Dulceturi si papanasi de sept - oct 2007 (171)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns moldoveanca spune:

Cecilico tare mila imi e de tine Eu cred ca e mai bine sa-l intarci o sa pape el si din bibe pana la urma.Mie mi-a fost foarte usor dupa 6 luni jum sa-l intarc dar il obisnuisem de la o luna cu bibe.Storceam si puneam in sticluta.

teo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitz78 spune:

carpatina - e cam greu cu masajul facut de profesionisti ca nu prea gasesti, aia care sunt, sunt foarte solicitati si foarte scumpi.asa ca...eu sper ca sunt rezultate, vedem pe 14 la control.

http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Aoleu, Papanash!!!! Doamne fereste!

De fapt asta se poate intimpla oriunde!!!

www.dumex.com.my/members/tickers/98308/ticker2.png" target="_blank">Virsta mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA11 spune:

Seara buna!
Nu stiu ce are Cris insa e foarte nervos! Vrea pe jos si cand il dau el vrea nu mai in rahati de caine si la cosurile de gunoi. Eu ma enervez si el parca mai rau face. Voi cum mai procedati cu ai vostri? Au accese de furie??

Gabitza ce are cea mica la picioruse?? Scuze dc am ratat subiectul???

andreea

http://community.webshots.com/user/andreeagogo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Andreea11 si Cristi face la fel, de cand a inceput sa mearga singurel vrea numai pe jos si bineinteles ca tot ce exista pe jos este bun de bagat in gurita, o am martora pe Sim,aaaaa si mai are o atractie sa stearga masinile( o alege pe cea mai murdara) si sa puna gura pe garduri......

Gata, merg la nani ca acu'se face 2 ...........va doresc un sfarsit de saptamana placut, nu cred ca mai intru pana duminica seara sau luni dimineata.

Noapte buna

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moldoveanca spune:

V pun si eu o poza daca va era dor de fetisoara lui Vlad la 10 http://good-times.webshots.com/photo/2486109400102537454KELcJpluni

teo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Alina(muller) nici pe mine nu ma striga nimeni la apel,dar e normal...la cat de activa sant...dar cand am avut neoie de un sfat toate mau indrumat...scumpica printesa.

Ce m-am mai distrat cu Pupi de Marunzika si Andreiut...acusica pleaca si a mea ca nu mai sta deloc in carut...chiar daca insist cu o jucarie noua.

si mie imi face figuri netul

un week end placut fetelor...noi dam o fuga pana a mare

Ali , Sonia 22.10.07 si Enrico 8ani
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

quote:
citat din mesajul lui Andries

quote:
citat din mesajul lui Andries

Al' mare e ...baiat mare evident...cu fitzele si figurile aferente, da-l iubesc oricum, numa' de la ta-su si-a luat obicei ca tot fura cate-o palma, nu e zi sa nu faca vreo tampenie!

Andries

de fapt trebuia sa spun ca si-a luat obiceiul de fura de la ta-su cate-o palma da' vad c-ati luat obiceiurile Anisiei...hi hi

Andries

Io' m-as risca sa zic ca ne-am prins ce-ai vrut sa zici.. da' am glumit si noi un pic...

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

Marunzila pupi e dulce foc...cum spune ea Nain..]

Papanasho fii-tu m-a dat gata.Gata gata sa-mi plang nu alta.Ce dulce e si ce bine paseste.
Deabia astept s-o vad si pe Erika pasind asa...acum face 1-2 pasi singura cand are in apropiere un obiect de sustinere...de ex azi la pranz a facut doi pasi intre canapea si masa.Ii e tare frica inca
Sa ne arati si noua ce ai pictat.Eu am mai pictat pe sticla cand eram in tara...insa de cand sunt aici...din lipsa de timp n-am mai pictat deloc.
Intrebai intr-un mesaj cum sa bagi in calc muzica de pe cd...te-ai descurcat?Daca nu iti spun eu.

Erina merci mult de dedicatie...asa parca m-ai merge.
Te cred ca iti este dor de Japonia...vino la noi in vizita...ce ne-am mai distra.
Pai dadeai bine pe apartament in Tokyo...nou,frumos si hiroooiiii.Era super.L-ati gasit ieftin.CE preturi sunt acum...tocmai o prietena isi construieste casa...o groaza de bani.

Eu ma bucur mai ceva ca un copil de festivalurile din Japonia...le ador...e ceva "inca" special si unic pentru mine.Anul acesta voi imbraca pentru prima data un "yukata"(Kimono de vara) la festival,este diseara,deabia astept...si pentru Erika am unul roz
Am sa fac poze sa va arat

Jurnal de mogalneata
www.flickr.com/photos/54445410@N00/" target="_blank">Japonia prin ochii unui amator

Sabina Y. siwww.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank"> Erika(31 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitz78 spune:

neatza.
andreea11 - eliza are tal valg bilateral si hiperelasticitate ligamentara.
devylla - distractie mare.abia astept sa pui poze.

http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/

Mergi la inceput