Dulceturi si papanasi de sept - oct 2007 (171)
Raspunsuri - Pagina 7
Erina spune:
Buna si de la noi!!!
Ca bine zice Carpatina! Unde e toata lumea?
Luy, sunteti bine? La multi ani frumoasei Maria!!!
Sim, asa am auzit si eu despre drumul Taberei ca nu are statie de metrou, doar tamvai si alte mijloace de transport in comun.
Cautam un apt. de inchiriat pentru 3-6luni in Drumul Taberei sau Militari. Daca stie cineva ceva dati-mi un PM va rog.
Sper sa avem noroc si sa indeplineasca macar 80% din cerintele mele. Preferabil proaspat renovat si nu neaparat mobilat.
www.dumex.com.my/members/tickers/98308/ticker2.png" target="_blank">Virsta mea
Marunzika spune:
papanash vai ce baiat mare ai
! Doamne, deja merge Ghighi! Bravo!
www.youngnutrition.net/member/tickers/96168/ticker2.png[/img][/url]" target="_blank">
Yannisa Milena
24.08.2007
carpatina spune:
Maria de Luy si Stefan de Sim...
si pe voi!
.. daca de data asta vrea si domnul forum... ca pana acum tot in time out m-a tinut
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
Erina spune:
Sa va arat pe ce dadeam 600 euro ( aveam reducere speciala ca doctoranzi)pe insula contruita de om Odaiba Tokyo:
Apartament Odaiba Tokyo
De banii astia ce credeti ca gasesc in Bucuresti???
Of I miss Japan! Mai pun o poza cu Rainbow Bridge podul care leaga Odaiba de Tokyo. Imi e dor de drumul cu trenuletul suspendat spre serviciu!!!
Tokyo si Rainbow Bridge.
Erina spune:
L-am vazut pe Andrei mergaretul. Bine el ne-a uimit de la 4 luni si trei zile cind statea in genunchi si minute si se balansa inainte si inapoi!!!
bravo Andrei!!!
Andries spune:
quote:
citat din mesajul lui Andries
Al' mare e ...baiat mare evident...cu fitzele si figurile aferente, da-l iubesc oricum, numa' de la ta-su si-a luat obicei ca tot fura cate-o palma, nu e zi sa nu faca vreo tampenie!
Andries
de fapt trebuia sa spun ca si-a luat obiceiul de fura de la ta-su cate-o palma
Andries
papanash spune:
mamici, sa va zic ceva important:
ma pregateam sa ies afara, era liniste in casa, tv inchis, eu inchideam calculatorul, andrei cuminte, gata de plimbare, cand aud ca incerca cineva usa. am gandit ca-i sotu si vine de la job, asa ca nu m-am dus la usa, usa era incuiata. tot asteptam sa aud cum baga cheile sa deschida. si astept si astept si degeaba. mi-a fost si frica sa ies la usa. imi dau seama ca totusi e ziua, ma uit pe vizor, nimeni, nimeni la lift, tacere. am tras o frica.....
aveti grija, incuiati usile !
.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
moldoveanca spune:
Salut fetele ,scuze ca nu am mai intrat pe aici dar am avut si noi soare in sfarsit asa ca am stat numai in parc
teo
cecilia L spune:
Va multumesc ca sunteti alaturi de mine si ati suportat vaicareala mea, sper sa gasesc o solutie cat mai curand.
Vreau sa urez si eu La multi ani! sarbatoritilor de azi,sa cresteti mari sanatosi si la fel de frumosi, chiar daca Luy lipseste nu am uitat ca frumoasa Maria face azi 11 luni..... era chiar culmea, la cat de atenta este ea mereu cu noi ....Luy asteptam tortul de 1 an, luna aste te iertam.

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)
poze