata mea!
Ce tare, cu leganatul fundului!!!
Mihutza, ce-a crescut Andra ta, e o dulcica si o ranjita am vazut!
POZE
POVESTEA NASTERII
bubu05 spune:
'Neata!
Tuchi, am ras de nu mai pot
...si eu practic asta cateodata, cu leganatul fundului in maini 
Mimo, esti mortala rau 
Mai, pai Lica imi calca rufele si sunt multe, zau! deci ma multumesc cu atat! Mai spala ea si aragazul si vasele. Dar daca plec dupa ea afara fac eu ordine in bucatarie, ca nu le pot lasa asa.
Gecko, Clau, pai o sa stau dupa Stefan. Mi-ar fi placut si mie la piscina si la film... La 2 e filmul, inca n-au plecat de-acasa baietii.
Ne pregatim de o curatenie in grup si apoi fiecare la plimbare, pe drumul lui ![]()
Stefan s-a trezit pe la 4 dimineata iar eu uitasem sa inchid interfonul din patut. Si cand se caraia pe-acolo se aprindea lumina de la el. Mai, a stat juma de ora si a vorbit la lumina aia, intuneric in casa, era mortal! Pana la urma i-am facut 100 de laptic si l-a lins si l-am trezit pe randunoi sa-i mai faca, mai vroia! Apoi s-a culcat, era 5 dimineata si s-a trezit la 8 jumate.
Clau, buhuhu pe la 4 dimineata! Ma bucur ca Rebe e ascultatoare! Eu n-as fi venit la calculator la ora aia nici sa ma tai...picam de somn!
Gata, fug! Mai vb!
Oana, mami fericita de
Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
Poze
clauclau spune:
Bubu, pai oricum ma trezisem si asteptam s-o ia somnul bine pe Rebe, de-aia am deschis laptopul. Dar in 5 minute dupa mesaj dormeam si eu lemn!
Si eu as face curat, dar nu ma risc singura, sa vina randunoiul acasa ca apoi daca vede ca ma descurc singura, poate nu se mai baga, cine stie?
Vreau o curatenie mai zdravana, nu asa usurica ca de-astea fac si eu...
POZE
POVESTEA NASTERII
Olgutzika spune:
Moa', am avut un flash de memorie de pe vremea Mirc-ului cu chatuiala voastra de aseara
!
Mergem sa ne bem cafea in oras
, asa ca va trebui sa fiu scurta.
Tuchi, alimentez copilul in jur de ora 4 ( sper sa imi iasa, ca i-am stricat programul cu statul aseara afara pana la 23:30..) si pe urma o tai. Intentionez sa ma parchez pe langa Marriot, Panduri, pe unde oi gasi la ora aia, da' te sun cand ies din Ploiest. Daca ai alta propunere...
Mihuta, o frumoasa Andra! De tine ce sa mai zic!??!
Ali, ce face okiul?
Olga
mamica de
Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE