Dulceturi si papanasi de sept - oct 2007 (171)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

quote:
citat din mesajul lui rodicamaries

quote:
citat din mesajul lui papanash

a, si voiam sa te mai intreb, cum trimiti tu pachetele cu lucruri in tara, pe mine ma enerveaza ca-s unele care nu intra decat pentru a cere diverse, cred ca nici n-au copii si le omercoalizeaza, au mai fost cazuri descoperite aici pe forum.

www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi

memoria ma lasa...la ce te referi?

.....................................................
mamica de Dariusica (19 sept 2007)

am editat, era pt. danuta intrebarea

.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )

www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodicamaries spune:

zau ca nu inteleg...uneori cand scriu un text si daca introduc un emoticon imi sterge ultimele 4-5 cuvinte...nu stiu daca-i de la tastatura...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Sunt tare suparata, de cateva nopti Cristi face tot mai urat, doarme ce doarme si de la 2 vrea tatzi de 2-3 ori pe ora,ma ustura tatzile si ma dor dimineata, sunt nervoasa, obosita, ma simt neputincioasa, ca sa nu va spun ca azi am tipat la el, nu este o scuza, dar zau am ajuns la capatul puterilor.
Acum ma doare capul ingrozitor, de fapt de vreo 3-4 zile am astfel de dureri......simt ca nu mai am putere....gata nu ma mai plang.....dar trebuia sa ma descarc ca altfel o iau pe aratura.

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

poze

Mergi la inceput

io am geam sus la usa din dormitor, m-am gandit sa pictez ceva pe el. ai pictat pe geam vreodata ? stiu ca in generala am facut vitralii , a iesit misto, am pus aracet in tempera.

Mergi la inceput

Cecilia, ti-ai atins limita suportabilitatii, gata cu chinul, baga-l pe bibe.

Mergi la inceput

off cecilia...imi pare tare rau...capul te doare de la oboseala si de la treziri. Nu-s experta in astea, dar mai incearca cu suzeta...stiu eu? daca o dai cu glicerina, e dulce poate o vrea...sau ceai baby drink...e dulce poate-poate. sau laptic cu tetinele alea de la chico(parca) au forma de san

Mergi la inceput

sper sa nu-mi sara Sabina sau Tomasa in cap
dar zau ca Cristisoru trebuie intercat...trebuie sa ai mai multa energie pentru el ziua, sa te odihnesti noaptea.

Mergi la inceput

quote:
citat din mesajul lui papanash

io am geam sus la usa din dormitor, m-am gandit sa pictez ceva pe el. ai pictat pe geam vreodata ? stiu ca in generala am facut vitralii , a iesit misto, am pus aracet in tempera.

n-am pictat pe geam, dar ar fi frumos, blocul nostru e in forrma de U cumva, si noi suntem la mijloc, si nu e foarte luminos, asa ca la mine nu merge asta, dar ar fi frumos...mai ales daca ai talent la pictura.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuta36 spune:

Neata!

papanash ti-am dat PM.

Andreea merci de reteta,o s-o testez..

Mergi la inceput

Andreea, asa e , carnea de vita e mai buna marinata ( nu macerata, cred ca asta-i marinare). dar n-am inteles daca-i dai puiului din ea. Cu vin ?

Mergi la inceput