Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie2008(61)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mirtha spune:

Ei poftim cei de la Bebecurier nu mai au caruciorul pe stoc. Mai as fi putu jura ca pina analizez si paranalizez eu ofertele dispare stocul !!!

Mirtha 26+ Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diamisha spune:

Simona, eu mi-am luat o centura simpla de la prenatal si ma impac foarte bine cu ea. Mi-e imposibil, din cauza, caldurii, sa suport ceva care sa stea atat de strans pe burta...dar pare un produs ok. Daca ii cumperi, sa ne spui si noua cum te simti cu ei.

Diana

23+ Sonia

Mergi la inceput

Am centura de la aparatul Bebesounds - cel de ascultat sunete fetale , l-am primit cadou si cu el a venit si centura. Deocamdata nu simt mare lucru - decit protestele Evei prin lovturi mai dese si parca le simt mai profund. E un soi de elastic mai lat cu scai la ambele capete.
Banuiesc ca atunci cind va creste burta mai mare , va fi altfel.
La tine probabil situatia difera si inca de pe acum simti nevoia unei sustineri din cauza cezarienei.

quote:
citat din mesajul lui simona_1402

Pe mine ma tenteaza chiloteii cu centura de la Chicco. Am tendinta de a ma tine cu mana de sub burta tot timpul . Are cineva asa ceva?

Simona, mamica lui Radu (3 dec 1997),
22+

Mirtha 26+ Eva

Mergi la inceput

Si nu ne shpui mah si noua ? Ca poate sunt ceva lucruri interesante care ne-au scapat...

quote:
citat din mesajul lui bebecris

a dat si in mine febra cautatului pe net diverse lucruri pt bebe....am facut o lista intreaga de pe acelasi site pe care ati umblat voi life...am gasit muuulte lucruri interesante si destul de ieftine...

23+ DAVID ANDREI
http://bd.lilypie.com/4s2Jp3.png

http://community.webshots.com/user/bebecris78

Copilul este o minune dumnezeiasca, dar din dragoste umana!!!!

Mirtha 26+ Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris spune:

paaaiiiii....va spun...eu doar fac cercetare...din septembrie ne apucam sa luam...acum suntem in renovare, luni plecam la mare...
am ales...carut chicco trio enjoy....geanta twinny, jane (geanta izoterma pt biberon), marsupiu cocidou, graco patut, tarc - contour electra, decofun - bordura perete pooh picnic, little tikes, jucarie - interactiva ocean II sau spatiu de joaca interactiv farm, pompa san + 2 biberoane avent, bebe sounds - cantar digital pt copii, brevi - termometru pt cada stellina, petit terraillon - termometru electronic ultrarapid, avent - set complet airflex pt nou nascuti, avent - sterilizator expres II pt microunde, forfecuta chicco.

caM ASTEA AR FI...acum trebuie sa discutam sa vedem...poate gasim in alta parte.....mai dureaza pana ne apucam de luat

23+ DAVID ANDREI

Mergi la inceput

Spor la luat decizii. Eu de-abia astept sa plec in concediu sa respir un pic. In mare parte si noi pe Avent mergem la pompa de san , sterilizator. Sa vedem la restul.

quote:
citat din mesajul lui bebecris

paaaiiiii....va spun...eu doar fac cercetare...din septembrie ne apucam sa luam...acum suntem in renovare, luni plecam la mare...
am ales...carut chicco trio enjoy....geanta twinny, jane (geanta izoterma pt biberon), marsupiu cocidou, graco patut, tarc - contour electra, decofun - bordura perete pooh picnic, little tikes, jucarie - interactiva ocean II sau spatiu de joaca interactiv farm, pompa san + 2 biberoane avent, bebe sounds - cantar digital pt copii, brevi - termometru pt cada stellina, petit terraillon - termometru electronic ultrarapid, avent - set complet airflex pt nou nascuti, avent - sterilizator expres II pt microunde, forfecuta chicco.

caM ASTEA AR FI...acum trebuie sa discutam sa vedem...poate gasim in alta parte.....mai dureaza pana ne apucam de luat

23+ DAVID ANDREI

Mirtha 26+ Eva

Mergi la inceput

Wow, ce harnica esti bebecris!!!

Mirtha, am cautat si eu caruciorul tau si vad pe multe site-uri produsul, insa la alt pret...cel mai des intalnit este 1,409 RON, dar sub 1,380 nu scade...

Vezi daca nu merge sa il comanzi, totusi, la ei, chiar daca nu este acum pe stoc. Banuiesc ca, devreme ce l-au avut printre produsele lor, il mai pot aduce...Oricum, din tot ce am vazut pana acum pe site-uri, este cel mai usor carucior dintre cele complexe. Mi se pare o alegere foarte buna.

Diana

23+ Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

bravegirl felicitari pentru rez bune de la analize
simona uff mama ei de treaba ...mai calm te rog...a cat priveste borcanele de optimism hehe se numesc magneb6...zici ca sunt cu alcoolul in vene
ramo un week-end placut vb luni
24+Dimitrie

Mergi la inceput

MariaK, te rog daca poti, sa ma treci si pe mine in lista.

Datele mele sunt in primul mesaj postat, cred ca este ultimul de la capitolul anterior (60). Mie cel putin asa imi apare.

Multumesc mult.

Diana

23+ Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cherieactiv spune:

bee bee, salut!

simona, eu am budigaii de la chicco..guaina gravidanza..bla bla..dar nu i-am luat inca pe mine..as muri de cald...plus ca inca ma cred sexy si nu ma vad in gogosarii aia..o sa-i folosesc cu placere cand vine frigul..acopera burta bine si te apara si de frig...

mirtha...io am pipait enjoy chicco...ce mi-a placut muult si am regretat ca la restul nu e asa fain..materialul..nu e de ala zgrunturos..e moale si catifelat la atingere...asta stiu sigur sa iti spun..nu stiu sa explic..un fel de balon??doc??

cherie 20+

Mergi la inceput