Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie2008(61)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cherieactiv spune:

oceanborn, pe unde cizma..bjgnu..umbli?lasi fetele nemancate dimineata...

cherie 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VonHelen spune:

fetelor dar voi cumparati de pe-acum lucrurile pentru bebe?

22+
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te face parinte" Michael Levin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cherieactiv spune:

von helen...io nu prea...daca se nimereste sa trec prin fata unui magazin..intru..si daca am bani la mine..nu ma lasa inima sa nu iau ceva...cat de mic..insa..mi frica..is superstitioasa...sa iau lucruri mai ;grele;...acum..

cherie 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirtha spune:

Diamisha nu am nici un merit in alegerea carutului.Tot fetele m-au directionat. Si comparind cu ceea ce vroiam eu initial , cu ce mi-au mai spus si prietenele ca trebuie sa se regaseasca la un carut am ajuns la concluzia ca e cam cel mai potrivit.
Si carucior tip umbrela tot de la Chicco voi lua dar in vara urmatoare.
L-am gasit aici la 1.270 lei insa observ ca nu mi se da raspuns la mail.http://www.lifebaby.ro/product_info/c-la-plimbare-carucioare-3_16/p-chicco-carucior-trio-enjoy-729.

Am inteles ca prin Bucresti ar fi oferte si la 1100 lei. Undeva Carrefour sau cam asa ceva.

VonHelen am cam inceput de pe acum pt. ca dupa concediu resursele fianciare sunt la limitate si tot cam atunci se apropie si nasterea cu tot tacimul.Eu incep serviciul de pe 25.08 deci iti cam imaginezi ca septembrie va fi aproape 0 lei iar in octombrie , cind teoretic se redreseaza finantele, cindva dupa 20 vine bebe.
Plus ca voi incepe serviciul la care am de gind sa merg pina in ultima clipa pt. ca nu imi permit sa afectez nici o zi din cele 126 - totul postanatal , deci timpul de cautari si alergaturi va fi extrem de limitat.
Mai ramine doar sfarsitul de saptamina in care sincer nu vad tropaind ca o gazela cu burta de 8-9 luni prin magazinele din Bucuresti , ca prin Craiova nici o sansa sa gasesc ceva care sa corespunda - ma refer la capitolul piese grele.

Astea ar cam fi argumentele mele. Avcum fiecare are alt timp la dispozitie , alt program mai putin incarcat , alt oras mai bine dotat.
Cum se spune : dupa posibilitati.

Mirtha 26+ Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirtha spune:

Multumesc pentru opinia "life".Mai ales ca e de bine.

quote:
citat din mesajul lui cherieactiv

bee bee, salut!

simona, eu am budigaii de la chicco..guaina gravidanza..bla bla..dar nu i-am luat inca pe mine..as muri de cald...plus ca inca ma cred sexy si nu ma vad in gogosarii aia..o sa-i folosesc cu placere cand vine frigul..acopera burta bine si te apara si de frig...

mirtha...io am pipait enjoy chicco...ce mi-a placut muult si am regretat ca la restul nu e asa fain..materialul..nu e de ala zgrunturos..e moale si catifelat la atingere...asta stiu sigur sa iti spun..nu stiu sa explic..un fel de balon??doc??

cherie 20+

Mirtha 26+ Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wndyctygirl spune:

Happy Friday gashca!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Maine dau cu ratul in perna pana nu mai pot, sunt in urma rau cu somnul la 5 ore pe noapte..macar daca-ash face sex in grup dar nu se aplica caci sunt eu un grup in primul rand( as aca s-ar numi sex in grupuri) si in al doilea rand nu sthiu cine ar avea fantezii sexuale atat de bolnave incat sa se puna cu balena ucigasa....
Tre sa imi revin putin ca sunt inca nauca si m-a bruiat si Cherie cu nusce gogosari de pantaloni...ti-a iesit snitzelul baby????Vezi ce mai rozi azi si unde pui gurtitza aia delicata si frumoasa sa nu mai faci alte traznai...sa nu care cumva sa rozi usha de la lift ca sa iti suplimentezi nevoia de fier, bine????????????????? Ei ho ca glumesc si io, ca stiu ca esti fata faina si tii la tavaleala..nah, arunca si tu cu mine pe jos ca nu ma supar!
Nu sunt ardeleanca dar mi-ar place sa fiu, barbata-miu are stramosi de prin Ardeal, insa am crescut cu bunicii la Timishoara primii 6 ani din viatza mea geniala...ah, si pretena mea cea mai buna de aici e din Arad...o cheama Anca Micoara, poate o stii.....
Multumecs frumos la toate zanele care s-au incumetat sa ma complimenteze...m-a busit rasul cand m-am uitat la poze iar azi....asa e, fatza aia de tampa ranjind fasolea cu gura cascata...pofta de viatza indeed...si sunt si smechera ca n-am pus pozele post-implantare ca nu ma vorbitzi pe la colturi....ia uite-o si pe aia ce umflata de hamburgeri americani e...glumesc, o sa le pun cand vine sclavul acasa!
Diamisha bine ai venit la joaca!!!!! Dea abia astept sa ne jucam in nisip impreuna...

23+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diamisha spune:

Mirtha, maine planuiesc sa ma duc in Carrefour Feeria dupa ora de inot de dimineata si-ti spun daca gasesc caruciorul tau la o oferta mai buna. Cu noile magazine pentru copii deschise, s-a creat o zona foarte buna pentru produsele care ne intereseaza pe noi acum. Ti-am trimis un email, am incercat un PM, insa mi s-a spus ca nu accepti PM-uri...

Diana

23+ Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anes spune:

cherie, asta chiar nu iti mai trebuia acum (snitzelul)! Sper ca astazi esti mai bine (eu citesc acum din urma)! Cat de spre tzitze, si ale mele stau pe burtica atunci cand stau in sezut .

criss703 eu cunosc gravide carora li s-a prescris Macmiror. Banuiesc ca este ok! Chiar o colega de-a mea a pus ovule din acestea si fetita are 3 luni si este super ok!

wndyctygirl ti-am mai spus ca esti foarte simpatica! Imi place tare mult felul tau de a fi... pari o tipa foarte tonica

catalina, asta-i Romania! Din pacate nu stii mai multe decat inainte referitor la cauza pierderii sarcinii. Decat faptul ca bebeii erau ok, dar asta stiai din testele pe care le-ai facut in timpul sarcinii. Of! Sper ca sangerarile s-au oprit! Multa bafta in Grecia!

25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diamisha spune:

wndyctygirl, buna dimineata ! multumesc mult! si pe mine ma-ncurca nick-ul tau, mai ales ca ai renuntat la "i"-uri...pe cea mai buna prietena a mea o cheama Andreea, si-i spun Deea, evident...asa ca imi esti foarte familara deja si, probabil, iti voi spune pe nume mai degraba...imi place mult sloganul tau, de-aia ma feresc eu de ciocolata

Diana

23+ Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anes spune:

cherie, wndyctygirl hahahaaaa, sunteti dementiale in dialogul vostru!

catalina, eu iti inteleg optiunea de a ramane in Romania, ca si eu... patrioata gandesc la fel! De asemenea, iti inteleg foarte bine si schimbarea opiniei, mai ales dupa experienta pe care o traiesti!
Ah, si vroiam sa iti mai spun ceva... bravo tie pentru simtul umorului combinat cu o doza de cinism . Recuperarea ta emotionala va fi mai rapida datorita acestuia.
Iar legat de raspunsul pt Diana
cu uterul infantil, ai mare dreptate... si mie mi s-a spus de unii medici ca as avea, cand colo...da` de unde, este la dimensiuni normale!

25+

Mergi la inceput