Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie2008(61)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns wndyctygirl spune:

Asaaaaaaaaa...sa ne dam putin pe tobogan...in primul rand, buna ziua cuscra, ai PM de la mine( asta a fost primul lucru pe care l-am facut dimineatza cand m-am onlanit- aaaaaaa , Mirtha- de la on line vine, adauga la lsita ta de neologisme compuse please)
Mirtha darling esti o scumpa...si o fina observatoare a caracterului uman, m-ai caracterizat la fix ca la teza dintr-a 11-a...btw, eseul nu era al meu,l-am primit si io, dar m-am gandit ca daca tot picaserati in melancolii mioritice ieri sa va satisfac putin amintirile rascolitoare...
Am vrut sa va pun si perlele de la bac de anul asta caci eu m-am prabusit de ras, dar m-am gandit ca o sa ma acuzati de prea multa maculatura...
Mirtha si multumesc frumos pentru informatii, de fiecare data cand am nevoie de ceva stiu ca tu esti un DEX/Enciclopedie ambulanta...tre sa fac cumva sa ma inrudesc si cu tine ca tare buna esti la casa omului...how about le facem pe Eva si pe bubulina mea( cred ca Ana o va chema , sau Georgia , dar nu sunt inca sigura) surori de sange.....
Diamisha foarte frumoasa povestea de dragoste...data viitoare ne ducem noi in Argentina , ne dai si barbatul??
Babyzapi sa nu crezi ca am uitat cum ne tradezi zilnic cu frantzuzoaicele alea fandosite....
Anes merci frumos de compliment, deh, imi ascund si eu angoasele in umbra optimismului meu debordant...

23+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wndyctygirl spune:

Mai departe...scriu acum cat pot ca mai tarziu mi se infunda, tre sa mai si muncesc, nu?
A propos de herpes, cu prima ocazie ma investighez si io ca vad ca nu-i de gluma....am facut si io niscaiva research pe aici si se pupa cu ce a gasit Mirtha, cu singura exceptie ca astia spun ca de fapt si de drept conteaza ce fel de virus ai si ca ala de la guritza nu e periculos, numai cel genital, si numai daca ai leziuni la momentul nasterii( asa cum gasisde si Mirtha)...
Asa ca o sa imi fac analizele si mai vorbim...daca am, Doamne fereste, zau ca m-as risca totusi la o nastere naturala pentru ca zic eu ca riscurile aferente unei cezariene le intrec pe cele de la herpes...da' om vedea cum ma mai incearca paranoia si daca e cazul totusi....
Mamiseli11 bravoooooooooooooooo pentru vestile bune si ma bucur mult ca reusim sa te distram, alo, astai de pe la garduri, o sa incepem sa vindem bilete...aaaaaaa, si felicitari pentru semnatura!!!!
Ramo nu vii si la mine sa faci shmotru??????Week-end placut si ne "vedem" luni...
Anca27 baby sper ca ti-e mai bine...ai luat microbul de la CHERIE cred care in generozitatea ei debordanta s-a hotarat sa ne shnitzeleze pe toate...alooooooooooo, glumeammmmmmmmmmmmmmmm!!!!
Andreyutza merci de complimente .Jos cu puturoasa si ingalata!!!! Tupeu maxim de manelista....
Am o idee...CUSCRA, fa o aplicatie la Andreyutza daca tot muncesti pe aceiasi bani...io sunt convinsa ca ti-ar mari salariul si ar si si superfericita...pe bune acum, te inteleg perfect Elilov caci si io tot munca de profesorat prestez si tot de KKT e platita si aici!
Andreyutza ce vinzi la magazin????? Nici tu nu vrei sa o punem de o afacere uluitoare????

AAAAAAAAAAAA...si palpitatii ai de la cat te agiti( se numesc panic attacks), nu mai da in carti sa aflii raspunsul....ti-am zis sa nu te infigi la coronitza mea de stressata dar nu vrei sa te invetzi minte...

Cam atat deocamdata...pauza de munca...

23+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diamisha spune:

as ruga fetele care sunt la al doilea copilas sa imi explice si mie cum se intampla si ce faci cand esti singura cu copilul, si trebuie sa iesi la plimbare cu caruciorul? nu pot sa vizualizez procesul, ca sa zic asa... tin copilul intr-o mana si cu cealalta se presupune ca incui usa cand ies din apartament, dar manevrez si caruciorul in timpul asta, si cobor cu liftul...sa zicem ca reusesc, totusi, sa ies din bloc, dupa care desfac caruciorul, tot cu o mana, ca-n cealalta am copilul, nu???

va intreb asta pentru ca realizez diferenta intre a fi in magazin si a avea ambele maini disponibile pentru evaluarea, miscarea, plierea, desfacerea, etc., a caruciorului si a avea si copilul in brate...

aaa, sa-mi spuneti daca exagerez si e atat de simplu incat nu merita raspunsul, dar eu chiar nu ma prind cum o sa fac... mai ales ca, dupa 18 ani de stat pe scaun, la birou, chiar imi doresc sa petrec 6 luni in parc!

Diana

23+ Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana21 spune:

Vad ca v-ati intins cu gluma pe septe pagini de aseara pana acum ! Io am tras chiulul azi pt. ca am fost sa sparg cardu' in Carrefour! Mi-am luat pompa de muls de la Avent(W...girl, sper ca doar te vei amuza, lasa rautatile ca poate o sa iti iei si tu ), si maruntisuri multe...si lu' bebe niste pantalonasi dragalasi cu Winnie the Pooh.

Mirtha, carutul il comand de pe site-ul italienesc, am vazut ca sunt. f seriosi, la fetele de la nov-dec le-au venit coletele in cinci zile.

Daca mai vreti sa spargeti bani pe chestii faine, de calitate si rezonabile ca pret, bagati un ochi si pe La Redoute, eu mi-s mare fan mai nou si astept deja primul colet!

Corina, ma bucur ca ti-au iesit bine analizele, inseamna ca e suficent sa stai cuminte in patut ca sa fie bine! Cat despre fini, eu sper ca sunt suficient de destepti incat sa nu se supere. Pt asa ceva nu ai cum sa te superi, asta e viata! Ar fi absurd sa nu inteleaga!

Andreyuta, naspa vanzatoarea ta! Da-o afara, nu mai sta pe ganduri ca numai un stres in plus iti lipsea acum!

Diamisha, bine ai venit!

Aaaa! Cine modifica listuta, sa modifice si carutul Vrabiutei ca tocamai a aflat si ea ieri ca bebe Rares e fetita !

_

Diana, mamica Domnisoarei Nasturel
Dialoguri strumfesti

cu Bebedoi 23+

Asa creste bebe

Mergi la inceput

wndyctygirl, ha ha ha, din pacate pt mine, povestea mea de iubire este doar meritul sotului meu...eu m-am impotrivit 1 an cu toata blazarea, neincrederea si cinismul celor 36 de ani pe care ii am...da' acum, nu-l mai dau pt nimic in lume ... ba ii mai fac si un copil, desi ma decisesem pe la 35 de ani ca se incheiase capitolul "copii"pentru mine, in lipsa de partener potrivit...

Diana

23+ Sonia

Mergi la inceput

Diana21, multumesc pentru salut! Sa stii ca diminetile mele nu mai sunt atat de vesele de cand cu vacanta asta...

Probabil ati observat ca am scris destul de disparat astazi, desi as fi putut comasa cateva mesaje, insa incerc sa termin cat mai repede cu cele moderate...de aceea, raspund separat fiecarei fete pentru mesajele de bun-venit...

Cealalta Diana

23+ Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anes spune:

elilov, de ce ai fost suparatica ieri? Gravidenia este de vina?

cherieactiv mare dreptate ai referitor la vremurile alea de alta data! M-a apucat nostalgia... Eu si sora mea vindeam sticle goale si ne cumparam baloane sau inghetata dintr-aia la pachet, ca era mai mare . Parintii mei, oameni intelectuali, fara pile si relatii, de multe ori nu prindeau portocale sau banane dupa ce stateau ore intregi la rand.... Oricum, asa cum ai spus, "cu toate bunele si relele", copilaria noastra a fost frumoasa!

Mirtha noi am primit azi mobila din camera lui BB si i-am luat saltea ortopedica cu alge marine pt. patul in care va dormi cand va creste! Dar costa pana in 300 de lei (simpla, nu dubla).

diamisha Bine ai venit! Bine ca ai depasit starile nasoale! Dar cate vor mai fi...!

25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

Ola gagici!

Am citit si eu asa fuguta din urma ca tare active mai sunteti...Noi suntem bine, ne relaxam, ne plimbam si nu ne intelegem cu nimeni. Aseara am iesit din nou in oras, dar cu niste prieteni de-ai sotului si bineinteles ca francezii de ei nu stiau engleza. Si dupa ce ca faceam niste eforturi supraomenesti sa leg o propozitie de multe ori nu intelegeau ce zic ca deh! accentul . In fine, ma trec toate caldurile cand tre sa vorbesc franceza

Dandusa ma bucur tare mult ca ai mers la doctor si te-ai linistit vazand ca Raducu este un voinic grasut.

WndyCtyGirl super postarea ta despre "amintiri din copilarie". Si in sfarsit te-ai milostivit si ne-ai dat si noua sa vedem niste poze...aleluia! Acum stiu si eu cu ce dulcica scumpa stau de vorba . Si cu frantuzoaicele astea fandosite stai linistita ca nu sunt bune de nimic...nici de barfa, nici de distractie. Deci cat timp stam aici sunt dependenta de sot...iar lui ce-i mai place postura asta...ca deh...are parte de asta numai aici

Diamisha bine ai venit! Sa ai o sarcina frumoasa si usoara pana la termen!

Andreyutza afara cu nenorocita de vanzatoare! M-as angaja eu la tine la magazin pe banii aia asa fara stres, fara nimic, dar eu incerc sa stau cat mai mult prin medicale asa ca mai rau te-as incurca si eu

BraveGirl felicitari pt rezultatul analizelor!

Mirtha si Bebecris si mie tot carutul de la Chicco Trio Enjoy mi-a furat inima

Babyzapi fericita 22+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirtha spune:

Le facem surori de ce vrei tu dar sa sti ca la capitolul info. iarasi nu am nici un merit anume. E googaleala de ce cele mai multe ori. Din reflex. Ca din cartile pe care le am trebuie sa fac scan ca sa exemplific concret si nu ma pricep prea tare la operatiuni de-astea IT-iste.

Numele sunt superbe . Ana a fost si printre optiunile noastre.

quote:
citat din mesajul lui wndyctygirl

Asaaaaaaaaa...sa ne dam putin pe tobogan...in primul rand, buna ziua cuscra, ai PM de la mine( asta a fost primul lucru pe care l-am facut dimineatza cand m-am onlanit- aaaaaaa , Mirtha- de la on line vine, adauga la lsita ta de neologisme compuse please)
Mirtha darling esti o scumpa...si o fina observatoare a caracterului uman, m-ai caracterizat la fix ca la teza dintr-a 11-a...btw, eseul nu era al meu,l-am primit si io, dar m-am gandit ca daca tot picaserati in melancolii mioritice ieri sa va satisfac putin amintirile rascolitoare...
Am vrut sa va pun si perlele de la bac de anul asta caci eu m-am prabusit de ras, dar m-am gandit ca o sa ma acuzati de prea multa maculatura...
Mirtha si multumesc frumos pentru informatii, de fiecare data cand am nevoie de ceva stiu ca tu esti un DEX/Enciclopedie ambulanta...tre sa fac cumva sa ma inrudesc si cu tine ca tare buna esti la casa omului...how about le facem pe Eva si pe bubulina mea( cred ca Ana o va chema , sau Georgia , dar nu sunt inca sigura) surori de sange.....
Diamisha foarte frumoasa povestea de dragoste...data viitoare ne ducem noi in Argentina , ne dai si barbatul??
Babyzapi sa nu crezi ca am uitat cum ne tradezi zilnic cu frantzuzoaicele alea fandosite....
Anes merci frumos de compliment, deh, imi ascund si eu angoasele in umbra optimismului meu debordant...

23+ cu

Mirtha 26+ Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirtha spune:

Diana , cind ai timp da-mi te rog un pm cu pasii de urmat pt. o comanda pe site-ul strain , italian si pe cel francez.
Nu stiu daca vom proceda asa , deocamdata sotul nu a ajuns de la servici ca sa ne "tainuim" dar e bine de stiut.
Transportul cam cit le costa ?

La Redoute m-a distrat faza cu "valisa de maternitate" ! Parca suna : " A la guerre mes enfantes !"

Fetelor uitati link , poate va intereseaza : http://www.laredoute.fr/achat-maman-et-bebe.aspx?categoryid=45387349

Mirtha 26+ Eva

Mergi la inceput